2024. február 26. hétfő
Edina napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2015-07-28 14:07:00

MHKK logo

MHKK találkozók beszámolói

Elérhetőek a 82. F.I.C.C. Rally Pag szigetén a Strasko kempingben, és a Pusztaszentlászlón tartott találkozók beszámolói. Képgalériát a PZM (lengyel klub) weboldalán adtak közre a Lengyel estről, valamint a Világtalálkozóról.

2015-07-27 13:23:00

mccc logo

Beszámolók az MCCC találkozóiról

Felkerült a klub weboldalára néhány találkozó beszámolója. Velence Drótszamár Kempingben tartott 50. jubileumi találkozó beszámolója mellett, több képgaléria is megtekinthető. MCCC 50 találkozó és esti bulizások, Puskás Ferenc Akadémia kirándulás, Velence nyitónap, hajókirándulás, Bence hegy borkóstoló, Budapest kirándulás, Heier család fotói, Székesfehérvár kirándulás. Törökszentmiklósi, valamint a Berekfürdői találkozó összefoglalója, képgalériával.

2015-07-24 10:46:00

JUFA logo

Egy kemping, amit nekünk építettek

                                   JUFA Vulkán Kemping Resort**** Celldömölk

Elhatároztuk, hogy minden évben, legalább egy-két olyan kempinget felfedezünk, ahol még nem jártunk. Az idei évre a nyugat-magyarországi termálrégió egy tavalyi évben megnyitott kempingjét szemeltük ki magunknak. Eleve már az, keltette fel az érdeklődésünket, hogy a kijelölt cél, az ausztriai JUFA szállodalánc első magyarországi beruházása, tehát irány Celldömölk! A részletes beszámoló a Galéria menü pont alatt olvasható el.

2015-07-23 13:07:00

Kempingezők figyelem!  A következő értesítést kaptuk a mecséri kemping vezetőjétől.

„Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Mosoni Duna gátépítési munkálatok miatt sajnos megszűnt a mecséri kemping. Kérem, töröljék honlapjukról az elérhetőségeinket és a linket: www.mecsercamping.hu

Köszönettel, Tóth Lászlóné”   Sajnálattal töröltük az adatbázisunkból a kempinget.

2015-07-23 09:12:00

Hasznos információ azoknak, akik Horvátországba készülnek

A kempingezés megtervezésekor számítani kell az autópálya díjakkal, a magasabb fogyasztás miatt a benzinkutak, és pihenőhelyek elhelyezkedésével is. Milyen árakkal számoljunk az üzletekben, éttermekben, piacokon és a tankoláskor. Sok egyéb hasznos tanácsot találhatunk a horvatorszaginfo.hu weboldalon.

2015-07-22 13:20:00

figyelmeztető előrejelzés

Harmadfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat az egész országra.

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2015.07.23. csütörtök éjfélig

HŐSÉG: A középhőmérséklet az ország túlnyomó részén 27-30 fok között alakul. Csütörtökön főként az Alpokalján lehet nagyobb területen 27 fok alatti átlaghőmérséklet. Ugyanakkor a - főként holnap - kialakuló záporok, zivatarok környezetében akár 10-15 fokkal is csökkenhet a hőmérséklet.

ZIVATAR: Ma főként az Északi-középhegység tágabb térségében délután előfordulhat egy-egy rövid életű zivatar.

Holnap inkább a nap második felében elszórtan (kb. az ország területének 20-35%-án) zivatarok törnek ki (legkisebb eséllyel a délkeleti országrészben), amelyekhez szélerősödés (50-75 km/h), intenzív csapadék (5-25 mm) és jégeső társulhat. Néhol heves zivatar sem kizárt károkozó szélroham (> 80 km/h), nagyobb méretű (akár 2-3 cm körüli átmérő) jég kíséretében. Emellett egy-egy zivatargócban felhőszakadás (25-50 mm, kis eséllyel > 50 mm) is lehet.

2015.07.22. 10:20 Országos Meteorológiai Szolgálat

2015-07-21 14:16:00

Sugo strand

TOP 10: ezek a legjobb ingyenes strandok - a Balatonon kívül

A strandolás általában nem olcsó mulatság, ráadásul közelít a hó vége és a kánikula is marad a héten. Most 10 olyan strandot mutat be a pénzcentrum.hu, ahol nem kell fizetned a belépőért. Részletekért kattints ide.

2015-07-19 21:58:00

mccclogo  mhkklogo

Kedvezmények a kempingekben

Sokan szeretnek találkozóra járni, de vannak, akik a csendesebb családi üdülést részesítik előnybe. Megnéztük, hogy melyik klub, hol biztosít kedvezményes kempingezést tagjainak. A kedvezmények igénybe vételének feltételeiről a klubok weboldalain érdemes tájékozódni. Kedvezményes kempingezést biztosító klubok nevére kattintva megtalálhatód a klub kínálatát MCCC, HMKK.

2015-07-14 10:25:00

Balaton

A balatoni strandolás kiforgatja a családot a vagyonából

Ajánlok egy érdekes olvasmányt a hvg.hu oldalról. A balatoni nyaralásról szóló cikkből tájékozódhatunk az árakról, és a szolgáltatások minőségéről. Kempingesként meg tudom erősíteni, hogy a leírtak valósak, ezért inkább egyéb helyekre megyünk pihenni, ahol nem két hónap alatt akarják megkeresni az egész évi bevételüket. Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni.

2015-07-13 17:11:00

Dahlie Rallye 2015

Megjelent az MCCC weboldalán a 19. Dahlie Rallye részvételi feltételeinek kiírása.

A találkozót Tiszafüreden a Thermal Campingben rendezik 2015. szeptember 3-tól 6-ig. Jelentkezési határidő 2015. augusztzs 15-ig. A részletes feltételek a klub weboldalán találhatóak.

2015-07-08 08:04:00

Fontos információ minden kempingezőnek

Délután heves zivatarokkal, jégesőkkel, szélviharral jön a hőségzáró hidegfront. Mutatjuk a térképen, hogy kb. mikor csap le az országra. Percről percre az események: http://koponyeg.hu/percrolpercre

időjárás előrejelzés

2015-07-07 14:34:00

A Balatoni Szövetség 2015-ben is meghirdette a Kék Hullám Zászló strandminősítést. Az idei évben néhány változás és újdonság lett bevezetve. A jelentkező strandoknál a kötelező elvárások (vizimentés, ÁNTSZ jegyzőkönyv) mellett a látogatók kényelmét, komfortját biztosító szolgáltatások színvonala is vizsgálat alá került. Részletek a www.balatoniszovetseg.hu weboldalon.

Kék Hullám zászlós strandok 2015

2015-07-03 09:20:00

XX. Baja Halfőző Fesztivál

20. Bajai Halfőző Fesztivál – Ahol az ízek élményekké válnak

Baja a halászlé fővárosa, amit évről évre bizonyít ország-világ előtt. A valódi, bográcsban főzött, forró, ínycsiklandóan finom bajai halászlé a hozzá készített házi tésztával nem hasonlítható semmi máshoz! Ráadásul, ha ez a páratlan kulináris élvezet még egy óriási fesztivállal, több színpados, rendkívül változatos zenei kínálattal is párosul, az garantáltan felejthetetlen élménnyé válik minden látogató számára! Ezek után már nem lehet kérdés, hogy ha július második hétvégéje, akkor Bajai Halfőző Fesztivál! www.bajaihalfozofesztival.hu Szállás az Ifjúsági Szálló és Kempingben vehető igénybe. 

2015-07-02 08:08:00

Baranyai csapat

Baján kempingeztek a BCC tagjai

Mint két éve, most is megrendezésre került a bajai találkozó. A város szépsége elkápráztatta az itt lévőket, de emellett sok programmal szolgáltak a szervezők is, Galambos József és felesége Rita, hogy a tagok, akik elutaztak ide, élményekkel telve menjenek haza. Voltak, akik már 18-án, csütörtökön itt voltak, és letáboroztak, bár a rendezvények csak pénteken kezdődtek. Ezt az időszakot a kempingezők városnézéssel töltötték, és jól is tették, mert utána nem igazán volt megállás. A találkozóról Galambos Viktória készített beszámolót. A találkozóról készült képek ITT nézhetőek meg.

2015-07-01 08:33:00
 

Hajdúdorogi csapat

 MHKK találkozó Hajdúdorogon

Több olyan kemping van, amelyek a találkozók idejére nem csak kedvezményes árat biztosítanak, de színes programokkal is igyekeznek a kempingesek kedvébe járni. Természetesen, az ilyen helyekre mindig szívesen visszajárunk.

  Hajdúdorogon, a strandfürdő-kempingben az MHKK az elmúlt évben szervezett először találkozót. Lenyűgöző volt a kemping vezetőjének igyekezete, kedvessége, ötletgazdagsága, amely biztosította, hogy a váratlan technikai problémák ellenére is kellemes emlékeket őrizzünk Hajdúdorogról. Egyrészt ennek, másrészt Erdei Janika nagyszerű szervezőkészségének köszönhetően 44 egység vett részt az idénre meghirdetett találkozón.Katona Júlia részletes beszámolóját itt lehet elolvasni.

2015-06-30 05:55:00

DKK Tamási

Meghívót kaptunk a DKK találkozójára

Közeleg a Tamási találkozó eddig 34 egység jelentkezett, aki még szeretne jönni, jelentkezhet. A programok közt szerepel a gyerekeknek és felnőtteknek kreatív műhely, aszfaltrajzolás jégkrémezéssel, gyerekeknek süti sütés, ha lesz igény természetesen a vadaspark látogatása, ami mindig nagy sikert arat.

Felnőtteknek csocsóverseny, zsíros kenyér partival egybekötött bormúzeum látogatás és borkóstolás, ami elmaradt az elmúlt évben az eső miatt. Közös vacsora élő zenével. Persze sok fürdéssel is.

2015-06-27 10:08:00

motorcsónak EB VB

Motorcsónak EB és VB futamok Baján

Az idén is rendeznek motorcsónak versenyeket Baján a Duna-parton a Türr kilátónál. Érdemes július 4-én és 5-én ellátogatni Bajára, mert a világ és Európa élmezőnyéhez tartozó egységeknek drukkolhatunk a szuper pályákon. Számos kísérő rendezvényt is tartanak ebben az időben. A szállást pedig érdemes az Ifjúsági Szálló és Kempingben igénybe venni. A verseny és a kísérő programok részletesen a képre kattintva tekinthetőek meg.

2015-06-26 08:50:00

MCCC50logo

Újabb képek kerültek fel az MCCC weboldalára a Jubileumi Találkozóról. Ezúttal az esti bulizásokról, valamint a Puskás Ferenc Akadémia meglátogatásáról.

2015-06-25 09:32:00

logo

Lakeside Rock & Roll and US Car Weekend

                 Július 2- 5-ig vár a Park Strand Kemping és Túrafalu Agárdon

Nagy amerikai kocsik, rock and roll, fazonok és fazonírozottak, négy nap Álomkorszak, ottalvós mindenamibelefér, magyar és külföldi bandák jönnek, esténként gigakoncertek a fesztiválsátorban, összerázó szituk, "mit kérsz?" és "adjál már!"-ok, főzünk is meg strandolunk, kemények az árnyékban, a reggeli "soha többé" fogadalmat a víz messzire viszi, ezért ne is forszírozd, szerelem (inkább az éjjeli órákban), rosszullétek (inkább a déli órákban), a kemping vízparti, sátorból zsebpeca, és huszonkét éve a legvártabb nyári megmozdulás a műfaj rajongóinak és az egy hétvégére begőzölőknek.

Részletek a www.lakesideweekend.hu oldalon. A képre kattintva nagyban láthatod a részt vevő együtteseket.

2015-06-24 08:55:00

MCCC nyitó

Véget ért a Magyar Camping és Caravanning Club Jubileumi Találkozója. A rendezvény képgalériája a klub weboldalán érhető el.

2015-06-19 17:00:00

Thermalsound borító

Buli az Aqua Land Termál és Élményfürdőben Ráckevén. Július 27-én szombaton egész éjjel buli a strandon. Részletek a képre kattintva. Most kaptuk az információt, hogy a kempingeseknek ingyenes a belépés a Thermal Sound rendezvényére.

2015-06-17 17:44:00

érkezők fogadása  Jubileumi logo MCCC

Már érkeznek a vendégek a velencei Drótszamár kempingbe a Magyar Camping és Caravanning Club 50 éves jubileumi találkozójára. Aki eddig nem jelentkezett a találkozóra, az már ne is induljon el, mert a klub weboldalán arról tájékoztatnak a szervezők, hogy további jelentkezéseket nem fogadnak el, a kemping MEGTELT. Jó szórakozást kívánunk a részt vevőknek, köszönet a rendezőknek.

2015-06-13 09:12:00

 

Ingyenes strandok a Balatonnál: itt a teljes lista

Bár a tavalyi évhez képest nem drágultak a balatoni strandok, sokan mégis az ingyenes fürdőhelyeket keresik. A magyar tengernél több tucat szabadstrandot találhatunk, akár már az előttünk álló kánikulai hétvégén is.
Részletek a pénzcentrum.hu weboldalon

2015-06-10 05:13:00

10 frankó, eladó kemping Magyarországon: vehetünk tavat, strandot vagy akár fedett élményfürdőt is magunknak

Itt a nyár, a legjobb időszak a napon vagy árnyékban döglésre, lubickolásra, kirándulásra és természetesen a kempingezésre. Ez utóbbinak persze számos hátulütője van, az ember például kénytelen alkalmazkodni másokhoz és a házirendhez. Úgyhogy a legegyszerűbb, ha veszünk magunknak egy sajátot! Most nem is olyan nehéz, tele vannak velük a nagy hirdetési oldalak. Részletek az urbanista blogon.

2015-06-07 11:01:00

kempingezés

Örömmel értesítem az érdeklődőket, hogy megjelent,  Miszlai Erzsébet „KEMPINGEZÉS 1965-2015 „50” című könyve! Előzetes tervek szerint a könyv bemutatása 2015. június 18.-án lesz Velencén a „Drótszamár  kempingben” az MCCC jubileumi találkozójának megnyitója előtt délután 16-17,30 óra között. A helyszínen dedikáltatásra, és vásárlásra is lehetőség lesz.

A könyv megvásárolható a Kempingvilág telephelyén (1108Bp.Újhegyi út 7.) 1490,- Ft –ért. E-mail:kempingvilág@kempingvilág.hu Tel.: +361/264-1634, Megrendelhető postai utánvéttel - ár+postaköltség – e-mailben, vagy telefonon: myslay@gmail.com  Tel.: 3620/ 312-4254.

A könyv rövid ismertetője innen letölthető.

2015-06-03 08:16:00

MCCC logo

Az MCCC Kerekdombon tartotta a májusi találkozóját. A klub elnöke megegyezett a  fürdő tulajdonosával, hogy az MCCC tagok számára nyújtandó kedvezményekről. Ennek alapján a kemping a mindenkori napi díjból 15% kedvezményt biztosít a tagoknak. A beszámolót Szűts István készítette. Képgalériát az MCCC weboldalán található Fotóalbum rovatban nézhetjük meg.

2015-05-31 13:06:00

magyarok

Véget ért az 54. Europa Rally a lengyelországi ¦widnicában.

A találkozó résztvevői dicsérték a szervezést és a nagyon kulturált elhelyezést. A legfiatalabb kempingező Elena Karcova (2011.10.6.) Csehországból, a legidősebb Manfried Lang (1926.6.2.) Németországból érkezett. Legmesszebbről érkezett a találkozóra az olaszországi Calabriából Antonio Milasi, aki 2300 kilométert tett meg ¦widnicáig. A legszebb nemzeti viseletek versenyét az olaszok nyerték meg. 118 egység vett részt a találkozón, legtöbben a németek voltak 33 egységgel. A találkozón készült fényképeket itt lehet megnézni.

Az információt a PZM tette közzé a weboldalán.

2015-05-28 08:56:00

BCC logo

„Nagy örömmel, várakozással készültünk ismét a Castrum Campingbe. Ami nagyon szép volt és most még szebb lett (a fák megnőttek, a sövény felvette tervezett formáját, a sok beültetett fűvel, bokorral együtt).  Az idő nem volt barátunk ezen a találkozón.”

A Baranyai Camping Club pünkösdi találkozójának beszámolóját és fényképalbumát a klub weboldalán találtuk. Szommer Vera írását és a képeket a feliratra kattintva lehet elérni.

2015-05-27 14:56:00

gyereknap

A képre kattintva olvasható a gyereknapi programok.

2015-05-26 09:50:00

MCCClogo

Az ügyfélfogadás ideje megváltozott az MCCC-nél

Az érdeklődők részére minden hónap második szerdai napján 10-16 óráig állunk rendelkezésre, a Mária utcai irodánkban.

2015. évben: június 10., július 8., augusztus 12., szeptember 9., október 14., november 11., december 9.

MCCC elnöksége

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49 
Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum