2022. október 1. szombat
Malvin napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2021-07-29 10:27:07

 
Alsósztregovai MCCC találkozó

A Covid-19 járvány elcsendesült és ezt kihasználva, lehetővé vált, hogy a korábbi tervek megvalósításaként kiránduljunk a Felvidékre. A határ túloldalán, Palócország északi régiójában, a Cserhát folytatásaként elterülő alacsony hegység, kis falvaival, termőföldjeivel a zalai tájra emlékeztetett. Az alsósztregovai (Dolná Srtehová) kemping néhány kilométerre található csupán a magyar határtól.
A mára már szinte teljesen szlovák nemzetiségű község, fürdőjének köszönhetően, komoly fejlődési lehetőséget kapott. A fürdő szomszédságában elhelyezkedő kemping ugyan nem túl magas színvonalú, de a község beindította a terület fejlesztését és elnézve a fürdő forgalmát, bizony szükség is van rá. Halász István beszámolója és fotói, valamint Kispálné Vera fotói.
2021-07-23 08:50:41

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi 2. speciális hírlevele

A hírlevélben a 90. International F.I.C.C. Rally részletes információit olvashatjátok. A szervezők kérik, hogy minden résztvevő ellenőrizze a vonatkozó egészségügyi korlátozásokat, amikor Spanyolországba érkezik.
Fontos! A jelentkezési határidő 2021. augusztus 20-ára változott!
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. júliusi 2. speciális száma innen letölthető.
2021-07-11 09:51:19

 
MCCC találkozó Révfülöpön

Korábbi napok időjárásához képest enyhült a nagy meleg, pár család előző nap megérkezett a számunkra már tavalyról ismert helyre. Csütörtök a régen látott ismerősök beszélgetése és az élmények egymás közti megosztása zajlott. Mándicsné Rózsika beszámolója a www.mccc.hu oldalon. A találkozóról képes beszámolót Hutflesz Lajos készített.
2021-07-09 08:35:22

 
510 millió forintot nyert fürdőfejlesztésre Kiskőrös
 
Úgy tűnik hatalmas lépést tehet a fürdő további fejlesztésében a város, hiszen 510 millió forintot nyertek a kivitelezést megelőző tervezésre.
"Szinte napra pontosan egy éve jelentettük be sajtótájékoztatón Domonyi László polgármesterrel, hogy Kiskőrös egyik stratégiai elképzelése a Rónaszéki Fürdő újragondolása és milliárdos nagyságrendű fejlesztése. Az elképzelések felvázolása után a konkrét tervezés a feladat, amit a Kormányzat támogatásra érdemesnek tartott, és a tegnapi Magyar Közlönyben megjelentek szerint 510 millió forintos összeget biztosít arra az előkészítési munkára, ami megteremti a feltételeket a konkrét kivitelezésre.
Ez lényegében kulcsrakész engedélyes tervet jelent. " - olvasható Font Sándor, a térség országgyűlési képviselőjének közösségi oldalán.
 
Talán nem mindenki tudja, hogy Közép-Európa egyik legjobb gyógyvize található Kiskőrösön, melynek "feltalálásában" vitathatatlan az érdeme néhai dr. Rónaszéki Aladárnak, akiről a fürdőt is elnevezték két évvel ezelőtt. A nagy sókoncentrációjú, nátriumkloridos, hidrogénkarbonátos, jódos-brómos hévíz, melynek flór tartalma is jelentős, kiválóan alkalmas reumás, mozgásszervi, degeneratív és nőgyógyászati megbetegedések eredményes gyógyítására.
2021-07-07 14:17:50
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi speciális hírlevele

A hírlevélben a 90. International F.I.C.C. Rally részletes információit olvashatjátok. Fontos! A jelentkezési határidő 2021. július 19!
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. júliusi speciális száma innen letölthető.
2021-07-02 15:28:49

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. júliusi száma innen letölthető.
 
2021-06-30 10:45:30

 
MCCC találkozó Esztergom
 
Barátok, vidámság, nyár, napfény!
Végre annyi kempingezéshez kiéhezett hónap után újra együtt lehettünk a barátokkal! Horváth Marcsi beszámolója az MCCC esztergomi találkozójáról. Többen készítettek fényképeket a programokról, ezek közül Kispál Vera, Rettegi András és Dallos János fotóit lehet megnézni.
2021-06-29 10:19:44

 
MHKK találkozó Hegykőn

Berobbant a nyár! A találkozó teljes időtartalma alatt kánikulai hőség volt, amely még éjszaka sem tudott igazán felfrissülni. A Hegykői kempingben megszoktuk, hogy társaságunknak a hátsó részen lévő focipálya területét jelölik ki, amelyben csak a strand melletti részen van egy kicsit árnyékos sáv. Most engedékenyebbek voltak a kemping vezetői, mert még egy sort engedélyeztek nekünk a strand területéből.
Azok voltak szerencsések, akik korábban érkeztek és a fák alatt foglalhattak helyet. Na és azok, akiknek lakójában működött légkondicionáló. Néhány méterre voltunk az uszodától, amelyre úgy emlékeztünk, hogy korábban nagyon hideg volt a vize. Ezúttal csalogató, hívogató volt a 27-28 C fokra felmelegedett uszodavíz. A találkozó beszámolóját az MHKK krónikása Katona Júlia tette közzé. A találkozó képeit a klub weboldalán nézhetjük meg.
2021-06-22 07:50:43

 
Közlemény 24. Dahlie Rallyie szervezőitől
 
Felhívjuk figyelmét, hogy a Podlesicében tartandó 24. Dahlie Rallyere megkezdődött a regisztráció. A lengyel kempinges bajnokság első fordulóját és az ifjúsági kempinges versenyt is a rally során rendezik meg.
Információk a találkozóról és a jelentkezési lap megtalálható a www.dahlierallye2020.pl  oldalon.
Figyelem!
 
Korlátozott számú hely van a kempingben. A regisztráció korábban lezárható.
Csak azokat a jelentkezéseket fogadjuk el, amelyek 7 napon belül regisztrálták és befizették a díjat, a résztvevők listájára.
2021-06-21 08:01:12

 
Kedves Kempinges Barátaim!
 
Most kaptam az infót, a Krk szigeten Omišalj kempingben augusztus 29-től szeptember 5-ig tervezett nyaralásunk árait.
Egy egység 20 Euró/éj+ifa 1,35 Euró /fő/éj. Az egység 2 felnőtt és 2 12 év alatti gyerek. Ha valaki tovább szeretne maradni az mindenképpen jelezze Somodi Lacinál.
Elérhetőségek:
Somodi László telefon +36 70 38 10 922, email: somodi.laszlo@freemail.hu
Szappanos Sándor telefon +36 20 43 91 074.
Akit érdekel, annak a jelentkezését várjuk szeretettel.
Szappanos Sándor és Marika
2021-06-17 08:47:12

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júniusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. júniusi száma innen letölthető.
 
2021-06-16 14:17:15

MHKK találkozó Budapesten

    Ezen a szép nyári hétvégén nem volt szükség a fürdőruhára, ugyanis a legtöbb látványosságot kínáló főváros néhány nevezetességének megtekintése szerepelt a programunkban. Ügyes vezetőink nemcsak kiváló programot állítottak össze, de még az időjárás felelőssel is cimboráltak, hogy ezek lebonyolítása végig nagyszerű időben történjen meg.
    A találkozó csütörtökön kezdődött. Sorba érkeztek társaink a Haller kempingbe, amely békés, zöldövezeti környezetben található, a belvároshoz közel, kiváló közlekedési és vásárlási lehetőséget kínálva. Az esti szalonnasütő partin a találkozó résztvevőit az Elnök úr és Burián Icka köszöntötték. Megbeszéltük a további napok programjait, sütögettünk, falatoztunk, beszélgettünk kedvünkre. A találkozó részletes beszámolóját köszönjük Katona Júliának, a találkozó képeit a klub galéria rovatában lehet megnézni.
2021-06-15 07:46:18

 
Lakitelek MCCC találkozó

Miután egy kirándulás alkalmával már jártunk Lakitelken, így nem volt meglepetés a minden elvárásnak megfelelő új, kemping. E megállapításomat lentebb kissé cáfolom. Mint minden itt is a való élet hozta az apró, észrevételeket, melyre majd visszatérek. Lakitelken egy több funkciós beruházás keretében készült el, és 2021.május. 17-én adták át a kempinget. A részletes beszámolót Bálint Gyöngyi készítette. Találkozóról Bereczki Gyula képeit és Dallos János drón fotói az MCCC fotóalbumában lehet megnézni.
2021-06-03 17:02:47
Foglaláshoz kattints a képre!
 
2021-05-28 09:23:10

 
Szegedi találkozó MCCC

A csütörtökön kezdődő találkozó végeláthatatlan esőzéssel indult, de egyre többet sütött a nap és egyenes arányban a hangulatunk is javult. Vasárnap délután már fürdőruhában sétáltunk a Tisza partján. Jó közel, mert éppen készült kiönteni. Aggódva néztük, hogy mennyivel jön feljebb napról napra, méricskéltünk, figyelgettünk, de megúsztuk, illetve nem úsztunk. (kocsistul a folyóban.) Részletes beszámoló ZKO, a találkozó képeit Kispálné Vera készítette.
2021-05-27 11:24:53
MHKK kiskőrösi találkozó

A Túrkevei találkozó utáni hétre lett meghirdetve a Kiskőrösi találkozó. Többen kellemesen összekapcsolták a két eseményt és Túrkevéről hazautazás nélkül mentek Kiskőrösre. Hogy ez az egyik legkedvesebb kempingünk, azt az is mutatja, hogy 74 egység jelezte részvételi szándékát. Az időjárással nem voltunk továbbra sem kibékülve, mert a fagyosszentek az egész május hónapot egyenletesen hűvössé, szelessé és esőssé tették, ritkán fordult elő napsütéses idő. Részletes beszámolót köszönjük Katona Júliának.
2021-05-25 14:01:24

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know májusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. májusi száma innen letölthető.
2021-05-17 09:11:01

 
MCCC találkozó Pusztaszentlászló Aqua Barbara

Bő hat hónap elteltével végre szabad utat kaptunk az első kempingtalálkozóra. Bíztunk abban, hogy szép számmal összejövünk, hiszen, egy kempinges sincs ahhoz szokva, hogy járgánya hónapokig nem hagyja el a „szálláshelyét”. Pusztaszentlászló igen kellemes meglepetés volt, mindannyiunk részére.
Beszámolót köszönjük Bálint Györgyinek. A találkozón fotókat készített Rettegi András és Funk Tamás, és egy rövid videó Dallos Jánostól.
2021-05-15 11:51:23
Most kaptuk az információt a kiskőrösi kemping vezetőjétől, ami segíthet azoknak, akik még nem kapták meg a védettségi igazolványt.
„Kérlek, segítsetek az alábbiak tovább küldésével, terjesztésével. Ennek segítségével mindenki, akinek még nincs kártyája, de van orvosi igazolása, melyet az orvos le is jelentett azt betudjuk engedni. 
 
A tegnap élesedett a védettséget igazoló mobil applikáció, valamint az ellenőrzéséhez szolgáló mobil applikáció.  Az applikáció letöltéséhez és használatához 2 youtube videó videós segédletet lehet letölteni.” 
  1. az első a védettséget igazoló applikáció:  
              https://youtu.be/C2TRAIGaq74 
  1. a védettséget ellenőrző applikáció 
              https://youtube.com/watch?v=oxCrJqJWzFk&feature=share
 
Köszönjük az információt Simon Gábornak


 
2021-05-05 12:45:37
Tájékoztatás

2021. 1.5-én a Terme Jezerčica Kempingben tartották a Horvát Táborozók Egyesületének választási közgyűlését. A közgyűlésen elfogatták a Horvát Táborozók Egyesületének az új alapszabályzatát, valamint új elnökséget választottak. Az egyesület elnökének Hrvoje Horvatot, titkárnak Dario Marošit választották.  Az elnök és a titkár mellett az igazgatóságba a következőket választották: ®elimir Blaľević, Zoran Galić és Dubravko Husnjak.
Jó munkát kívánunk az új vezetőségnek.
Az információt Somodi László kempinges társunktól kaptuk.
2021-04-26 10:59:54
Megkezdtük az idei évi egyeztetést a kempingekkel!

Szabályzatunk előírja, hogy minden évben kezdeményezzük a partnerkempingekkel az adategyeztetést. Erre azért van szükség, hogy hitelesek tudjunk lenni az oldalunk látogatói számára, így nemcsak egy egyszer elkészített adatbázist jelentetünk meg. Az egyeztetés során lehetőséget biztosítunk a kempingeknek a megváltozott adataik frissítésére, módosítására.

 A kempingkeresőben Magyarország régióira bontva lehet kempinget keresni. Régión belül a település nevére kattintva megjelenik a kemping neve, címe, típusa, piktogrammal a szolgáltatások, képek, egyéb információk, valamint az utolsó módosítás időpontja. Amennyiben egy kemping a többszöri megkeresésünkre sem küldi vissza az adategyeztető lapunkat, úgy azt, az egyeztetés lefolytatásáig töröljük adatbázisunkból.

Használjátok bizalommal a kempinges adatbázisunkat a fenti információ figyelembevételével.
2021-04-08 14:38:48

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know áprilisi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. áprilisi száma innen letölthető.
2021-04-02 15:48:53

 
Kempingvilág közleménye!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy április 6-tól üzletünk a nyári szezon szerint tart nyitva. Így nyitvatartásunk az alábbiak szerint változik: 
H-P: 8-18
   Szombat: 9-13
Nyomtassa ki ezt az e-mailt és hozza el április 10-én, a szezon első szombati nyitvatartásán!
Az e-mail bemutatásakor Therford és Dometic szaniter kellékekből, tisztítószerekből 15 %, Truma termékekből és GLAMP kempingszékekből 10 % kedvezményt adunk.
Üzletünk a Húsvéti ünnepek alatt (április 2. és április 5. között) zárva lesz!
Üdvözlettel:
        Virág József
       Kempingvilág
 
2021-03-17 14:01:51

 
a F.I.C.C. Good to Know márciusi speciális hírlevele

A hírlevél a 90. F.I.C.C. International Rally időpontjának módosítását jelenti be. Új időpont 2021. szeptember 3- 12-éig. Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. márciusi speciális száma innen letölthető.
2021-03-07 09:44:19

 
24. Dahlie Rallye - sikeres lesz ebben az évben?
 
A GKC PZM képviselői (Dahlie Rallye szervezői)- Marcin Turko és Piotr Pelka, valamint a ZG PZM alelnöke, Dariusz Jajko idén március 5-én részt vett egy videokonferencián a Dahlie Rallye - Lubomir Kotras elnökével. Akárcsak 2020-ban, aggódva figyeljük a Covid-19 járvány helyzetét. Mint Lubomir Kotras megerősítette, a szlovákiai helyzet rossz, és jelenleg nincs esély arra, hogy a helyi turisták bárhová is elmenjenek. A helyzet nem jobb a Cseh Köztársaság területén sem.
 
A 24. Dahlie Rallye szervezése során azt a feladatot kaptuk, hogy készüljünk a találkozó előkészítésére. Nehéz feladat, mert a koronavírus-járvány megnehezíti a tevékenységünket, ebben a tudatban tartjuk fenn a folyamatos nemzetközi kapcsolatot. Minden szervező, de egyben tudatos turista is tudja, hogy a szervezeti tevékenységek és a kötelezettségek, különösen a pénzügyi, jó előre meg vannak határozva, ezért már aggódva nézzük a fertőzések harmadik hullámának kialakulását.
 
A kialakult helyzet miatt jelenleg nem kezdjük meg a regisztrációt a rallyra, és nem fogadunk el befizetéseket. Várunk és figyelünk, remélve, hogy a fertőzések száma csökken, és a következő áprilisi találkozó segít döntéseket hozni a találkozóról.
 
forrás: Polski Zwi±zek Motorowy
2021-03-05 11:57:52
                 
 
Kempingvilág tájékoztatása a nyitvatartásról

Tájékoztatás rendkívüli nyitvatartásról, a magyar kormány rendelkezése értelmében üzletünk március 8-22. között zárva tart. A csomagküldés továbbra is zavartalanul üzemel. Telefonos ügyfélszolgálatunk 8-17 óráig áll kedves ügyfeleink rendelkezésére.
Kempingvilág
2021-03-05 11:42:53

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know márciusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2021. márciusi száma innen letölthető.
2021-03-03 11:30:31

 
Elmarad az 59. Europa Rallye

59. Europa Rallye szervezője a Camping a Caravaning Club Banska Bystrica, sajnálattal közli, hogy a szlovákiai súlyos Covid-19 helyzetre való tekintettel nem kaptak engedélyt a 2021.05.20-24-ike között tervezett találkozó megtartására.
 
A fentiekre való tekintettel a találkozót lemondjuk.
 
forrás: Polski Zwi±zek Motorowy
2021-02-22 08:32:56
Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Camping és Caravanning Club (MCCC) postafiókja megszűnt és a levelezési címe is megváltozott. Az új levelezési cím: MCCC 4031 Debrecen, Géza u 22. Továbbiakban, használják az új címünket.

 Patai László MCCC elnök
2021-02-21 10:26:28
1% felajánlása
 
Adóbevalláskor, ha rendelkezik az adó 1%-ról, azzal segíteni tudja a kemping klubok működését. Az adó 1% felajánlása semmibe sem kerül, de nagyon sokat segít vele!
Sok kicsi sokra megy!
Figyelme és Támogatása révén a családias közösséget, a fesztelen időtöltést és a természetet szerető kempingezők ügyét tudja támogatni! A Magyar kemping klubok közül az alábbiak részére lehet felajánlani az adója 1 %-át.

Baranyai Camping Club                           adószám: 18325164-1-02
Baráti Karaván Klub                                adószám: 18020034-1-42
Dunántúli Kemping Klub                        adószám: 18751062-1-02
Magyar Camping és Caravanning Club   adószám: 19816092-1-42
Magyar Hagyományos Kemping Klub    adószám: 18261657-1-42
Táborozó Természetbarátok Egyesülete  adószám: 18864401-1-17
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45 
Copyright - Campinform.eu | 2008-2022websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum