2024. február 26. hétfő
Edina napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2019-09-01 13:45:55
MEGHÍVÓ!
A Magyar Hagyományos Kemping Klub Évi Rendes Közgyűlésére!

Az Alapszabály III. fejezet I/1-c.) pontja alapján közgyűlést hívok össze:
A Közgyűlés Időpontja: 2019. szeptember. 28. szombat 09. 00. óra
Helye: Füzesgyarmat Termál Kemping

NAPIRENDI PONTOK:
1. Elnökség beszámolója a 2018-os évről.
2. Pénzügyi beszámoló 2018-as évről
3. Szappanos Sándor elnökhelyettes lemondása
4. Új elnökhelyettes megválasztása
5. A 2020. évi tagdíj megállapítása.
6. Az egyszemélyes tagdíjjal kapcsolatos döntés a tagság részéről.
7. A felügyelőbizottság jelentése az elnökség munkájáról.
8. Egyéb aktualitások
Amennyiben a közgyűlés nem határozat képes (50%+1 fő), a megismételt közgyűlést összehívom 2019. szeptember 28-án 09.30. órára a fenti helyszínre. A megismételt közgyűlés a megjelentek létszámtól függetlenül határozatképes, de csak az eredeti napirendi pontok tárgyalhatók.
Debrecen 2019. augusztus. 25.
Erdei János sk.
MHKK elnök
2019-08-30 10:47:18
 Kedves klubtársak!

Szappanos Sándor elnökhelyettes 2019 szeptember 28-án a Füzesgyarmaton megtartandó éves közgyűlésen tisztségéről lemond, helyette választani kell másik elnökhelyettest.
Erre a tisztségre kérem azok nevét, javasolni, akit szívesen látnátok, hogy a jövőben a klub irányításban részt vegyen.
Aki az elnökhelyettesi feladatokat szívesen vállalná, az jelentkezzen az alábbi e-mail cím valamelyikén.
A javaslatokat következő e-mailre küldhetitek:
Tamás András: tamasnetmarika@citromail.hu
Lónyai Zsuzsanna: lonyai@hotmail.com
Szappanos László: szappanos.laszlo@gmail.com

Erdei János sk.
MHKK.elnök.
Debrecen 2019.08.25.
2019-08-28 11:43:34
ISMÉT ÚTON A LEVANTER CSOPORT
 

Tavaly először szerveztünk rövid, egyhetes csoportos lakóautós kirándulást, majd a sikerén felbuzdulva az idén új célt találtunk: 9 nap Montenegróban. Szerencsére ismét olyan nagy volt az érdeklődés, hogy most egymást 3 nappal követve 2 csoport indult el. Ha érdekli, hogy merre járunk, mit látunk és mi történik velünk, akkor olvassa a naponta frissülő fényképes útinaplónkat a következő linkre kattintva: ÚTON VAGYUNK
2019-08-27 07:32:19

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know augusztusi hírlevele

A közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat. Hírek a kempingezés világából. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2019. augusztusi száma innen letölthető.
 
2019-08-23 08:49:52

 
Vadnai Találkozó MHKK

Kedves Klubtársaink! Most még frissek az élmények ezért gondoltuk, hogy megosztjuk veletek.
Azzal kezdeném, hogy mi a termálvizes fürdőzés hívei vagyunk, tehát minden esetben azt választottuk a felkínált lehetőségek közül. Most valahogy úgy alakult, hogy a kedves baráti társaság miatt Vadnára mentünk. Az odavezető úton, ami nem rövid /Monorról/, mondogattuk, hogy legfeljebb majd a tóparton, pihenünk, kártyázunk, valahogy eltelik az idő.

Ez addig tartott, amíg megérkeztünk. A látvány, ami fogadott elbűvölő. Mint a mesében. Hegyek között kék tó. Körülötte rendezett parkosított part, hangulatos hétvégi házakkal. A tó 2 km és még néhány méter, körbejárva kényelmesen 1 óra. Anka Éva és Brindza Jenő részletes beszámolója. A találkozó képgalériája.
2019-08-20 14:09:10
88.FICC Rally Franciaország Chateaubriant
 
„Ami leírva jól hangzik, a valóságban nem mindig működik”
 
Aki elolvassa ezt a beszámolót, a végére érve megérti a felvezető gondolatot. Valóban lehet egy nagyon várt esemény a szervezők hibájából, egy óriási csalódás. A beszámolóból úgy tűnik ez a franciáknak sikerült. Bálint Gyöngyi írásából ez pontosan kiderül. Azért emlékeztetlek Gyöngyi az 50. Europa Rally-re (2011. Neumarkt), ahol együtt élveztük a magyar csapat „szuper” elhelyezését. Sajnos képgalériát nem közölt az MCCC weboldalán, de így is tanulságos írás.
2019-08-16 11:12:28

23. Dahlie Rallye Közlemény

A Magyar Camping és Caravanning Club weboldalára felkerült a 23. Dahlie Rallye-re jelentkezők névsora. A szervező a jelentkezést lezárta, további jelentkezéseket nem tud elfogadni.
Zoznam ľiadateµovPrzyjeta lista uczestnikow.

2019-08-15 11:16:42
Tisztelt Vásárló!
 
Ezúton tájékoztatjuk, hogy áruházunk augusztus 19. (hétfő) és 20-án (kedd) zárva tart. A többi napokon a szokásos, nyári nyitva tartás szerint várjuk kedves vásárlóinkat.
Nyitás: augusztus 21. 
Üdvözlettel: Kempingvilág

   


 
 
2019-08-13 07:25:54
                                                
                                               MCCC Felhívása!!!


Tisztelt Klubtagjaink!

„Tollat ragadtam” az alábbiak miatt:
Már több esetben előfordult, hogy a találkozókon derült csak ki, hogy egynéhány jelentkező klubtagunk nem vett részt a találkozón.
Ez bárkivel előfordulhat, az viszont - véleményem szerint - a MINIMUM, hogy erről a mindenkori találkozó szervezőjét értesíti. Telefonszáma a meghirdetett program alján megtalálható, de e-mail-ben is kérheti a törlését (mccc@mccc.hu)
Jelenleg a Balatoni Nemzeti találkozón vagyunk, és most is három tagunk nem vette a fáradtságot, hogy távolmaradásáról értesítse a találkozó szervezőjét, ami neki igen kellemetlen helyzetet teremtett, a kemping vezetése felé. Természetesen most nem kívánom megnevezni a három klubtársat, de ha elolvassák ezt a levelem, bizonyára magukra ismernek mindhárman.
A jövőben kérem, tiszteljük meg a mindenkori találkozó szervezőjét, hogy esetleges távolmaradásunkról időben értesítsük őt telefonon, vagy e-mail-ben.

Szűts István MCCC tag
2019-08-12 06:50:50

 
Jászó, Szlovákia

Augusztusi első találkozóját az MHKK Szlovákiában, Jászón, az Autós Campingben tartotta meg. Jászó község Kassától 22 km-re nyugatra, Sepsitől 9 km-re északra terül el, a Kassai medence délnyugati részén, a Bódva partján hosszan elnyúlva. Természeti szépségével és történelmi múltjával egyaránt jelentős vonzóerő a látogatók számára. A kemping a település szélén egy halastó mellett található, hatalmas fákkal körbe-ölelt nagyon szép területen. A találkozóról részletes beszámolót Katona Júlia írta, az MHKK galériájában a képes beszámolót lehet megnézni.
2019-07-31 17:00:23


Közlemény!
Tisztelt Fürdő Vendégek!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Kiskőrös Város Képviselő testületének döntése alapján augusztus 1-től új üzemeltetője van a Kiskőrös Rónaszéki Fürdőnek.
A Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft., mint eddigi üzemeltető köszönjük a bizalmat, hogy látogatták a fürdőt.
Bízunk benne, hogy megfeleltünk elvárásaiknak és kellemesen kikapcsolódtak nálunk.
Reméljük, hogy továbbra is a kiskőrösi fürdőt válasszák.
Az üzemeltető váltás miatt technikai problémák merülhetnek fel, mely miatt kérjük szíves türelmüket!

Kiskőrös Termálfürdő Tanuszoda
2019-07-30 09:41:54

 
20 éves a nagyatádi Kastrum Kemping!  

 Nagysikerű találkozó volt megint a Rinyamenti Találkozó júl.11-21. Mi csak a találkozó végére tudtunk menni. (Már nincs lakónk!), ezért igazán csak a találkozó végéről tudok beszámolni. Mint tudjuk az ostor is a végén csattan. Most is úgy volt. A születésnapot pénteken ünnepeltük. (a korábban érkezők szerint az előző napokban is ki tett magáért Jenő a korábbi évekhez hasonlóan.) Részletes beszámoló Balika Istvántól, fotókat Hondl József adta közre. Még több kép az MHKK galériájában.
2019-07-29 10:39:56

 
Találkozó Igalon a Hőforrás Kempingben

A klubtagok zöme csütörtökön, a délelőtt folyamán megérkezett. A kemping rendkívül kellemes helyen létesült, sok- sok lombos fával, mely árnyékot adott az igen meleg nyári napokra. A kempingből közvetlen átjárás volt a fürdőbe. A fürdő minden igényt kielégített, mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. Örömmel láttuk, hogy a kempingező társak közül többen jöttek unokákkal. Az első napon az egymás üdvözlése után mindenki szívesen lubickolt, ill. gyógyult a fürdő nyújtotta lehetőségeket igénybe véve. Részletes beszámolót a találkozóról Kádár Györgyi készítette.
2019-07-26 07:18:16
A fesztivál közelében foglalhatsz szállást a Vadkerti Tó Kempingben.

2019-07-23 07:04:26

 
MHKK Találkozó Gyopárosfürdőn

A harmincezer lakosú Orosháza Békés megye harmadik legnagyobb városa Békéscsaba és Gyula után. A város nyugati részébe, a Gyopáros tó mellé, fürdőkomplexum épült, amely egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, sportközpont és szabad vízi programokat kínáló gyönyörű természeti érték. Az Alföld gyöngyszemeként is emlegetik. 2018-ban elnyerte az „Év feltörekvő fürdője” díjat. A fürdő közvetlen szomszédságában van a 200 fő befogadására alkalmas minden igényt kielégítő kemping. Katona Júlia beszámolója, képek az MHHH galériájából.
2019-07-22 12:52:36

 
Ozora „Jobb egyszer látni, mint százszor hallani róla”

 Amikor Józsival úgy döntöttünk, hogy évente bevállaljuk egy találkozó megrendezését, mindenképp Tolna megyére fókuszáltunk.
Ismerve az adottságokat most Ozora községre esett a választás. Ozora azon kevés falvak egyike, amely nevét évszázadokon keresztül megőrizte. Tolna megyében, a Sió mellett, a Mezőföld a Kapos – Koppánymenti dombvidék, és a Kapos völgyből meredeken kiemelkedő Hegyhát által körülvett területen fekszik. Bálint Gyöngyi beszámolója és Bereczki Gyula fotói  a találkozóról.
2019-07-18 07:46:57
Van még egy szabad hely!

Próbálja ki, milyen egy szervezett lakóautós kirándulás! Még van egy páros számára szabad helyünk az augusztus 21-én Montenegróba induló csoportunkban. Ismerje meg ennek a csodálatos országnak a kultúráját, ételeit, hegyeit! Mert Montenegró nem csak a tengerpart szépségeit, hanem még ezernyi más élményt is tartogat.
Ez a kilenc napos út pont alkalmas arra, hogy mindazok, akik eddig csak messziről, vágyakozva olvasgatták az kirándulásainkról szóló beszámolókat, most maguk is megpróbálják ezt az utazási formát. Az eddigi tapasztalataink azt bizonyítják: nem fognak csalódni.
A képen látható folyót először bejárjuk hajóval, majd a hegyről is megcsodáljuk a panorámát. A részletes programról, az útvonalról és az árakról a következő linkre kattintva tájékozódhat:
LAKÓAUTÓS KIRÁNDULÁS MONTENEGRÓBA

Várjuk a jelentkezéseket az info@levanter.hu e-mailen, vagy a +36 30 99 88 290 telefonon. Aki először foglal, azé lesz az egyetlen szabad hely!
Üdvözlettel:
Zelena Ferenc Levanter Lakóautó Kft.
2019-07-16 13:20:10

 
IV. Knaus Partnertalálkozó!

HELYSZÍN: Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping 2700 Cegléd, Fürdő út 27-29.

A RENDEZVÉNY CÉLJA: A kempinges társadalom egyesítése, a kempingezés - mint életforma - népszerűsítése.

RÉSZTVEVŐK: A magyarországi kempingesek, a Knaus Tabbert Kft, a Knaus, Weinsberg, T@b lakókocsik gyártója, a hazai és kelet-európai kereskedelmi partnerek.

FELLÉPŐK:
IRIGY HÓNALJMIRIGY
BEST OF
DOLLLY
DJ DOMINIQUE

ÁRAK: Szállásdíj: 6.900FT / 2 fő / éj
További személyek: 2.000Ft / fő / éj
0-3 éves korig ingyenes

RÉSZVÉTEL ÉS REGISZTRÁCIÓ: https://hollako.hu/hu/talalkozoink

Mindenkit várunk szeretettel!
2019-07-15 07:10:57
Szanowni Państwo!
 
3 tygodnie temu otworzyli¶my nowy kemping pod Wrocławiem. Camp4U.
Oferujemy:
Parcele z podł±czeniem do pr±du zarówno na terenie utwardzonym jak i na trawie ,miejsce serwisowe (wc chemiczne, szara i czysta woda), miejsca na namioty, 5 domków 4-osobowych.
 
Nasi go¶cie maja do dyspozycji, nowe sanitariaty, duży basen, duży teren otoczony lasem, miejsce na ognisko (jak minie czas suszy) i grillowanie, cisze i spokój, ładn± pogodę i bardzo mało deszczów,- super załogę prowadz±c± kemping.
 
Znajdujemy się 13 km od rynku we Wrocławiu przy trasie 94 Wrocław-Oława w Siechnicach nasze namiary to 51°01'01.9"N 17°09'53.8"E.
 
Mamy dobre poł±czenie z Wrocławiem. Poci±giem 10 minut, taksówk±, autobusem i dowozimy też klientów do Wrocławia. Funkcjonujemy cały rok i serdecznie zapraszamy Wasz klub i wszystkich jego członków do odwiedzenia naszego miejsca.
Informacje o nas www.camp4u.pl ; https://www.facebook.com/KempingCamp4u/
Serdecznie zapraszamy wszystkich członków jak i cały klub. Chętnie podejmiemy się pomocy w organizacji zlotu zarówno kamperowego, jak i motorowego czy samochodowego. A że wszyscy jeste¶my do¶wiadczonymi kamperowcami to ułatwi to nam zadanie :)
 
Załoga Camp4U - Monika Marlena, Dominik i Bartek tel +48 791 510 250
2019-07-14 14:53:38

 
Balatonfüred július 4-től-július 7-ig MCCC
 
„Kempingezőnek lenni annyi, mint minden helyzetben feltalálni magad. Nincs felbonthatatlan konzerv, nincs elindíthatatlan autó, lakhatatlan kemping. A kempinges minden problémát megold”.
 
Legutóbbi találkozónkra, Balatonfüreden, az északi part fővárosában, valamint a part legrégebbi üdülőhelyén került sor. Balatonfüred Magyarország hatodik legnépszerűbb települése. Lakosainak száma: 13 ezer fő. Ismertségét szénsavas forrásainak és mediterrán jellegű klímájának köszönheti. Továbbá, jelentős, vitorlás kikötő. Beszámolót Bálint Gyöngyi készítette, fényképeket dr. Abonyi Mátyás osztotta meg.
2019-07-10 08:44:44
Akció!!! 2019.07.10-től -2019.08.01. terjedő időszakra vonatkozóan!

Kedves Mindenki!
Lakóautóval, lakókocsival, sátorral érkező vendégeink részére akciót indítunk a nyári időszakra! Azok a kedves vendégeink, akik 5 éjszakát töltenek nálunk, azoknak plusz 2 éjszakát grátiszba adunk! Sőt, 10. életévét betöltött gyermekeik részére, az utolsó 2 napra csúszdajegyet biztosítunk, teljesen ingyen!
Toldja meg pihenését nálunk, családias környezetben, ahol a Kemping, és a strand teljes körű felüdülést biztosít kicsinek, és nagynak egyaránt!

Várjunk Önöket, Titeket sok szeretettel, nyitott kapukkal!
A Kumánia Kemping *** csapata
2019-07-05 12:35:21
Bajai Halfőző Fesztivál

Baja a halászlé fővárosa, amit évről évre bizonyít ország-világ előtt. A valódi, bográcsban főzött, forró, ínycsiklandóan finom bajai halászlé a hozzá készített házi tésztával nem hasonlítható semmi máshoz! Ráadásul, ha ez a páratlan kulináris élvezet még egy óriási fesztivállal, több színpados, rendkívül változatos zenei kínálattal is párosul, az garantáltan felejthetetlen élménnyé válik minden látogató számára! Ezek után már nem lehet kérdés, hogy július második hétvégéje 11-14-ig, akkor Bajai Halfőző Fesztivál!
 
Részletes programok www.bajaihalfozofesztival.hu
 
A kempingeseknek külön szerencséjük van azzal, hogy a rendezvényekhez közel, de mégis nyugodt környezetben tudnak lepihenni egy átmulatott éjszaka után. Nincs csodálatosabb érzés, mint reggel egy kávéval a kézben figyelni a kemping melletti Sugovica ébredését. Ezt megteheted, ha a Napsugár Ifjúsági Szálló- Kemping- Apartmanházban foglalsz szállást.
2019-07-03 07:19:27

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi hírlevele

A közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat. Hírek a kempingezés világából. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2019. júliusi száma innen letölthető.
2019-07-02 10:23:27

 
Karcagi Birkafőző Fesztivál

Az Alföldön, a Közép-Tiszavidék síkságán, Jász-Nagykun-Szolnok megye legkeletibb településén, Karcagon rendezett kempingtalálkozót az M.H.K.K. Ez az ország ötödik legnagyobb területű városa Budapest, Hódmezővásárhely, Debrecen és Hajdúböszörmény után. Szolnok és Debrecen városoktól egyaránt 60-60 km-re fekszik. A városban ekkor rendezték meg a 21. Birkafőző Fesztivált, amely eseményre több mint tízezren látogattak el és mintegy félezer bográcsban főtt a birkatest.
A találkozó csütörtökön kezdődött. Amikor dél tájban megérkeztünk a 35 C fok körüli hőségben, nagyon örültünk annak, hogy a kemping területén hatalmas lombos fák vannak, amelyek árnyékában jól el lehetett helyezkedni. Már ekkor is sok ismerőssel találkoztunk és ahogy telt az idő egyre többen érkeztek. Jó volt, hogy a fürdő közvetlenül a kemping mellett helyezkedett el, így rövid séta után el lehetett érni a számunkra megfelelő hőmérsékletű medencét. Katona Júlia beszámolója.
2019-06-27 11:14:25

 
Kemenesmagasi június. 20- 23. ig MCCC

 „Nagyra becsülendő az, az ember, aki időt talál számodra, a naptárában.”

Rendhagyó módon kezdtem az élménybeszámolót, mely a legutóbbi MCCC találkozóról hivatott hírt adni. Kempinges barátunk Palya Tibor és felesége Magdi meghívásának eleget téve, jártunk Kemenesmagasiban a birtokukon. Bálint Gyöngyi beszámolója mellé Horváth József és R.M. készített fotókat a találkozóról.
2019-06-21 14:56:13

 
MCCC Találkozó Ajkán

A klub egy olyan országrészt és kempinget választott, ahol évtizedek óta nem volt kempingtalálkozó. Ajka egy iparosodó szocialista város volt, amely ma is a körzet központi szerepét tölti be. Ebbe a kempingbe érkeztünk június 6-án csütörtökön. Nagyon szép kemping rendezett parcellákkal telis-tele fákkal. Olyannyira fás volt, hogy a lakókkal csak behajtott tükrökkel volt ajánlatos helyünkre beállni. Katona Lajos részletes beszámolója. A képgalériát Rettegi András készítette.
2019-06-17 11:43:10
Véget ért az 58. Europa Rally

Horvátországban Mali Lošinj településen a Čikat kempingben rendezték meg az idei Europa Rallyt. A találkozón 142 egység vett részt 18 országból. A legnépesebb delegáció, 43 egység Németországból érkezett. Mivel a magyar kempingezőktől eddig nem kaptunk információt, A PZM Lengyel Autóklub oldalán megjelent információk alapján színes programokkal várták a résztvevőket a szervezők. A találkozó képeit a PZM weboldalán lehet megtekinteni.
2019-06-12 17:27:49

 
MHKK Találkozó Törökszentmiklóson

Ebben az időpontban az MHKK éves programjában az Orosházi Gyopárosfürdő szerepelt a programban. Néhány nappal a találkozó kezdete előtt azonban, az Orosházi Kemping jelezte, hogy sajnos nem tudja fogadni az MHKK tagjait, mert a korábban bejelentkezett Dunántúli Kemping Klub tagjai olyan nagy létszámmal lesznek ott jelen, hogy elfoglalják a rendelkezésre álló területet.
Gyors szervezkedés, egyezkedések után a klub vezetői a helyszínt és az időpontot megcserélték a Törökszentmiklósra tervezettel. A programot is módosították az új helyszínhez. További feladat volt a jelentkezettek – többnyire telefonon történő – tájékoztatása a cseréről. Igazán örömteli, hogy a csere ellenére csaknem 50 egység vett részt a találkozón. Beszámolót Katona Júlia készítette, a találkozó fotói a galéria rovatban.
2019-06-05 12:23:59

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júniusi hírlevele

A közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat. Hírek a kempingezés világából. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2019. júniusi száma innen letölthető.
2019-05-30 07:33:36
Tiszakécske – Kerekdomb MCCC

Nagy várakozással készültünk a Kerekdomb-i találkozóra, hiszen az MCCC-megyei szervezetének korábban a megyei találkozók zászlós hajója volt a Kerekdombi kemping. Nagyon kevés ilyen termálfürdő van az országban, ahol a melegvíz ilyen érintetlenül kerül a medencékbe. A beszámolót Katona Lajos, a képeket, Tóth Márti és Szkajcsics József készítette.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49 
Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum