2022. október 1. szombat
Malvin napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2015-11-28 10:42:00

TTE logo

Kedves klubtagok!

A hagyományokhoz híven az évzáró klubest december 11-én pénteken 18 órakor  a   
Mészáros Borházban  lesz megtartva.
Borkóstolóval egybekötött vacsora.  Ára a tagoknak 2700 Ft. Befizetni - telefonos egyeztetés után -  Windné Erzsinél (20/5341691) lehet. Határidő 2015.12.06.

vezetőség

2015-11-25 07:58:00

Kempingvilág fejléc

Kempingfelszerelés karácsonyra?  Miért ne!

Most megveheti óriási év végi akciókkal!

Számtalan, raktáron lévő termékünket 10%, 20% vagy akár 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg 2015. december 19-ig. Rendelje meg webáruházunkban a kiszemelt ajándékot akár óriási kedvezménnyel és előre átutalás esetén most a postaköltséget is mi álljuk!

További kedvezmény!!!

Jöjjön el üzletünkbe és most minden vásárlás után garantált ajándékot adunk! Ezen kívül minden, üzletünkben elköltött 5.000,- Ft most 300,- Ft értékű ajándékkupont ér, melyet 2016 január 4. és 2016 március 31. között válthat be áruházunkban.

Üdvözlettel: Virág József
Kempingcikk Szaküzlet

www.kempingshop.hu

2015-11-24 17:47:00

MCCC logo

Figyelem! Fontos információ!

Sokak számára nem volt egyértelmű a 2015. november 28.-ra meghirdetett rendkívüli taggyűlés napirendi pontja. Szeretnénk tisztázni, hogy

NEM A MAGYAR CAMPING ÉS CARAVANNING CLUB FELSZÁMOLÁSÁRÓL, MEGSZŰNTETÉSÉRŐL KÍVÁNUNK DÖNTENI,

hanem a klub 2014. évben megalapított Kft.-jéről, az MCCC Karavaning Kft. jogutód nélküli felszámolásáról. Az MCCC továbbra is változatlanul működni fog!

(Akik figyelmesen olvasták és értelmezték a taggyűlés napirendi pontjait, azon klubtársak tekintsék semmisnek ezt a kiegészítést.)

Kardos Sándor elnök

2015-11-17 09:05:00

András napi Kiskunmajsa

Kedves Kempingezők! Kedves Vendégeink!

Első alkalommal kerül megrendezésre 2015. november 28-án, a Jonathermál Kempingjében Kiskunmajsa Város szervezésében a „Részeg Disznó Fesztivál”. A program egész nap tart, lesz böllérverseny, kirakodóvásár, szabadtéri vetélkedők, műsorok és kóstolók. Itt lesz Buday Péter mesterszakács, Márió, a harmonikás, a Jó Lacibetyár és helyi együttesek. Kempingezzen nálunk és vegyen részt ezen a fesztiválon, Kiskunmajsán. További információk a honlapunkon, www.jonathermal.hu címen, illetve a facebookon lesznek megtekinthetően.
Jöjjön el! Érezze jól magát Nálunk! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Tisztelettel: Balog Zsolt

2015-11-13 08:22:00

MCCC logo

MEGHÍVÓ

A Magyar Camping és Caravanning Club Rendkívüli Taggyűlésére

  Kedves Klubtag!

A Magyar Camping és Caravanning Club Alapszabálya IV. cím, A) fejezetének 1.) pontjában foglalt rendelkezés alapján – a Klub 2015. október 7-én megtartott elnökségi ülésén meghozott 9/2015 számú határozatának megfelelően – összehívom a Klub rendkívüli Taggyűlésének ülését.

A rendkívüli Taggyűlés helye:   1085 Budapest, Mária utca 32-34., II. emelet 4.

A rendkívüli Taggyűlés időpontja:          2015. november 28, 10:00 órai kezdettel.

A rendkívüli Taggyűlés napirendje:

1.    Döntés az MCCC Karavaning Kft. végelszámolással történő jogutód nélküli megszüntetéséről – előadó: Elnök

2.    Döntés az MCCC Karavaning Kft. végelszámolójának kijelöléséről – előadó: Elnök

3.    Egyebek – előadó: Elnök

Budapest, 2015. november 10.

                                                                     Klubtársi üdvözlettel! Kardos Sándor Elnök

A részletes MEGHÍVÓ innen tölthető le.

2015-11-09 18:15:00

F.I.C.C. logo

Megjelent az F.I.C.C. legújabb INFO kiadványa

A 16 oldalas kiadványban nagyon sok hasznos információt találunk a közeljövő nemzetközi kempingtalálkozóiról, a kempinges élet aktualitásairól. A leírások végén található linkekkel eljuthatunk a találkozók weboldalára, így már most pontos információt kaphatunk a programokról, helyszínekről. Sajnos a kiadvány csak angol nyelven érhető el, mivel a magyar kempingezőket nemzetközi szinten képviselő szervezetek (ha vannak még ilyenek) nem veszik a fáradtságot, hogy a kiadvány lefordításával segítsék az alapító klubok tagjainak az információhoz való jutását, kiszolgálását. Az F.I.C.C. INFO innen letölthető.

2015-11-06 08:40:00

Lakóautók téliesítése

Ha lassan az ősz is elmúlik, akkor a lakóautó tulajdonosoknak számos tennivalójuk van, hogy guruló második otthonuk jól átvészelje a közelgő hideg napokat és tavasszal az új kalandokhoz ismét rendelkezésre tudjon állni.

A tennivalók köre tág határok között változhat, attól függően, hogy tulajdonosa téli túrákat is tervez-e tenni, vagy sokakkal együtt azon a véleményen van, hogy a kempingezés egy nyári foglalatosság. Ha pihenőre kényszerül a jármű, nem mindegy, hogy azt fűtött, de legalább temperált helyen tölti-e vagy szabad ég alatt, esetleg csak a csapadéktól védett helyen, van-e elektromos csatlakozási lehetőség és hogy közterületen pihen-e vagy zárt területen. A következőkben megpróbáljuk felsorolni valamennyi lehetséges tennivalót, azután mindenki a tárolás körülményeinek függvényében választhatja ki a végrehajtandó feladatokat. A cikket Krauss Ottó írta, a részletek a Levanter Lakóautó oldalán olvashatóak.

2015-11-04 09:01:00

Márton nap

A jövő héten két találkozón várják a gasztronómia kempinges szerelmeseit. Az egyik, a már hagyományos MHKK találkozó Kiskőrösön, a VI. Márton Napi Találkozó. A másik, egy új kezdeményezés az MCCC tagjai részére, a Márton Napi Libalakoma Hajdúszoboszlón. A Találkozók részletes információi a Találkozó rovatunkban olvasható.

2015-11-02 08:21:00

Folyamatosan érkeznek a kluboktól a 2016. évi programtervezetek

A tervezett programokat meg lehet nézni a Találkozók menüpont alatt a 2016- ra kattintva. Az adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, ezért érdemes gyakran felkeresni oldalunkat. A magyar klubok közül az idén is a Magyar Hagyományos Kemping Klub adta ki legkorábban a jövő évi programjait. A találkozók részletes kiírásait folyamatosan teszik elérhetővé.

Amennyiben szeretne valaki programot ajánlani, azt megteheti az inform@campinform.eu e-mail címen.

2015-10-29 09:00:00

mccc logo

Felkerült az MCCC weboldalára a celldömölki kempingtalálkozó beszámolója (Katona Júlia írása), és képgalériája.

Részlet a beszámolóból: Celldömölk, Évadzáró találkozó 2015. 10. 22-25. Szerencsésen alakult az év végi program! A gyakran látogatott kiskőrösi kemping helyett a szervezők Celldömölkre, a 2014 tavaszán megnyílt Jufa Vulkán Fürdő Resort Kempingbe tették át az évadzáró helyszínét. Ebben a négycsillagos kempingben kialakított 74 darab nagy beálló helyből 39-et engedélyeztek az MCCC részére, ugyanis ebben az időben rendezte meg itt az évadzáróját egy osztrák, majd távozásunk után egy cseh kempingklub is.

2015-10-28 08:08:00

látni és látszani logo

Látni és látszani 2015

Immár negyedik alkalommal szervezi meg az ORFK-OBB együttműködő partnereivel a „Látni és Látszani” nevű kampányt, mely lényege: térítésmentes gépjármű átvizsgálás, ingyenes látásellenőrzés, majd azt követően egy hónapig tartó intenzív rendőri ellenőrzés.

A gépjármű vizsgálatára magánszemélyek és cégek egyaránt jelentkezhetnek. A kezdeményezés a személy,- és a tehergépkocsikra, valamint a motorkerékpárokra is kiterjed. A szakszervizek a vizsgálatokon megjelent gépjárművek vezetői részére egy igazoló lapot adnak át, mely igazolja, hogy a jármű vizsgálaton részt vett, és ott a járműve megfelelt a jogszabályokban előírtaknak. Javasolt, hogy a kapott igazoló lapot mindenki tartsa magánál a gépjárművével történő közlekedése során, és azt a közúti ellenőrzés alkalmával az intézkedő rendőrnek átadhatja.

A látás térítésmentes vizsgálatára, ellenőrzésére a kampányhoz csatlakozott optikus szakemberek által nyílik lehetőség. A „Látni és látszani” kampánynak saját Internetes felülete is van, mely folyamatos feltöltés alatt áll (rendszeresen bővül). A www.latnieslatszani.hu elérhetőségű honlapon nem csak a kampánnyal kapcsolatos információkat, hanem a csatlakozott gépjármű szakszervizek és optikusok listáját is el lehet érni.

A kampány második részében, 2015. novemberétől a rendőrség a forgalomban résztvevő járművek világítását, valamint az álló járművek kivilágítására vonatkozó rendelkezések megtartását kiemelten ellenőrzi. További részletek a www.latniéslatszani.hu weboldalon.

2015-10-27 05:34:00

T3 logo

Újabb klubbal bővült adatbázisunk. A Volkswagen T3 Klub rövid bemutatkozása:

A “T3-tuning.hu” mára már fogalom lett a magyar Volkswagenes társadalomban. Társaságunk a magyarországi t3-kedvelők fő bázisa, mely alapjainak lerakása 2005-ben történt néhányunk lelkes, a kocka VW-buszok iránti rajongása nyomán. Az első, csekély látogatót megmozgató találkozók után ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a társaság iránt. Évek óta közös programok teszik színesebbé életünket, melyek a közös érdeklődési pont - a T3 buszok - körül forognak.

Ajánlom, a Volkswagen T3 Klub weboldalát, ahol sok hasznos információt találhattok.

2015-10-24 09:53:00

NYÍLT LEVÉL

a Kustánszegi Göcsej Camping barátainak, kedves vendégeinknek!

Bizonyára ti is voltatok már úgy, hogy a meghatottságtól egyszerűen nem tudtátok elmondani, leírni azt, amit szerettetek volna. Hát így voltam én is a napokban, amikor leültem, hogy megírom nektek ezt a búcsúlevelet, s aztán rájöttem, hogy nem megy, mert csak az emlékek százai tolultak fel bennem rendületlenül, de nem tudtam a címszavakat kerek egésszé formálni.

Ezért kértem meg Petra lányomat, akinek a kemping ugyanúgy a szívéhez nőtt, mint nekem, hogy búcsúzzon el ő a nevemben is tőletek. S hogy ez mennyire sikerült neki, azt bizonyítja az is, hogy minden változtatás nélkül illesztem be ide az ő sorait, mert szinte ugyanazt írta le, amit én is érzek most, vagyis, hogy: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kemping….

Petra írása IDE kattintva olvasható.

Kérlek Benneteket, Őrizzétek álmainkat Ti is olyan szeretettel a szívetekben, mint amilyen szeretettel tettük ezt mi, az elmúlt negyed században…!

 Baráti üdvözlettel:        Pozsgai András

A kempingezők nevében KÖSZÖNJÜK a munkádat András!

2015-10-20 12:55:00

                                                                                         kép

Már most kezdődhet a tervezgetés!

A hosszú hétvége kellemes kikapcsolódás, és kiváló lehetőség a családi kempingezések szervezésére. 2016-ban öt, ünnepekhez kapcsolódó hosszú hétvégére számíthatunk, így érdemes már most tervezni a jövő évi kempingezéseinket.

Tervezett munkaszüneti napok 2016-évben:

2016. január 1. péntek, pihenőnap  máris 3 napos extra pihenőnappal kezdünk

2016. március 15. kedd újabb 3 napos programot szervezhetünk
2016. március 28. hétfő, Húsvét hétfő márciusban már a második 3 napot kapjuk
2016. május 1. vasárnapra esik ez kimarad, majd jövőre
2016. május 16. hétfő Pünkösd hétfő 3 nappal lehet tervezni
2016. augusztus 20. szombatra esik (Államalapítás ünnepe)
2016. október 23. vasárnapra esik, az 1956-os forradalom évfordulója
2016. október 31. hétfő pihenőnap
2016. november 1. kedd Mindenszentek itt is lesz 3 napunk
2016. december 24. szombat Szenteste, pihenőnap
2016. december 25. vasárnap Karácsony
2016. december 26. hétfő Karácsony másnapja az idei utolsó hosszú hétvége 3 nap

Természetesen a pihenőnapokat le kell majd dolgozni, március 5-én és október 15-én. A szabadságunk jó megtervezésével és ütemezésével további kellemes napokat tölthetünk el a családdal, barátainkkal, itthon és a külföldi kempingekben.

2015-10-11 09:42:00

Tessék választani

Még néhány nap és újra itt van egy hosszú hétvége. Megnéztük hova terveznek találkozót a klubok. Reméljük jó idő lesz, és sokan ki tudják használni a három napos pihenőt.

 

MHKK   október 16- 25. Októberi ősz Nyírbátorban        

Nyírbátor, Sárkány Gyógyfürdő és Termál Kemping

DKK       október 21- 25. Őszi Találkozó

Kiskőrös, Kiskőrösi Termálfürdő, Strand Tanuszoda és Kemping

MCCC   október 22- 25. Évadzáró Klubtalálkozó

Celldömölk, JUFA Vulkán Kemping Resort****

BKK        október 22- 25. Cserkeszőlői Találkozó

Cserkeszőlő, Termál Hotel és Camping

BCC        október 22- 25. BCC Utótalálkozó

Csokonyavisonta, Thermal Kemping

2015-10-09 04:34:00

NHKK logo

CCI kártya értékesítés

A MAKEOS tagjaként klubunk a MHKK változatlanul jogosult a CCI kártyák árusítására. A CCI kártyák kiváltása az Európa Rally és a FICC Rally jelentkezésekhez kötelező. Ezenkívül számos hazai és európai  kemping ad kedvezményt a szállás díjból a CCI kártyára. A kártya éves díja 1000.-Ft. Részletek az MHKK weboldalán.

2015-10-07 09:08:00

Az év fürdője 2015 logo

A Hungarospa Hajdúszoboszló lett az év fürdője!

 Az idén első alkalommal megrendezett "Az Év Fürdője" online  közönség szavazás  győztese  a Hungarospa Hajdúszoboszló lett. A versenyben 200 hazai fürdőre lehetett szavazni három kategóriában.

A fő kategóriát magabiztosan nyerte Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa.

A termalfurdo.hu által szervezett versenyben összesen  170.000 szavazat érkezett.  A szavazás elsődleges célja az volt, hogy ráirányítsa a figyelmet a magyarországi termál és gyógyvízkincsre, illetve az erre épült fürdőkre. Hazánk igazi fürdő nagyhatalom, az itteni termálvizek nem csak mennyiségben, de minőségben is egyedülállóak és erre a termálvízkincsre számos nagyszerű fürdő épült.

Hálásan köszönjük vendégeinknek a szavazatokat!

kösz

2015-10-05 17:34:00

Fontos biztonsági tájékoztató - A Truma gázszűrő szűrőcsészéjének cseréje

 Kedves Vásárlónk!

Kiváló minőségű termékek gyártójaként a Truma Gerätetechnik GmbH und Co. KG cég számára fontos, hogy abszolút mértékben megbízható és minőségi termékeket kínáljon ügyfeleinek. Minőségbiztosításunk során anyaghibákat fedeztünk fel a Truma gázszűrő szűrőcsészéjének kémlelőablakain. Ez egy előző beszállító hibás feldolgozására vezethető vissza. Ezen anyaghibák következménye az lehet, hogy kontrollálatlanul gáz áramolhat a szabadba a palackdobozon keresztül. Kedvezőtlen körülmények között ez gázlobbanásokat és sérüléseket eredményezhet. Jelen időpontban azonban nem ismeretes számunkra gázlobbanás vagy sérülés esete. A fentiek minden, 2012 januárja óta kiadott szűrőcsészét érintenek. A biztonsági figyelmeztetés teljes szövege innen érhető el.

Üdvözlettel: Virág József
Kempingcikk Szaküzlet
www.kempingshop.hu

2015-10-05 08:28:00

XV. Lakóautó Börze

XV. Lakóautó Börze

A használt lakóautók piaca 2015. október 10- én a Levanter Lakóautó Kft. telephelyén 1149 Budapest, Mogyoródi út 16- 20. (Hungaroszervíz telep, a Mexikói út Sarkán). Közvetlen vevő- eladó kapcsolat, a legnagyobb választék egy helyen. Részletekért kattintson IDE!

2015-09-30 14:29:00

Levanter logo

Lakóautós utazás a Balkánon

Hazaérkezett a Levanter Lakóautó Kft. által szervezett Macedon - Albáni körútról a kempingezők lelkes csapata. A kirándulásról részletes beszámolót készítettek napról-napra, amihez képgaléria is tartozik. Ajánlom mindenkinek, hogy szánjon egy kis időt a beszámoló elolvasására.

2015-09-27 10:10:00

MHKK logo

Szeptember harmadikától-hatodikáig a szép Bodrog-parti város Sárospatak nyújtott otthont az MHKK egyik találkozójának. A találkozóról Ibolya és Jani készített beszámolót, ami itt olvasható.

2015-09-22 09:14:00

logo

VIII. Bajai Újbor Fesztivál és Baja-Gemenc Természeti Napok

2015. szeptember 25-26. VIII. Bajai Újbor Fesztivál és Baja-Gemenc Természeti Napok. Bemutatkoznak a Hajós-bajai borvidék borászai, vendég a Bock Pincészet, 200 zenésszel ad műsort a Bajai Danubia Fesztiválzenekar. Részletes programok a logora kattintva olvashatók.Szállás az Ifjúsági Szálló és Kempingben vehető igénybe. 

2015-09-18 08:01:00

Kempingvilág

A Kempingvilág téli nyitvatartása

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy szeptember 28-tól  üzletünk téli nyitva tartás szerint lesz nyitva:  

H-P: 8-17;     Szombat: zárva

A szezon utolsó, hivatalos szombati nyitva tartásán (szeptember 26.) minden, raktáron lévő termékünket 10 % kedvezménnyel kínálunk!  Amennyiben a fent megjelölt időszakon kívül látogatna el hozzánk, kérjük előtte telefonon vagy e-mailben egyeztesse velünk!  
Bármikor szívesen állunk rendelkezésére!
Üdvözlettel: Virág József
Kempingcikk Szaküzlet   www.kempingshop.hu

2015-09-17 13:54:00

adria rally 2015.

A 16-ik Adria Rallyról jelent meg beszámoló az MCCC weboldalán. Köszönjük az információt Ábrók Lacinak.

2015-09-15 09:26:00

rendőrség logo

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország egész területén

A rendőrség Magyarország teljes közigazgatási területén 2015. szeptember 14-én 12 órától 2015. szeptember 30-án 24 óráig fokozott ellenőrzést hajt végre, amelynek célja a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények és a szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása. Az ellenőrzés keretében a rendőrök igazoltathatnak, ruházatot, járművet vizsgálhatnak át. Információ, www.police.hu.

2015-09-13 11:19:00

Majsai szüret

Részletekért kattints a képre! További információ a www.jonathermal.hu oldalon.

2015-09-10 15:57:00

Egy kempinges társunktól kaptunk érdekes információt!

Ezúton szeretnélek tájékoztatni, hogy öt országot érintő lakóautós túránkról rengeteg élménnyel hazaérkeztünk. Utazásunk fő célja Hollandia volt. A sok-sok pozitív élmény mellet hasznos tapasztalatra is szert tettünk. Ismét bebizonyosodott, hogy a F.I.C.C. kártyára fordított összeg kidobott pénz az ablakon. 14 kempingben jártunk, de sehol sem fogadták ezt a kártyát. Azért gondoltam, hogy megosztom veled a tapasztalatomat, mert rajtad keresztül sok kempinges társunk is okulhat az általam megélt keserű élményről. Mások hibájából nem baj, ha tanul az ember. A nagyon sok pozitív élményről majd élőszóban. Név a szerkesztőségünkben.

2015-09-05 09:13:00

levanter logo

Szeptember 6-án, vasárnap elindul a Macedón-Albán lakóautós túránk. A következő útvonalat járjuk végig:

térkép

Ha szeretné figyelemmel kísérni az utazásunkat, megnézni a frissen készült fényképeket, elolvasni a napi tudósításokat, akkor kattintson a következő linkre:

ÚTON VAGYUNK

 Üdvözlettel: Zelena Ferenc és Dezső András

2015-09-02 08:21:00

DKK logo

DKK Közlemény!

Értesítek mindenkit, hogy eladták (sajnos) a Tamási kempinget. A kedvenc kempingvezetőnk is felmondott. Mivel a jövőt illetően nem tudjuk lesz-e megállapodás az új tulajdonossal vagy sikerül-e árban megegyezni, az kérdéses. Azt sem lehet még tudni, hogy a felújítás illetve átépítés mikor kezdődik meg és a kemping nyitva tartása mellett ezek a munkák elvégezhetőek-e. Aki szereti Tamásit, az most még kihasználhatja a 09.16- 20. tartandó találkozón. Mi már előbb megyünk, aki akar, jöhet előbb.

Treszner Marcsi

A találkozón való részvétel feltételei a logora kattintva tekinthetők meg.

2015-08-29 11:30:00

MCCC logo

Felkerültek az MCCC weboldalára a mesteri és a nagyatádi találkozóról készült fényképek. A felvételek egy kattintással itt is elérhetőek. A mai napig 64 egység jelentkezett Tiszafüredre a Dahlie Rallie-ra. Még lehet jelentkezni a találkozóra.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45 
Copyright - Campinform.eu | 2008-2022websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum