2024. június 19. szerda
Gyárfás napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2021-09-21 08:48:55

 
MHKK találkozó Törökszentmiklós

Az elmúlt évben is szeptember első napjaiban kempingeztünk Törökszentmiklóson. Emlékeinkben élénken élt az a rengeteg egérlyuk, amit akkor a kemping és a fürdő területén láttunk. Igaz, hogy az egerek nem bántottak, haza sem vittünk belőlük, de mindig gyanakodva nézegettük őket. Nagy megnyugvással tapasztaltuk, hogy az idén ennek nyoma sem volt, viszont volt légy, de mennyi! Az őszies napsütésben vidáman cikáztak, repdestek, masíroztak, folyton hessegetni kellett őket.
Katona Júlia részletes beszámolója. A klub weboldalán megnézheted a találkozó képeit.
2021-09-20 12:57:24
Dahlie Rallye – Lengyelország

 Egy év kihagyás után újra megrendezésre került a V4 országok kempingtalálkozója Lengyelországban, Podlesicén a Gostiniec Jurajski kempingben 2021 szeptember 2 és 5 között. Klubunk képviseletében 6 egység /13fő/ vett részt a találkozón.

Az itt összesereglett 313 résztvevő igazán gazdag programokból válogathatott. A kemping maga szép és nyugodt természeti környezetben található, így a szervezett programokon kívül alkalom nyílt nagy sétákra, gombagyűjtésre vagy akár egy kiadós kerékpártúrára. Németh Tibor beszámolója. A találkozó képeit Halász István készítette.
2021-09-19 10:56:36

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know szeptemberi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. szeptemberi száma innen letölthető.
 
2021-09-16 12:18:09

 
2021-09-01 08:57:43

 
Balatonfüred Nemzeti Találkozó MCCC

Szikrázó napsütés, borhetek, fesztiváli hangulat Balatonfüred városában. A Füred Kempingbe sorra érkeznek az MCCC tagjai, hogy részt vegyenek az immáron több éve itt megrendezésre kerülő nemzeti találkozón.  Rekkenő hőség mindenki kereste az árnyas parcellákat. A részletes beszámolót Nagy Györgyi küldte, a találkozó képeit Bereczki Gyula és Rettegi András készítették.
2021-09-01 08:53:46

 
MHKK találkozó Tiszakécske

Ezen a héten két helyszínen, Tiszakécskén és Vadnán rendezett találkozót az MHKK. A Tiszakécskei Kemping csak 39 egység részére biztosított elhelyezést, ezért fontos volt, hogy aki ide igyekezett, időben leadja jelentkezését. Vadnán nem volt részvételi korlátozás.

Amikor vasárnap megérkeztünk Tiszakécskére, döbbenten láttuk, hogy már kint a parkolóban óriási a zsúfoltság. A fürdő és a kemping telt házzal üzemelt. Ahogy valaki a kempingből eltávozott, helyére már állt be a következő. A recepción kijelölték a számunkra elfoglalható helyet, cserére korlátozottan volt lehetőség. Árnyékos hely, társaságunk nagy részének alig jutott, ill. annyi volt mindenkinek, amit csinált magának. A zsúfoltság ellenére, példás tisztaság volt mindenütt a kempingben és a fürdőben is. Katona Júlia a klub krónikása küldte a beszámolót, a találkozó képeit a klub weboldalán lehet megnézni.
2021-08-19 07:57:22
MCCC találkozó Fonyódon

 Rekkenő hőség és „termálvízzel” feltöltött Balaton fogadta a fonyódi találkozóra érkező kempingeseket. Többen már egy nappal korábban megérkeztek. A szervezők nagyon ügyesen lazábbra tervezték a programot, így több idő jutott a pihenésre, olvasgatásra, meghitt beszélgetésekre. A Balatonban való megmártózás lehetőségét is gyakran kihasználtuk.

A péntek esti megnyitó is inkább a nyugodt beszélgetések hangulatában zajlott közös vacsorával. Éjszaka azután megérkezett a rég várt záporeső, megteremtve annak lehetőségét, hogy másnap kellemesebb időben vágjunk neki a kerékpártúrának. Beszámolót Németh Éva és Tibor küldte el. A találkozóról Tarapcsik Ildikó készített fotókat.
2021-08-08 11:17:00

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know augusztusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. augusztusi száma innen letölthető.
2021-08-06 14:23:14
DKK elnökségének közleménye 2021. évi Közgyűlésről
 


KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ!
 
 Sok szeretettel meghívok minden kedves klubtagot az éves közgyűlésre a  Dunántúli Kemping Klub 7761 Kozármisleny Nárcisz.u.31.sz.alatti székhelyű klub nevében.

A közgyűlés helye: 7275 Igal Acsai.u.1. K(kemping) Időpontja: 2021.09.18.17.óra

Amennyiben a megjelentek létszáma miatt a közgyűlés nem határozatképes, az összehívott megismételt közgyűlés az eredeti közgyűlés helyén 2021.09.23.-án 17 órakor lesz megtartva. A megismételt közgyűlésen az eredeti napirendi pontokkal és a megjelentek létszámára tekintet nélkül határozatképes lesz.

Napirendi pontok:
1.  A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása (levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, két jegyzőkönyv hitelesítő)
2. beszámoló a 2021 év működéséről
3. a 2021. évben várható további  coviddal kapcsolatos változások
4. változások a kempingekben (Tamási kemping problémák)
5. egyebek

Mindenkit várok sok szeretettel: Treszner Mária  
                                                                DKK elnök
2021-08-05 10:55:34

 
MHKK találkozó Pusztaszentlászlón

Még mindig tartott a nyári rekkenő hőség, igazán nyaralásra csábító volt az idő. Zala megye tájain az utazás is élvezet volt. A dimbes -dombos terepen dús lombozatú a növényzet. A szárazságnak nyoma sem volt. A kemping területén is üde zöld volt minden. A parcellák tágasak, gondozottak, áramcsatlakozóval és vízcsappal ellátottak.
A recepciónál kissé meglepődtünk, amikor közölték a számunkra kijelölt parcellát, mintha az szállodai szobaszám lenne. Volt is ebből probléma bőven! Nagy csere-bere indult be! Az Elnök úr igyekezett kielégíteni a kívánságokat és az adminisztrációval követni szerette volna a változtatásokat, de azután feladta, hiszen a parcellaárak azonosak voltak. Katona Júlia részletes beszámolója. Képek a találkozóról a klub weboldalán.

 
2021-08-04 12:48:31

 
MHKK találkozó Balatonszemes

Szép emléket őriztünk az elmúlt évi Balatonszemesi nyaralásról. Jó volt látni, hogy nagyrészt azok voltak az idei második heti turnus résztvevői, akikkel tavaly is együtt voltunk, de szép számmal voltak olyanok is, akiket kevéssé vagy alig ismertünk. A beszámolót köszönjük Katona Júliának. A találkozó képeit meg lehet nézni a klub weboldalán.
2021-07-29 10:27:07

 
Alsósztregovai MCCC találkozó

A Covid-19 járvány elcsendesült és ezt kihasználva, lehetővé vált, hogy a korábbi tervek megvalósításaként kiránduljunk a Felvidékre. A határ túloldalán, Palócország északi régiójában, a Cserhát folytatásaként elterülő alacsony hegység, kis falvaival, termőföldjeivel a zalai tájra emlékeztetett. Az alsósztregovai (Dolná Srtehová) kemping néhány kilométerre található csupán a magyar határtól.
A mára már szinte teljesen szlovák nemzetiségű község, fürdőjének köszönhetően, komoly fejlődési lehetőséget kapott. A fürdő szomszédságában elhelyezkedő kemping ugyan nem túl magas színvonalú, de a község beindította a terület fejlesztését és elnézve a fürdő forgalmát, bizony szükség is van rá. Halász István beszámolója és fotói, valamint Kispálné Vera fotói.
2021-07-23 08:50:41

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi 2. speciális hírlevele

A hírlevélben a 90. International F.I.C.C. Rally részletes információit olvashatjátok. A szervezők kérik, hogy minden résztvevő ellenőrizze a vonatkozó egészségügyi korlátozásokat, amikor Spanyolországba érkezik.
Fontos! A jelentkezési határidő 2021. augusztus 20-ára változott!
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. júliusi 2. speciális száma innen letölthető.
2021-07-11 09:51:19

 
MCCC találkozó Révfülöpön

Korábbi napok időjárásához képest enyhült a nagy meleg, pár család előző nap megérkezett a számunkra már tavalyról ismert helyre. Csütörtök a régen látott ismerősök beszélgetése és az élmények egymás közti megosztása zajlott. Mándicsné Rózsika beszámolója a www.mccc.hu oldalon. A találkozóról képes beszámolót Hutflesz Lajos készített.
2021-07-09 08:35:22

 
510 millió forintot nyert fürdőfejlesztésre Kiskőrös
 
Úgy tűnik hatalmas lépést tehet a fürdő további fejlesztésében a város, hiszen 510 millió forintot nyertek a kivitelezést megelőző tervezésre.
"Szinte napra pontosan egy éve jelentettük be sajtótájékoztatón Domonyi László polgármesterrel, hogy Kiskőrös egyik stratégiai elképzelése a Rónaszéki Fürdő újragondolása és milliárdos nagyságrendű fejlesztése. Az elképzelések felvázolása után a konkrét tervezés a feladat, amit a Kormányzat támogatásra érdemesnek tartott, és a tegnapi Magyar Közlönyben megjelentek szerint 510 millió forintos összeget biztosít arra az előkészítési munkára, ami megteremti a feltételeket a konkrét kivitelezésre.
Ez lényegében kulcsrakész engedélyes tervet jelent. " - olvasható Font Sándor, a térség országgyűlési képviselőjének közösségi oldalán.
 
Talán nem mindenki tudja, hogy Közép-Európa egyik legjobb gyógyvize található Kiskőrösön, melynek "feltalálásában" vitathatatlan az érdeme néhai dr. Rónaszéki Aladárnak, akiről a fürdőt is elnevezték két évvel ezelőtt. A nagy sókoncentrációjú, nátriumkloridos, hidrogénkarbonátos, jódos-brómos hévíz, melynek flór tartalma is jelentős, kiválóan alkalmas reumás, mozgásszervi, degeneratív és nőgyógyászati megbetegedések eredményes gyógyítására.
2021-07-07 14:17:50
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi speciális hírlevele

A hírlevélben a 90. International F.I.C.C. Rally részletes információit olvashatjátok. Fontos! A jelentkezési határidő 2021. július 19!
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. júliusi speciális száma innen letölthető.
2021-07-02 15:28:49

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. júliusi száma innen letölthető.
 
2021-06-30 10:45:30

 
MCCC találkozó Esztergom
 
Barátok, vidámság, nyár, napfény!
Végre annyi kempingezéshez kiéhezett hónap után újra együtt lehettünk a barátokkal! Horváth Marcsi beszámolója az MCCC esztergomi találkozójáról. Többen készítettek fényképeket a programokról, ezek közül Kispál Vera, Rettegi András és Dallos János fotóit lehet megnézni.
2021-06-29 10:19:44

 
MHKK találkozó Hegykőn

Berobbant a nyár! A találkozó teljes időtartalma alatt kánikulai hőség volt, amely még éjszaka sem tudott igazán felfrissülni. A Hegykői kempingben megszoktuk, hogy társaságunknak a hátsó részen lévő focipálya területét jelölik ki, amelyben csak a strand melletti részen van egy kicsit árnyékos sáv. Most engedékenyebbek voltak a kemping vezetői, mert még egy sort engedélyeztek nekünk a strand területéből.
Azok voltak szerencsések, akik korábban érkeztek és a fák alatt foglalhattak helyet. Na és azok, akiknek lakójában működött légkondicionáló. Néhány méterre voltunk az uszodától, amelyre úgy emlékeztünk, hogy korábban nagyon hideg volt a vize. Ezúttal csalogató, hívogató volt a 27-28 C fokra felmelegedett uszodavíz. A találkozó beszámolóját az MHKK krónikása Katona Júlia tette közzé. A találkozó képeit a klub weboldalán nézhetjük meg.
2021-06-22 07:50:43

 
Közlemény 24. Dahlie Rallyie szervezőitől
 
Felhívjuk figyelmét, hogy a Podlesicében tartandó 24. Dahlie Rallyere megkezdődött a regisztráció. A lengyel kempinges bajnokság első fordulóját és az ifjúsági kempinges versenyt is a rally során rendezik meg.
Információk a találkozóról és a jelentkezési lap megtalálható a www.dahlierallye2020.pl  oldalon.
Figyelem!
 
Korlátozott számú hely van a kempingben. A regisztráció korábban lezárható.
Csak azokat a jelentkezéseket fogadjuk el, amelyek 7 napon belül regisztrálták és befizették a díjat, a résztvevők listájára.
2021-06-21 08:01:12

 
Kedves Kempinges Barátaim!
 
Most kaptam az infót, a Krk szigeten Omišalj kempingben augusztus 29-től szeptember 5-ig tervezett nyaralásunk árait.
Egy egység 20 Euró/éj+ifa 1,35 Euró /fő/éj. Az egység 2 felnőtt és 2 12 év alatti gyerek. Ha valaki tovább szeretne maradni az mindenképpen jelezze Somodi Lacinál.
Elérhetőségek:
Somodi László telefon +36 70 38 10 922, email: somodi.laszlo@freemail.hu
Szappanos Sándor telefon +36 20 43 91 074.
Akit érdekel, annak a jelentkezését várjuk szeretettel.
Szappanos Sándor és Marika
2021-06-17 08:47:12

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júniusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. júniusi száma innen letölthető.
 
2021-06-16 14:17:15

MHKK találkozó Budapesten

    Ezen a szép nyári hétvégén nem volt szükség a fürdőruhára, ugyanis a legtöbb látványosságot kínáló főváros néhány nevezetességének megtekintése szerepelt a programunkban. Ügyes vezetőink nemcsak kiváló programot állítottak össze, de még az időjárás felelőssel is cimboráltak, hogy ezek lebonyolítása végig nagyszerű időben történjen meg.
    A találkozó csütörtökön kezdődött. Sorba érkeztek társaink a Haller kempingbe, amely békés, zöldövezeti környezetben található, a belvároshoz közel, kiváló közlekedési és vásárlási lehetőséget kínálva. Az esti szalonnasütő partin a találkozó résztvevőit az Elnök úr és Burián Icka köszöntötték. Megbeszéltük a további napok programjait, sütögettünk, falatoztunk, beszélgettünk kedvünkre. A találkozó részletes beszámolóját köszönjük Katona Júliának, a találkozó képeit a klub galéria rovatában lehet megnézni.
2021-06-15 07:46:18

 
Lakitelek MCCC találkozó

Miután egy kirándulás alkalmával már jártunk Lakitelken, így nem volt meglepetés a minden elvárásnak megfelelő új, kemping. E megállapításomat lentebb kissé cáfolom. Mint minden itt is a való élet hozta az apró, észrevételeket, melyre majd visszatérek. Lakitelken egy több funkciós beruházás keretében készült el, és 2021.május. 17-én adták át a kempinget. A részletes beszámolót Bálint Gyöngyi készítette. Találkozóról Bereczki Gyula képeit és Dallos János drón fotói az MCCC fotóalbumában lehet megnézni.
2021-06-03 17:02:47
Foglaláshoz kattints a képre!
 
2021-05-28 09:23:10

 
Szegedi találkozó MCCC

A csütörtökön kezdődő találkozó végeláthatatlan esőzéssel indult, de egyre többet sütött a nap és egyenes arányban a hangulatunk is javult. Vasárnap délután már fürdőruhában sétáltunk a Tisza partján. Jó közel, mert éppen készült kiönteni. Aggódva néztük, hogy mennyivel jön feljebb napról napra, méricskéltünk, figyelgettünk, de megúsztuk, illetve nem úsztunk. (kocsistul a folyóban.) Részletes beszámoló ZKO, a találkozó képeit Kispálné Vera készítette.
2021-05-27 11:24:53
MHKK kiskőrösi találkozó

A Túrkevei találkozó utáni hétre lett meghirdetve a Kiskőrösi találkozó. Többen kellemesen összekapcsolták a két eseményt és Túrkevéről hazautazás nélkül mentek Kiskőrösre. Hogy ez az egyik legkedvesebb kempingünk, azt az is mutatja, hogy 74 egység jelezte részvételi szándékát. Az időjárással nem voltunk továbbra sem kibékülve, mert a fagyosszentek az egész május hónapot egyenletesen hűvössé, szelessé és esőssé tették, ritkán fordult elő napsütéses idő. Részletes beszámolót köszönjük Katona Júliának.
2021-05-25 14:01:24

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know májusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. májusi száma innen letölthető.
2021-05-17 09:11:01

 
MCCC találkozó Pusztaszentlászló Aqua Barbara

Bő hat hónap elteltével végre szabad utat kaptunk az első kempingtalálkozóra. Bíztunk abban, hogy szép számmal összejövünk, hiszen, egy kempinges sincs ahhoz szokva, hogy járgánya hónapokig nem hagyja el a „szálláshelyét”. Pusztaszentlászló igen kellemes meglepetés volt, mindannyiunk részére.
Beszámolót köszönjük Bálint Györgyinek. A találkozón fotókat készített Rettegi András és Funk Tamás, és egy rövid videó Dallos Jánostól.
2021-05-15 11:51:23
Most kaptuk az információt a kiskőrösi kemping vezetőjétől, ami segíthet azoknak, akik még nem kapták meg a védettségi igazolványt.
„Kérlek, segítsetek az alábbiak tovább küldésével, terjesztésével. Ennek segítségével mindenki, akinek még nincs kártyája, de van orvosi igazolása, melyet az orvos le is jelentett azt betudjuk engedni. 
 
A tegnap élesedett a védettséget igazoló mobil applikáció, valamint az ellenőrzéséhez szolgáló mobil applikáció.  Az applikáció letöltéséhez és használatához 2 youtube videó videós segédletet lehet letölteni.” 
  1. az első a védettséget igazoló applikáció:  
              https://youtu.be/C2TRAIGaq74 
  1. a védettséget ellenőrző applikáció 
              https://youtube.com/watch?v=oxCrJqJWzFk&feature=share
 
Köszönjük az információt Simon Gábornak


 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49 


Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum