2022. október 1. szombat
Malvin napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2022-06-12 10:40:27

 
Magyar Camping és Caravanning Club KÖZGYŰLÉS

A Magyar Camping és Caravanning Club 2022.július 2-án 16 órakor Közgyűlést tart. Helyszín: Napfény Kemping Révfülöp, Halász utca 5. Közgyűlési MEGHÍVÓ innen tölthető le.

Információ a tisztségekre javasolt személyekre.
 
A MB FB elnöktől kapott tájékoztatás szerint az MCCC tisztségekre javasolt személyek:
MCCC Elnök: Bálint Gyöngyi
MCCC Elnökhelyettesek: Halász István, Mucsi Zsuzsanna
Felügyelő Bizottság: dr.Jáhn Géza, Herpai Gyula, Vargáné Somlai Éva
A mai napig (2022.06.11) több jelentkező fenti tisztségekre nincs.
Forrás: MCCC weboldal
2022-06-12 10:19:47

 
MHKK találkozó Berekfürdő, Pünkösdi Program

Nagy érdeklődés kísérte – a remek idő és a hosszú hétvége miatt – az MHKK pünkösdi találkozóját. Most nem volt szükség létszámkorlátozásra, mert a Berekfürdői 1000 férőhelyes Thermál Kemping kényelmes elhelyezkedést biztosított a Belső-tó melletti ligetes, gyönyörűen karbantartott területen.
Már a hét elején gyülekeztek a ráérő nyugdíjas klubtagjaink és élvezték a fürdő kínálta nagyszerű lehetőségeket. A beszámolót köszönjük Katona Júliának. A találkozó képeit meg lehet nézni a klub weboldalán.
2022-06-10 12:52:18

 
Csehország ékszere Cesky Krumlov MCCC találkozó

Nagyon várt találkozónk helyszíne a dél-csehországi Cesky Krumlov az UNESCO világörökségének része, igen kedvelt turisztikai központ, a Vltava (Moldva) folyó völgyében fekszik. A város helye már a kelta idők óta lakott és fontos kereskedelmi út vezetett át a folyó völgyén. A völgyekkel, patakokkal szeldelt táj nem kedvezett túlságosan a város építőinek, de stratégiai helye és a terület kiváló védhetősége évezredeken át odacsábította a különböző népeket a történelem során.
A középkor óta természetes fejlődését megőrző város talán ezért válhatott a történelmi helyeket kedvelő turisták igen kedvelt célpontjává. A Moldva itt még a hegyi folyók tulajdonságait mutatja, de már nagyobb zuhatagok, szorosok nélkül, ezért a vadvízi evezés amatőr kedvelőinek is kiemelt célpontja. Halász István beszámolója mellett Bereczkiné Nagy Erzsébet is küldött beszámolót a találkozóról. A találkozóról Halász István, és Bereczki Gyula is készített képeket.
2022-05-25 09:16:40
MHKK találkozó Kisújszállás

Szép emléket őrzünk az elmúlt évi kisújszállási kempingezésről. Gyönyörű a kemping, a fürdő és a város is olyan, mint egy ékszerdoboz. Csodaszép felújított épületek sorakoznak egymás mellett, tágas parkok váltják egymást. A helyi Városvédő- és Szépítő Egyesület aktivistáinak köszönhetően a műemlék- és a kiemelt épületeken tábla hívja fel a figyelmet az alkotókra, a rendeltetésre, a létrehozásához kötődő eseményre, vagy fontos személyiség látogatására ill. huzamosabb ott tartózkodására.

A város nevében a „kis” jelző a település viszonylag csekély kiterjedésére utal, az „új” ismételt vagy újabb megszállást jelez, míg a „szállás” szó a kunoknak és a jászoknak a magyarokénál kötetlenebb szerkezetű falvait jelöli. A résztvevők nagyobb része már a hét elején megérkezett. Gyönyörű napsütéses idő volt, élveztük a fürdő kínálta lehetőségeket, a csendet és a nyugalmat. Néhányan pecáztak a csónakázó tópartján, és rézbőrűvé váltak az erőteljes napsütésben. Katona Júlia részletes beszámolója. Képek a találkozóról a klub weboldalán.
2022-05-18 08:15:02
    
 
  Kedves Kempinges Barátaim!
Ha szeretnétek csoportosan jönni a 22 Adriai találkozóra, ajánlom a Nyírfás kempinget Nagykanizsán cím Bajcsy Zsilinszky u.118.  Ár/egység 5.000,-ft. Hivatkozzatok ránk, vagy az Adria Rallyre.
 
           Somodi László
UKH magyarországi képviselője
2022-05-16 12:07:11

 
MCCC „Debrecenben jártunk”

2022.április 28-tól május 1-ig 15 család a debreceni Kerekestelepi Kempingben élvezte a kempingezés örömeit. A kemping a termálfürdő mellett helyezkedik el, közvetlen átjárási lehetőséggel. A kemping kissé túlozva retró jellegű, ráférne egy alapos korszerűsités. A fürdő igazi nyugdíjas jellegű, a vize kiváló.
A program házigazdája a Patai család volt, mint ottani lakosok, nagy helyismerettel rendelkeztek. Házigazdaként remek programokat állítottak össze. Figyeltek arra is, hogy kellő arányban kapjuk a kultúrát, de pihenésre is maradjon idő. Viszkievicz Ferenc beszámolója, a találkozó képeit Bereczki Gyula készítette.
2022-05-11 12:38:53

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know májusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2022. májusi száma innen letölthető.
2022-05-09 08:26:51
DKK felhívás!

Kérek mindenkit, hogy amennyiben módjában áll az adó 1%-át a klubnak küldje. Ha van ismerősöd, rokonod, barátod vagy vállalkozó ezek közül kérlek benneteket adjátok meg a klub adatait. Ha van könyvelő rokonotok, barátotok vagy ahol könyveltettek kérjétek a könyvelőt otthagyva az adatokat, hogy kérdezze a klienseket, hogy felajánlanák-e az 1%-ot.

Dunántúli Kemping Klub               Adószám: 18751062-1-02
 
Treszner Mária
  DKK elnök
2022-05-06 08:59:39

 
MHKK születésnapi találkozó Nyírbátor

Az MHKK 2022 májusában Nyírbátorban megrendezett találkozóján szülinapra is hivatalosak voltak a résztvevők! A klub 2007-ben alakult mindössze 20 fővel a kempingezés szeretetének gyümölcseként Dr. Györgyi János vezetésével! Az alapító tagok közül Kerekes Andreát és Szalló Gábort ma is tagjaink között üdvözölhetjük! Az MHKK taglétszáma most közel 800 fő!
2014 óta minden évben a május elsejét/ pandémia miatt 2020,2021 nem/ a nyírbátori kempingben töltötték a klub tagja, így a 10. és 15. szülinapi bulizásokra is itt került sor! A klub elnöke Erdei János és Tóth Magdi nyitották meg az ünnepi estet, melyet még a helyi városi TV. is felvett! Érkezés után közösen két májusfát is díszítettünk! Május reggelre mindenki meglepetésként május ágacskát talált a lakójánál!
Hatalmas tortával indult a buli melyet a klubunk logója díszített, hozzá csapolt sört és élő zenével kaptuk a talpalávalót! A klub vezetősége a 15. évforduló emlékére gravírozott kulcstartót készítettet a tagok számára. A beszámolót Gombolyai Soós Alíz készítette, a találkozón készült képeket a klub weboldalán lehet megnézni.
2022-05-03 10:51:18

 
MCCC Húsvét Agárdon

Összességében az időjárás kegyeibe fogadta a találkozó résztvevőit, a hét végére, az ünnepekre kissé szélsőségesre alakult. A nagy létszámra való tekintettel (azaz teltházzal), már kedden, 12.-én az első fecskék is megérkeztek.
Azután 14.-én csütörtökön hosszú sorban állás volt a beléptetésnél, majd elhelyezkedett a társaság a 17 szlovák jelentkezővel kiegészülve. Délután jóformán mindenki a fürdőben volt. Péntek délelőtt szabadprogramok gazdag választéka várt ránk. Beszámolót Mándicsné Rózsika készítette. Találkozó képei Kispálné Vera.
2022-04-26 09:12:31

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know áprilisi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2022. áprilisi száma innen letölthető.
2022-04-22 11:18:57
Megkezdtük az idei évi egyeztetést a kempingekkel

Szabályzatunk előírja, hogy minden évben kezdeményezzük a partnerkempingekkel az adategyeztetést. Erre azért van szükség, hogy hitelesek tudjunk lenni az oldalunk látogatói számára.

A kempingkeresőben Magyarország régióira bontva lehet kempinget keresni. Régión belül a település nevére kattintva megjelenik a kemping neve, címe, típusa, piktogrammal a szolgáltatások, képek, egyéb információk, valamint az utolsó módosítás időpontja. Amennyiben egy kemping a megkeresésünkre nem küldi vissza az adategyeztető lapunkat, úgy azt, az egyeztetés lefolytatásáig töröljük adatbázisunkból.

Használjátok bizalommal kempinges adatbázisunkat, a fenti információ figyelembevételével.
2022-04-21 13:34:48

 
MHKK Húsvéti találkozó Kiskőrösön

Óriási érdeklődés mellett zajlott az MHKK Húsvéti találkozója. 77 egység jelentkezése után, a weblapra ki lett írva, hogy „A létszám betelt, további jelentkezéseket nem fogadunk el”. Ennek ellenére, sorban érkeztek be nem jelentkezett klubtagjaink, így a pénteki megnyitón már 90 fölötti egység vett részt. Mivel ebben a kempingben nincs rendezett parcellakiosztás, az elhelyezkedés az utóbb érkezetteknél kicsit problémásan alakult. Katona Júlia beszámolója. A klub weboldalán megnézheted a találkozó képeit.
2022-04-01 14:39:46

 
MHKK találkozó Jánossomorja

   Az elmúlt évi szilveszteri rendezvényen kellemes bejelentést tett az Erdős házaspár. Jánossomorján lévő vendégházukba egy tavaszi hétvégére meghívnak 23 egységet úgy, hogy teljesen ingyen biztosítják az elhelyezést és két főétkezést, valamint szerveznek buszos kirándulást a határ közelében Ausztriába és Szlovákiába. A létszám hamar betelt.

   Jánossomorja az osztrák határtól 2 km-re, a Fertő tótól 15 percnyire, Mosonmagyaróváron az autópályától 10 km-re található. Ragyogó napsütéses időben érkeztünk meg csütörtökön dél tájban az Erdős Panzió és Étteremhez. A többség apartmanokban helyezkedett el, heten lakóautóval érkeztünk. A lakóautósoknak 2 apartmant nyitottak ki a tisztálkodás és a konyhahasználat céljából. Katona Júlia részletes beszámolója. A klub weboldalán megnézheted a találkozó képeit.
2022-03-30 12:54:32
Szuper kedvezmény az előzetesen regisztráló kempingeseknek

Kiskunmajsai Jonathermál Zrt. Motel, Kemping megszervezi a 37. Húsvéti kempingtalálkozó és XX. Batisz Zsigmond Emléktúrát 2022. április 15. és 18. között.  A rendezvény helyszíne Thermál Motel és Kemping Kiskunmajsa, Kőkút 26.
Az előzetesen jelentkező és regisztráló kempingezők kedvezményesen vehetnek részt a találkozón, részletek ide kattintva. A találkozó részletes programja innen tölthető le.
 
2022-03-21 15:39:15

 
Kedves karavánosok, és Ferko Kaňanský barátai!

Tisztelettel meghívom Önöket a Goralský dvor, Haligovce, CCC ISC SERVICE Košice lakókocsipark nevében, a Ferek Kaňanský emléktalálkozóra, amelyre 2022.04.28- 05.02. között kerül sor Ferko kedvenc üdülőhelyén, Goralský dvorban, Haligovcén.

További információ és bejelentkezés a https://ccc-isc-service.webnode.sk/akcie/ oldalon. A találkozó részletes programja ide kattintva letölthető.
Jelentkezését legkésőbb 2022. április 25-ig visszaigazoljuk az Ön által megadott e-mail címre.
Várjuk a találkozón!
Emil Hajoš
I.viceprezident a sekretár CCC ISC SERVICE - Košice
tel:      +421 903 016 000
e-mail: emiliohajos@gmail.com
            hajos@netkosice.sk
2022-03-20 11:08:01

 
MCCC találkozó Lakitelek Népfőiskola

Csütörtökön március 10-én már szállingóztak a lakók, a szép új lakiteleki kempingbe, mi péntek kora délelőtt érkeztünk, gyors elhelyezkedés után, indultunk is Kecskemétre a Zwack pálinkafőző üzembe. Személyautókkal mentünk szerény létszámmal, de annál nagyobb lelkesedéssel, kíváncsisággal. Beszámolót Rédeiné Kati készítette, a találkozó képeit a klub weboldalán lehet megnézni.
2022-03-19 17:00:25

 
MHKK találkozó Agárd

Az Agárdi Termál Kemping tavasszal csak április 15-én nyitja meg kapuit, de klubunk kempingtalálkozójának idejére néhány napra mégis kinyitottak. Klubtagjainkon kívül más nem is jött a kempingbe, így teljesen családiassá vált a találkozó, amelyen olyan sokan voltunk, hogy szinte teltházasnak volt tekinthető.
Az időjárás lelkes kempingezésünket kevéssé támogatta. Éjszaka általában mínusz 6-8 fok volt a hőmérséklet. Szerencsére napközben folyamatos, zavartalan napsütésnek örülhettünk, bár a levegő ekkor is elég hideg volt. Katona Júlia remek beszámolója, a találkozó képei az MHKK weboldalán.
2022-03-11 11:24:11

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know márciusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2022. márciusi száma innen letölthető.
2022-02-26 11:13:28

 
MHKK Farsang Kiskunmajsán
 
Már hagyomány, hogy az MHKK az év első kempinges találkozóját Kiskunmajsán tartja, amely egyben télbúcsúztató, jelmezes farsangi bál. Kivétel volt ez alól az elmúlt év, amikor a koronavírus fertőzés miatti lezárások ezt nem tették lehetővé. E rendezvényre az idén is nagy volt az érdeklődés, de nem csak a részvételre, hanem a jelmezes megjelenésre is.

Szerdán már elég sokan megérkeztek a kempingbe, pedig a találkozó csak csütörtökön kezdődött. Csodás napsütéses idő volt, élveztük a szabadban tartózkodást a kempingben és a fürdőben egyaránt. Katona Júlia részletes beszámolója. A klub weboldalán megnézheted a találkozó képeit.
2022-02-25 10:25:08
TTE Meghívó tisztújító közgyűlésre

A Táborozó Természetbarátok Egyesülete 2022. március 10-én 17 óra 30 perckor tisztújító közgyűlést tar. A közgyűlés helye Alibi söröző Szekszárd, Csatári utca 47. (emelet különterem). A MEGHÍVÓT ide kattintva lehet letölteni.
 
2022-02-23 10:15:33

 
Megkaptuk a 22. Adria Camping Rally részletes programját, benne a szervezett kirándulások leírása, valamint a jelentkezésre vonatkozó információk. A részletes leírást ITT lehet letölteni.
Köszönet az információkért Somodi Lászlónak az UKH magyarországi képviselőjének.
Jelentkezési határidő 2022. május 22.
2022-02-16 10:14:27
Már majdnem teljes a hazai klubok 2022. évi programkínálata

A magyar klubok közül a BCC, BKK, DKK, MCCC valamint az MHKK  jelentette meg eddig a programjait. A találkozók részletes kiírásait folyamatosan teszik elérhetővé a klubok. A tervezett programokat meg lehet nézni a Találkozók - Magyarország menüpont alatt. Az adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, ezért érdemes gyakran felkeresni oldalunkat.
Amennyiben szeretne valaki programot megjelentetni weboldalunkon, küldje el a találkozó információit az inform@campinform.eu e-mail címre.
2022-02-06 10:41:31

 
Kérek mindenkit, hogy amennyiben módjában áll az adó 1%-át a klubnak küldje. Ha van ismerősöd, rokonod, barátod vagy vállalkozó ezek közül kérlek, benneteket adjátok meg a klub adatait. Ha van könyvelő rokonotok, barátotok vagy ahol könyveltettek kérjétek a könyvelőt otthagyva az adatokat, hogy kérdezze a klienseket, hogy felajánlanák-e az 1%-ot.

Dunántúli Kemping Klub
Adószám: 18751062-1-02
Számlaszám:50800180-15516367-00000000
 
Treszner Mária
DKK elnök
2022-02-04 11:06:43
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know februári hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2022. februári száma innen letölthető.
2022-01-27 09:48:18

 
22. Adria Camping Rally

Megkaptuk a 22. Adria Camping Rally meghívóját. A találkozót a Udruga kampista Hrvatske (UHK) szervezi 2022. június 18- 25-ig „Veli Joze” Savudrija kempingben. Jelentkezési határidő 2022. május 22-éig. Jelentkezési lapot az UKH magyarországi képviselőjéhez, Somodi Lászlóhoz kell eljuttatni. A képviselő elérhetőségei telefon +36 70 38 10 922, vagy e-mail somodi.laszlo@freemail.hu. A találkozó programja, a részvétel feltételei és a jelentkezési lap weboldalunkon elérhető a találkozók rovatban.
2022-01-25 07:44:10


 
Megérkeztek az új, 2022-es, német nyelvű Falle kempingcikk katalógusok. Összesen közel 900 oldalon több mint 15.000 hasznos újdonsággal, kiegészítővel, tartozékkal és felszerelési cikkel, amelyek a kempingezés hétköznapjait kényelmesebbé és felhőtlenebbé teszik.

Átvehető személyesen üzletünkben, nyitvatartási időben. (1108 Budapest, Újhegyi út 7.)
De akár egy kattintás, és még ma díjmentesen elpostázzuk Önnek!
Vagy ha úgy kényelmesebb, lapozzon bele online!
 
Üdvözlettel:
   Virág József
2022-01-13 08:29:52
MCCC Szilveszter Kiskunhalason

Év végéhez közeledve, aggódva figyeltük az időjárás alakulását. Hétfőn kedden ónos eső és köd, de indulás napjára szerdára megjavult az idő. A résztvevők többsége is megérkezett, majd szerda este a szálloda igazgatója, Kiss László üdvözölte a MCCC tagjait. Később egymás köszöntésével és a közös vacsorázással tettük teljessé az estét. Részletes beszámolót Mándicsné Rózsika készítette. A találkozóról Rettegi István és Kispálné Vera küldött fotókat.
2022-01-12 11:37:23

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know januári hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2022. januári száma innen letölthető.
2022-01-07 10:13:07

 
Elkészült a DKK 2022. évi programtervezete

A Dunántúli Kemping Klub elnöksége döntött a 2022. évi kempingtalálkozók időpontjáról, és helyszínéről. A program elérhető a klub weboldalán, valamint a campinform találkozók 2022 rovatában. A találkozók részletes kiírásait folyamatosan teszik elérhetővé a klub a weboldalán.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45 
Copyright - Campinform.eu | 2008-2022websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum