2024. február 26. hétfő
Edina napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2023-10-09 09:55:48

 
Közgyűlési meghívó MHKK

A Magyar Hagyományos Kemping Klub az Alapszabályzatnak megfelelően 2023 november 10-én 09 órakor megtartja az éves közgyűlését Cserkeszőlő Kemping fürdő területén, melyre szeretettel meghívja az MHKK klubtagokat a vezetőség. A Közgyűlés meghívója az alábbi linkre kattintva érhető el. Meghívó.
2023-10-04 08:19:53

 
MCCC találkozó Budapesten

Szent Mihály napja szokatlanul kellemes kirándulóidővel lepte meg az MCCC rendezvényét. Bár az éjszakák már jelezték az évszakváltást, de a napsütés még a nyarat idézte. Aki jelentkezett a találkozóra, jól választott. Bár Budapest sokunk számára ismerős, az avatott vezetők mindig tudnak újat, meglepőt, érdekeset mutatni. Nem is csoda, hiszen a főváros folyamatosan fejlődik, épül-szépül.
Nagy érdeklődéssel és lelkesedéssel készültünk a várható újdonságok megtekintésére, de azt hiszem, sokunk várakozását is jóval túlszárnyalta, amit láttunk. Halász István beszámolója. Találkozó képeit köszönjük Mucsi Zsuzsannának.
2023-09-27 11:39:20

 
Kempingvilág Kft. közleménye!
 
Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy október 2-tól üzletünk téli nyitvatartás szerint lesz nyitva:
H-P: 8-17
Szombat, vasárnap: zárva
A szezon utolsó szombati nyitvatartása szeptember 30. 9-13 óráig.
Mindenkit szeretettel várunk szaküzletünkben, a Budapest, X. Újhegyi út 7. szám alatt!

2023-09-18 08:40:31

 
Harkányi MCCC találkozó

Elhelyezkedtünk a tágas kempingben.  Nagyon jó illat csapta meg az orrunkat, Zsuzsa, Tibi és Józsi kolbászt sütöttek a nyitó közös vacsorára. Vacsora közben programokról, élményekről beszélgettünk. Hamar ránk sötétedett.
Másnap busszal meglátogattuk a 730 éve épült Siklósi Várat, ahol egy idegenvezető segítségével először megismerhettük a szépen felújított, 470 éve épült Malkolcs Bej Dzsámiját, ahol korabeli használati tárgyakat és a Dzsámiban használatos szőnyegeket láthattunk. Ezután idegenvezetőnk bemutatta Siklósi vár történetét. Kellemesen elfáradtunk a várban tett séta során, majd jó étvággyal elfogyasztottuk a Vasúti vendéglőben az ebédünket. Palya Magdolna beszámolója, a találkozó képeit köszönjük Mucsi Zsuzsannának.
2023-09-12 12:40:59

 
Sástói MHKK találkozó

A sok termálfürdős kempinges találkozó után, most kirándulós programot kínált tagjainak az MHKK. Ehhez kiváló időjárás is társult. Csodaszép helyszín, nagyszerű program, remek idő, és jó társaság! Lehet ennél többet, jobbat kívánni?

Csütörtökön dél tájban érkeztünk a kempingbe. Elhelyezkedés, és a korábban érkezettek köszöntése után, ismerkedtünk a környékkel. A kemping a Mátra szívében, a Sás-tó partjának varázslatos környezetében helyezkedett el. Minden beálló egységnek önálló víz és áramszolgáltatása és kellemesen lehatárolt területe volt. A vizesblokkok könnyen elérhetők, ragyogó tiszták és minden igényt kielégítők voltak. Katona Júlia beszámolója. A találkozó képeit a klub weboldalán a galéria rovatban lehet megnézni.
2023-09-10 14:48:48
Kedves Klubtagjaink!
 
Kérjük, kövessék új, hivatalos oldalainkat a Facebookon és az Instagramon! A névhez csatolt linken megtalálják a közvetlen elérhetőségeket. A kommunikáció a jövőben - a weboldalunk és a hírlevél mellett - ezeken a csatornákon zajlik majd, a többi hasonló elnevezésű oldal tartalmáért nem vállalunk felelősséget.
 
A Facebookon mindig keressék a "Magyar Camping és Caravanning Club - MCCC hivatalos" megnevezést, majd kattintsanak a "Követés" gombra!
Az Instagramon az "mccc_kempingezz_velunk" elnevezésű oldallal hasonlóképpen kell eljárni. Mindezt megtalálják a weboldalon, a "Kapcsolat" rovatban is: https://www.mccc.hu/kapcsolat/
Találkozzunk az új közösségi média felületeken, maradjunk kapcsolatban!
 
Üdvözlettel: Az MCCC vezetősége
2023-09-07 09:21:57
Dahlie Rally - Átvettük a stafétát!
 
A nyár végi Dahlie Rally-n átvettük a soron következő, 2024. évi rally szervezését a szlovákiai kempinges barátainktól! (A részleteket lásd a csatolt linken.) Örömmel veszünk a klubtagok részéről minden jó ötletet, ajánlást a programok szervezéséhez, kivitelezéséhez! És természetesen a segítség is jól jön majd: szeretettel várjuk kedves klubtagjainkat a nemzetközi esemény lebonyolításában is!
forrás: MCCC weboldala
2023-09-06 12:32:10

 
Dahlie Rallye Szlovákia
 
 A 26. Dahlie Rallye-t a Szlovák Kempingszövetség Mosócon rendezte meg, amely Túrócszentmárton (Martin) és Körmöcbánya (Kremnica) között, csodálatos természeti környezetben található. Ez a történelmi Túróc régió egyik legnagyobb faluja Észak-Szlovákiában, a Zsolnai kerület Túróctapolca (Turcianske Teplice) járásában.
 Körbe tekintve a völgyből, láttuk a kis Fátra, a nagy Fátra és a Tátra hegyvonulatait. Katona Júlia részletes beszámolója. A találkozó képeit az MHKK weboldalán lehet megnézni.

 

 
2023-08-28 11:46:39

 
Részletes szüreti program Kiskunmajsán

Megkaptuk a Kiskunmajsai Jonathermál Zrt. Motel, Kemping hagyományos szüreti rendezvényének részletes programját. A rendezvény helyszíne Thermál Motel és Kemping Kiskunmajsa, Kőkút 26. A rendezvény időpontja 2023. szeptember 16-án.

A klubjuknál előzetesen jelentkező és regisztráló kempingezők kedvezményesen vehetnek részt a rendezvényen, illetve a rendezvény előtt és után 3 nap (2023. szeptember 13- 19.) közötti időszakban, részletek ide kattintva. A részletes program ide kattintva megtekinthető program-1, program-2.
2023-08-26 11:07:54

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know augusztusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók időpontjai, helyszínei, hasznos információk.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. augusztusi száma.
2023-08-23 14:12:03

 
MCCC találkozó Balatonfüreden

Füred a Balaton part legrégebbi üdülőhelye, lankás dombok közt fekszik a Balaton északi partján. Hétfő: Ragyogó napsütésben érkeztünk a találkozóra, igazi hamisítatlan balatoni nyár fogadott. Csendesebb utcában, közel a parthoz helyeztek el bennünket. Első napunk a kipakolással, és az üdvözlő ital elfogyasztásával zajlott. Tóth Éva beszámolója, és fotói a találkozóról.
2023-08-22 16:39:20

 
Debreceni Virágkarnevál MHKK találkozó

      Az első Debreceni élményem is a klubhoz köthető, miszerint advent első vasárnapján a híradó előtt irigykedve nézve a debreceni adventet, még nem tudhattam, hogy a mikulás napi összejövetel ajándéka az adventi kirándulás lesz. I M Á D T A M!
    Már akkor tudtam, hogy én ide még visszatérek. A mikulás találkozón azonnal be is iratkoztunk a következő év jó pár helyszínére, köztük volt ez a találkozó is, aminek az apropója a Virágkarnevál. Izgatottan vártam, és idei fő nyaralásunkként tekintettem erre az eseményre. Cselédes Ágnes részletes beszámolója. A találkozó képeit a klub weboldalán a Galéria rovatban lehet megnézni.
2023-08-08 08:16:10

 
MCCC találkozó Adán

      Ada község a Röszkei határátkelőtől 65 km-re, a Vajdaságban, Kelet Bácska középső részén, a Tisza jobb partján fekszik A trianoni békeszerződés a Délvidékkel a Szerb-Horvát-Szlovéni Királysághoz csatolta. Magyarország 1941-1944 között visszaszerezte, majd 1945-ben a párizsi békeszerződések során Jugoszláviához csatolták. 1993 óta Szerbia része, lakosságának háromnegyed része azóta is magyar nemzetiségű.
    Tomboló nyári hőségben érkeztünk meg Adára, ahol némi tétovázás és útbaigazítás után megtaláltuk a fürdő melletti, diófákkal beültetett, gondozott, ligetes területen a leendő kempinget. Itt egyelőre az áram biztosítása lett megoldva, de használhattuk a strand és a szálloda területén lévő vizesblokkokat és élvezhettük a fürdő szolgáltatásait teljes-körűen, nemcsak a nyitvatartási időben. Beszámolót Katona Júliának köszönhetjük. A találkozón készült fényképeket pedig Bereczki Gyula küldte el.
2023-08-01 11:39:42

 
Több mint 1 000 vendég strandolt…
 
     Több mint 1 000 vendég strandolt, szórakozott, bulizott július 29-én a jó hangulatú, sikeres, a fürdőben első alkalommal Strandok Éjszakája rendezvényen. Hálásan köszönjük minden kedves Vendégünknek, hogy megtiszteltek bennünket bizalmukkal és nálunk töltötték a napot! Nélkületek nem sikerült volna! Köszönjük!
Köszönjük szépen együttműködő partnereinkek, támogatóinak a rengeteg munkát, ötletet, kreativitást, ajándékot és lelkesedést!
      Külön köszönet illeti a KŐRÖSSZOLG Nonprofit Kft dolgozóit, akik részt vettek a helyszín berendezésében, valamint a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben dolgozó kollégákat, hiszen az ő lelkesedésük, munkájuk nélkül a rendezvény nem valósulhatott volna meg! Köszönjük szépen!
      A rengeteg pozitív visszajelzés alapján úgy tudjuk mindenki nagyon jól érezte magát! Találkozzunk minél hamarabb újra a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben, valamint jövőre is a Strandok Éjszakáján! Képek a Strsndok Éjszakájáról. Képek a rendezvényről a fürdő Facebook profilján.
Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő
2023-08-01 07:46:33

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók időpontjai, helyszínei, hasznos információk.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. júliusi száma innen letölthető.
 
2023-07-25 12:04:33

 
Strandok Éjszakája Kiskőrösön
2023. július 29. 09:00 - 23:00
Helyszín: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő, 6200 Kiskőrös, Erdőtelki út 17.
 
RÁDIÓ 97Hallgasd és érezd
Ezúttal a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőből!
DayTime Party Tóth Imivel, a RÁDIÓ 97 műsorvezetőjével
Jet Beach - Jet Café Classic jóvoltából
Sunrise Koktélok széles választéka!!!
Zenés -táncos zumba animáció
Légvár és gyermekprogramok
Vibráló hangulat, felejthetetlen nyári élmények!
Itt garantáltan jól fogod érezni magad!!!
Tarts velünk július 29-én szombaton a Fürdők Éjszakáján!!!
Már nyitást követően is készülünk programokkal, de az igazi programkavalkád - a hosszabbított nyitvatartásnak köszönhetően - délután 15 órától kezdődik és éjszaka 23 óráig tart.
Programok részletesen!
2023-07-10 14:52:33

 
MCCC találkozó Szentendre-Pap sziget

    A találkozó turisztikai kedvcsinálójában, ismertetőjében leírtakat személyesen is megtapasztalhattuk! Csütörtökön érkeztünk a kempingbe. Vendéglátóink Mucsi Zsuzsa és Sándor Tibor köszöntöttek bennünket. Az üdvözlés után hatalmas fák árnyékában berendeztük szállásunkat és vártuk a később érkező klubtársakat. Ebéd után elindultunk a környék felfedezésére.
    A kemping szépen gondozott területen, rendben tartott szállásokkal, bungalókkal, vendéglátó egységekkel ellátott. Délután sétát tettünk a karnyújtásra lévő a szentendrei Duna-ág füves-homokos partján. Az esti megnyitóra a többi társunk is megérkezett. Az étterem teraszán, a közös vacsora elfogyasztása után Zsuzsa köszöntötte és tájékoztatta a jelenlévőket a találkozóval kapcsolatos tudnivalókról. Egriné Ica beszámolója, Mucsi Zsuzsanna képei a találkozóról.
 
2023-07-07 14:10:07

 
Kempingezők Világnapja Révfülöpön MCCC
 
  Csodálatos a révfülöpi kemping, kitűnő a strandja, árnyasak a parcellák, gyerekbarát játszóterek, rend és tisztaság van. Kitűnőek a szolgáltatások, jó érzés és nagy élmény Révfülöpön kempingezni. Többen szerdán megérkeztek, az időjárás is kedvező volt. Az MCCC a szokott helyen, a nyolcas-kilences sorokban helyezkedtünk el.
  Nagy készülődés volt csütörtök reggel ugyanis június 29.-e a Kempingezők Világnapja. Kiraktuk az MCCC zászlókat, a recepción elhelyeztük a Brüsszelből kapott FICC plakettet. Mándicsné Rózsika beszámolója. Krausz József és Ludo Honings fotói a találkozóról.
 
2023-07-04 10:43:04

 
23. Adria Camping Rally
 
A Horvát Táborozók Szövetsége a 23. Adria Camping Rally-t Cres szigeten, Mali Lošinjban, a Cikat kempingben tartotta. mikor szombaton dél felé megérkeztünk a kemping recepciójára, nagyon kedves fogadtatásban részesültünk. Kaptunk fogadó italt, amely választhatóan volt, édes, erősebb, vagy üdítő, azután a méretünknek megfelelő feliratozott pólót és ajándékszatyrot, amelyben voltak prospektusok, tollak, sörnyitó, kedves kabalafigurák és a megnyitó ünnepségen felhasználható étkezési és italjegy. Elhelyezkedtünk a magyarok számára kijelölt területen. Katona Júlia beszámolója. A találkozón készült képeket a klub weboldalág a galéria rovatban lehet megnézni.
2023-07-02 14:34:01

 
Sárközi lakodalom Bátán
 
„A Sárköz Tündérkertje – Báta”, ezzel a szlogennel mutatkozik be az ezer éves település az interneten. Kíváncsivá tett ez a megállapítás - annál is inkább, mivel egy zsákfaluról van szó valahol Tolna- és Baranya vármegyék határán, a Gemenci tájvédelmi körzet szélén. Első benyomásaink a faluról is kezdték kételyeimet igazolni. Nagyon hosszú főutca rengeteg régi házzal, melyeknek egy része már az enyészeté. Mintha élet sem lenne a faluban.
 
Letelepedtünk a faluszéli futballpályán, ahol már nagy valószinűség szerint rég nem fociztak, a szebb időket látott szabadtéri színpadot is szépen benőtte a gaz. Másnapi sétánk során meg kellett állapítanunk, hogy mégis él ez a falu sok-sok figyelemre méltó látnivalójával és kedves lakójával. Németh Éva beszámolója és Halász István képei a találkozóról.


 
2023-06-08 09:14:45

 
60. Europa Rally Krakkó
 2023. május 25-29. között a krakkói Lengyel Repülési Múzeum melletti park területe megtelt kempingezőkkel, akik Európa 20 országából érkeztek. Itt rendezte meg ugyanis a Lengyel Motoros Szövetség (Polski Zwi±zek Motorowy) a jubileumi 60. Europa Rallyt.
 
Magyarországot három kempingklub képviselte a találkozón, az MCCC 15, az MHKK 4 és a TTE 1 egységgel. Már a találkozó hivatalos kezdete előtt lehetőség volt a kijelölt helyek elfoglalására, amit több magyar kempingező ki is használt. Volt, aki közvetlenül otthonról érkezett, istanbul escort de több család már a találkozó előtt ismerkedett Lengyelország nevezetességeivel. Szekeres Kálmán részletes beszámolója, Rettegi András fotói és videói a klub weboldalán érhetőek el.
2023-06-08 09:10:37

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júniusi és rendkívüli hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók időpontjai, helyszínei, hasznos információk.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. júniusi száma, és a rendkívüli hírlevél innen tölthető le.
2023-06-07 07:20:38

 
MHKK találkozó Aggteleken

A találkozó ugyancsak csütörtöktől volt meghirdetve, de néhányan egyenesen Hajdúböszörményből ide utaztunk. Elhelyezkedtünk a tágas kempingben és mire kipakoltunk megérkezett Icka, Gábor, Bandi, Marika Krakkóból a találkozóról. Ők is gyorsan elhelyezkedtek és mivel a fiúk nagyon éhesek voltak egy kis sztrapacskára, Icka irányításával közösen gyorsan elkészítettük. Nagyon finomra sikerült.
Vacsora közben a krakkói programokról és élményekről beszélgettünk. Hamar ránk sötétedett és a szúnyogok is támadtak. Másnap szerdán délelőtt a kilátóhoz indultunk túrázni. Holonicsné Ági beszámolója, a találkozó képeit a klub weboldalán lehet megnézni.
2023-06-06 17:28:40

 
Dunaföldvári találkozó MCCC

Szerencsére beigazolódott a meteorológus előrejelzése, ragyogó idő várt bennünket Dunaföldváron! Volt, aki már szerdán megérkezett, de csütörtökön jöttek a legtöbben. Csütörtökön kipróbáltuk a gyönyörű környezetben lévő termálfürdő gyógyvizét, megcsodáltuk a várudvarnál a panorámát, a dunaparti sétányt és a pincesort. Este az elnökasszony jóvoltából egy decsi meglepetést, kapros tejfölös kalácsot fogyasztottunk vacsorára. Máncicsné Rózsika beszámolója, Mucsi Zsuzsanna képei és drónfelvétel a találkozóról.
2023-05-17 08:57:38

 
MCCC találkozó Dunaszerdahelyen

Nagy érdeklődés kísérte a klubunk újabb határon túli rendezvényét. A létszám hamar betelt, le kellett zárni az újabb jelentkezéseket, de elhangzott az ígéret, hogy ez a rendezvény megismétlésre kerül később. Ami az időt illeti, valószínűleg jobban is járnak, akik a későbbi rendezvény résztvevői lesznek, mert ennél kellemetlenebb időt nehéz kifogni.
A fagyosszentek ezúttal nem fagyot, hanem esős, hűvös szeles időjárást hoztak, ami nem okoz örömet a kempingezéskor. Katona Júlia részletes beszámolója és Halász István képei a találkozóról.
2023-05-10 08:37:19

 
MCCC találkozó Jászszentandráson

Jászszentandrás, a Jászság határán fekvő „zsákfalu” igazán alkalmas a nyugalpas pihenést keresők számára. A korai időpont ellenére tudták fogadni az MCCC találkozó résztvevőit. A kemping készen állt, igaz, a fürdőben csak a termál medence működött. Az időjárás kezdetben nem volt túl barátságos - az első éjszaka kifejezetten hideg volt, de a többi nap már megmutatta a tavasz szebbik arcát.
A megnyitót ezért a strand éttermében tartottuk meg, köszönhetően Tímár Editnek, aki felfedező útján lefoglalta a helyet. Az étteremben élő zene volt, így aztán aki bírta, rophatta a táncot. Beszámolót Halász István küldte, a találkozón Bereczki Gyula és Mucsi Zsuzsanna készített fényképeket.
2023-05-08 12:10:42

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know májusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók időpontjai, helyszínei, hasznos információk.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. májusi száma innen letölthető.
2023-05-05 17:38:01

 
MHKK találkozó Kisújszálláson

Április 27-én, csütörtökön délelőtt, már szinte tele volt a kemping. Nagy volt e találkozó iránt is az érdeklődés, ezért néhány héttel korábban már le kellett zárni a jelentkezési lehetőséget, mert betelt a létszám. Az idő nagyon kora-tavaszi szeles-hűvös, kissé napos volt. Éjszakánként, a néhány fokra lehűlt hőmérséklet miatt még mindig kellett fűteni.

Csütörtökön délután a konyha részen nagy volt a sürgés-forgás. A csatorna partján pecázók által kifogott halakat szalagrendszerben pucoltuk. Ezt a műveletsort ismételtük még pénteken és szombaton is a vasárnapi halsütésig. Egy másik csoport a pénteki megnyitó menüjének előkészítésével foglalkozott. Katona Júlia beszámolója, a találkozón készült képeket a klub weboldalán a Galériában lehet megnézni.
2023-04-20 12:16:01

 
MCCC Húsvéti találkozó Agárdon

A Húsvéti ünnepeket ebben az évben is az agárdi kempingben töltötte klubunk. Csütörtökön érkeztek az első kempinges társaink és ezzel együtt sajnos a szél is feltámadt, majd pénteken azok is megérkeztek, akik bíztak a jó időben. Így összességében 50 egység vett részt lengyel társainkkal együtt ezen a hétvégi programon.
Beszámoló Sashalmi Évától, a találkozóképei Bereczki Gyulától és Mucsi Zsuzsannától.
2023-04-14 06:15:41

 
MHKK húsvéti találkozó, Berekfürdő

Téli napokat idézett ez a tavaszi találkozó. Hideg volt, erősen fújt a szél, esett a hó, de úgy, hogy az egy darabig meg is maradt, azután az eső esett. Közös helyiség a kempingben technikai okok miatt nem állt rendelkezésünkre. Leülni beszélgetni csak a lakóban vagy annak előterében lehetett, kisebb csoportoknak.
    Sokan, 80 egységnél is többen jelentkeztek a találkozóra. Tekintettel a rossz időre, többen visszamondták a részvételt, mások nem is szóltak, csak otthon maradtak. A pénteken érkezetteket a recepciós küldte el, áramproblémára hivatkozva. Az Elnök úr utánajárására, az elküldötteknek az igazgató úr kárpótlást igért. Végül is 53 egység vett részt a találkozón. Katona Júlia beszámolója, a találkozó képeit a klub weboldalán a galériában lehet megnézni.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49 
Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum