2024. június 19. szerda
Gyárfás napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2019-07-31 17:00:23


Közlemény!
Tisztelt Fürdő Vendégek!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Kiskőrös Város Képviselő testületének döntése alapján augusztus 1-től új üzemeltetője van a Kiskőrös Rónaszéki Fürdőnek.
A Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft., mint eddigi üzemeltető köszönjük a bizalmat, hogy látogatták a fürdőt.
Bízunk benne, hogy megfeleltünk elvárásaiknak és kellemesen kikapcsolódtak nálunk.
Reméljük, hogy továbbra is a kiskőrösi fürdőt válasszák.
Az üzemeltető váltás miatt technikai problémák merülhetnek fel, mely miatt kérjük szíves türelmüket!

Kiskőrös Termálfürdő Tanuszoda
2019-07-30 09:41:54

 
20 éves a nagyatádi Kastrum Kemping!  

 Nagysikerű találkozó volt megint a Rinyamenti Találkozó júl.11-21. Mi csak a találkozó végére tudtunk menni. (Már nincs lakónk!), ezért igazán csak a találkozó végéről tudok beszámolni. Mint tudjuk az ostor is a végén csattan. Most is úgy volt. A születésnapot pénteken ünnepeltük. (a korábban érkezők szerint az előző napokban is ki tett magáért Jenő a korábbi évekhez hasonlóan.) Részletes beszámoló Balika Istvántól, fotókat Hondl József adta közre. Még több kép az MHKK galériájában.
2019-07-29 10:39:56

 
Találkozó Igalon a Hőforrás Kempingben

A klubtagok zöme csütörtökön, a délelőtt folyamán megérkezett. A kemping rendkívül kellemes helyen létesült, sok- sok lombos fával, mely árnyékot adott az igen meleg nyári napokra. A kempingből közvetlen átjárás volt a fürdőbe. A fürdő minden igényt kielégített, mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. Örömmel láttuk, hogy a kempingező társak közül többen jöttek unokákkal. Az első napon az egymás üdvözlése után mindenki szívesen lubickolt, ill. gyógyult a fürdő nyújtotta lehetőségeket igénybe véve. Részletes beszámolót a találkozóról Kádár Györgyi készítette.
2019-07-26 07:18:16
A fesztivál közelében foglalhatsz szállást a Vadkerti Tó Kempingben.

2019-07-23 07:04:26

 
MHKK Találkozó Gyopárosfürdőn

A harmincezer lakosú Orosháza Békés megye harmadik legnagyobb városa Békéscsaba és Gyula után. A város nyugati részébe, a Gyopáros tó mellé, fürdőkomplexum épült, amely egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, sportközpont és szabad vízi programokat kínáló gyönyörű természeti érték. Az Alföld gyöngyszemeként is emlegetik. 2018-ban elnyerte az „Év feltörekvő fürdője” díjat. A fürdő közvetlen szomszédságában van a 200 fő befogadására alkalmas minden igényt kielégítő kemping. Katona Júlia beszámolója, képek az MHHH galériájából.
2019-07-22 12:52:36

 
Ozora „Jobb egyszer látni, mint százszor hallani róla”

 Amikor Józsival úgy döntöttünk, hogy évente bevállaljuk egy találkozó megrendezését, mindenképp Tolna megyére fókuszáltunk.
Ismerve az adottságokat most Ozora községre esett a választás. Ozora azon kevés falvak egyike, amely nevét évszázadokon keresztül megőrizte. Tolna megyében, a Sió mellett, a Mezőföld a Kapos – Koppánymenti dombvidék, és a Kapos völgyből meredeken kiemelkedő Hegyhát által körülvett területen fekszik. Bálint Gyöngyi beszámolója és Bereczki Gyula fotói  a találkozóról.
2019-07-18 07:46:57
Van még egy szabad hely!

Próbálja ki, milyen egy szervezett lakóautós kirándulás! Még van egy páros számára szabad helyünk az augusztus 21-én Montenegróba induló csoportunkban. Ismerje meg ennek a csodálatos országnak a kultúráját, ételeit, hegyeit! Mert Montenegró nem csak a tengerpart szépségeit, hanem még ezernyi más élményt is tartogat.
Ez a kilenc napos út pont alkalmas arra, hogy mindazok, akik eddig csak messziről, vágyakozva olvasgatták az kirándulásainkról szóló beszámolókat, most maguk is megpróbálják ezt az utazási formát. Az eddigi tapasztalataink azt bizonyítják: nem fognak csalódni.
A képen látható folyót először bejárjuk hajóval, majd a hegyről is megcsodáljuk a panorámát. A részletes programról, az útvonalról és az árakról a következő linkre kattintva tájékozódhat:
LAKÓAUTÓS KIRÁNDULÁS MONTENEGRÓBA

Várjuk a jelentkezéseket az info@levanter.hu e-mailen, vagy a +36 30 99 88 290 telefonon. Aki először foglal, azé lesz az egyetlen szabad hely!
Üdvözlettel:
Zelena Ferenc Levanter Lakóautó Kft.
2019-07-16 13:20:10

 
IV. Knaus Partnertalálkozó!

HELYSZÍN: Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping 2700 Cegléd, Fürdő út 27-29.

A RENDEZVÉNY CÉLJA: A kempinges társadalom egyesítése, a kempingezés - mint életforma - népszerűsítése.

RÉSZTVEVŐK: A magyarországi kempingesek, a Knaus Tabbert Kft, a Knaus, Weinsberg, T@b lakókocsik gyártója, a hazai és kelet-európai kereskedelmi partnerek.

FELLÉPŐK:
IRIGY HÓNALJMIRIGY
BEST OF
DOLLLY
DJ DOMINIQUE

ÁRAK: Szállásdíj: 6.900FT / 2 fő / éj
További személyek: 2.000Ft / fő / éj
0-3 éves korig ingyenes

RÉSZVÉTEL ÉS REGISZTRÁCIÓ: https://hollako.hu/hu/talalkozoink

Mindenkit várunk szeretettel!
2019-07-15 07:10:57
Szanowni Państwo!
 
3 tygodnie temu otworzyli¶my nowy kemping pod Wrocławiem. Camp4U.
Oferujemy:
Parcele z podł±czeniem do pr±du zarówno na terenie utwardzonym jak i na trawie ,miejsce serwisowe (wc chemiczne, szara i czysta woda), miejsca na namioty, 5 domków 4-osobowych.
 
Nasi go¶cie maja do dyspozycji, nowe sanitariaty, duży basen, duży teren otoczony lasem, miejsce na ognisko (jak minie czas suszy) i grillowanie, cisze i spokój, ładn± pogodę i bardzo mało deszczów,- super załogę prowadz±c± kemping.
 
Znajdujemy się 13 km od rynku we Wrocławiu przy trasie 94 Wrocław-Oława w Siechnicach nasze namiary to 51°01'01.9"N 17°09'53.8"E.
 
Mamy dobre poł±czenie z Wrocławiem. Poci±giem 10 minut, taksówk±, autobusem i dowozimy też klientów do Wrocławia. Funkcjonujemy cały rok i serdecznie zapraszamy Wasz klub i wszystkich jego członków do odwiedzenia naszego miejsca.
Informacje o nas www.camp4u.pl ; https://www.facebook.com/KempingCamp4u/
Serdecznie zapraszamy wszystkich członków jak i cały klub. Chętnie podejmiemy się pomocy w organizacji zlotu zarówno kamperowego, jak i motorowego czy samochodowego. A że wszyscy jeste¶my do¶wiadczonymi kamperowcami to ułatwi to nam zadanie :)
 
Załoga Camp4U - Monika Marlena, Dominik i Bartek tel +48 791 510 250
2019-07-14 14:53:38

 
Balatonfüred július 4-től-július 7-ig MCCC
 
„Kempingezőnek lenni annyi, mint minden helyzetben feltalálni magad. Nincs felbonthatatlan konzerv, nincs elindíthatatlan autó, lakhatatlan kemping. A kempinges minden problémát megold”.
 
Legutóbbi találkozónkra, Balatonfüreden, az északi part fővárosában, valamint a part legrégebbi üdülőhelyén került sor. Balatonfüred Magyarország hatodik legnépszerűbb települése. Lakosainak száma: 13 ezer fő. Ismertségét szénsavas forrásainak és mediterrán jellegű klímájának köszönheti. Továbbá, jelentős, vitorlás kikötő. Beszámolót Bálint Gyöngyi készítette, fényképeket dr. Abonyi Mátyás osztotta meg.
2019-07-10 08:44:44
Akció!!! 2019.07.10-től -2019.08.01. terjedő időszakra vonatkozóan!

Kedves Mindenki!
Lakóautóval, lakókocsival, sátorral érkező vendégeink részére akciót indítunk a nyári időszakra! Azok a kedves vendégeink, akik 5 éjszakát töltenek nálunk, azoknak plusz 2 éjszakát grátiszba adunk! Sőt, 10. életévét betöltött gyermekeik részére, az utolsó 2 napra csúszdajegyet biztosítunk, teljesen ingyen!
Toldja meg pihenését nálunk, családias környezetben, ahol a Kemping, és a strand teljes körű felüdülést biztosít kicsinek, és nagynak egyaránt!

Várjunk Önöket, Titeket sok szeretettel, nyitott kapukkal!
A Kumánia Kemping *** csapata
2019-07-05 12:35:21
Bajai Halfőző Fesztivál

Baja a halászlé fővárosa, amit évről évre bizonyít ország-világ előtt. A valódi, bográcsban főzött, forró, ínycsiklandóan finom bajai halászlé a hozzá készített házi tésztával nem hasonlítható semmi máshoz! Ráadásul, ha ez a páratlan kulináris élvezet még egy óriási fesztivállal, több színpados, rendkívül változatos zenei kínálattal is párosul, az garantáltan felejthetetlen élménnyé válik minden látogató számára! Ezek után már nem lehet kérdés, hogy július második hétvégéje 11-14-ig, akkor Bajai Halfőző Fesztivál!
 
Részletes programok www.bajaihalfozofesztival.hu
 
A kempingeseknek külön szerencséjük van azzal, hogy a rendezvényekhez közel, de mégis nyugodt környezetben tudnak lepihenni egy átmulatott éjszaka után. Nincs csodálatosabb érzés, mint reggel egy kávéval a kézben figyelni a kemping melletti Sugovica ébredését. Ezt megteheted, ha a Napsugár Ifjúsági Szálló- Kemping- Apartmanházban foglalsz szállást.
2019-07-03 07:19:27

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi hírlevele

A közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat. Hírek a kempingezés világából. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2019. júliusi száma innen letölthető.
2019-07-02 10:23:27

 
Karcagi Birkafőző Fesztivál

Az Alföldön, a Közép-Tiszavidék síkságán, Jász-Nagykun-Szolnok megye legkeletibb településén, Karcagon rendezett kempingtalálkozót az M.H.K.K. Ez az ország ötödik legnagyobb területű városa Budapest, Hódmezővásárhely, Debrecen és Hajdúböszörmény után. Szolnok és Debrecen városoktól egyaránt 60-60 km-re fekszik. A városban ekkor rendezték meg a 21. Birkafőző Fesztivált, amely eseményre több mint tízezren látogattak el és mintegy félezer bográcsban főtt a birkatest.
A találkozó csütörtökön kezdődött. Amikor dél tájban megérkeztünk a 35 C fok körüli hőségben, nagyon örültünk annak, hogy a kemping területén hatalmas lombos fák vannak, amelyek árnyékában jól el lehetett helyezkedni. Már ekkor is sok ismerőssel találkoztunk és ahogy telt az idő egyre többen érkeztek. Jó volt, hogy a fürdő közvetlenül a kemping mellett helyezkedett el, így rövid séta után el lehetett érni a számunkra megfelelő hőmérsékletű medencét. Katona Júlia beszámolója.
2019-06-27 11:14:25

 
Kemenesmagasi június. 20- 23. ig MCCC

 „Nagyra becsülendő az, az ember, aki időt talál számodra, a naptárában.”

Rendhagyó módon kezdtem az élménybeszámolót, mely a legutóbbi MCCC találkozóról hivatott hírt adni. Kempinges barátunk Palya Tibor és felesége Magdi meghívásának eleget téve, jártunk Kemenesmagasiban a birtokukon. Bálint Gyöngyi beszámolója mellé Horváth József és R.M. készített fotókat a találkozóról.
2019-06-21 14:56:13

 
MCCC Találkozó Ajkán

A klub egy olyan országrészt és kempinget választott, ahol évtizedek óta nem volt kempingtalálkozó. Ajka egy iparosodó szocialista város volt, amely ma is a körzet központi szerepét tölti be. Ebbe a kempingbe érkeztünk június 6-án csütörtökön. Nagyon szép kemping rendezett parcellákkal telis-tele fákkal. Olyannyira fás volt, hogy a lakókkal csak behajtott tükrökkel volt ajánlatos helyünkre beállni. Katona Lajos részletes beszámolója. A képgalériát Rettegi András készítette.
2019-06-17 11:43:10
Véget ért az 58. Europa Rally

Horvátországban Mali Lošinj településen a Čikat kempingben rendezték meg az idei Europa Rallyt. A találkozón 142 egység vett részt 18 országból. A legnépesebb delegáció, 43 egység Németországból érkezett. Mivel a magyar kempingezőktől eddig nem kaptunk információt, A PZM Lengyel Autóklub oldalán megjelent információk alapján színes programokkal várták a résztvevőket a szervezők. A találkozó képeit a PZM weboldalán lehet megtekinteni.
2019-06-12 17:27:49

 
MHKK Találkozó Törökszentmiklóson

Ebben az időpontban az MHKK éves programjában az Orosházi Gyopárosfürdő szerepelt a programban. Néhány nappal a találkozó kezdete előtt azonban, az Orosházi Kemping jelezte, hogy sajnos nem tudja fogadni az MHKK tagjait, mert a korábban bejelentkezett Dunántúli Kemping Klub tagjai olyan nagy létszámmal lesznek ott jelen, hogy elfoglalják a rendelkezésre álló területet.
Gyors szervezkedés, egyezkedések után a klub vezetői a helyszínt és az időpontot megcserélték a Törökszentmiklósra tervezettel. A programot is módosították az új helyszínhez. További feladat volt a jelentkezettek – többnyire telefonon történő – tájékoztatása a cseréről. Igazán örömteli, hogy a csere ellenére csaknem 50 egység vett részt a találkozón. Beszámolót Katona Júlia készítette, a találkozó fotói a galéria rovatban.
2019-06-05 12:23:59

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júniusi hírlevele

A közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat. Hírek a kempingezés világából. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2019. júniusi száma innen letölthető.
2019-05-30 07:33:36
Tiszakécske – Kerekdomb MCCC

Nagy várakozással készültünk a Kerekdomb-i találkozóra, hiszen az MCCC-megyei szervezetének korábban a megyei találkozók zászlós hajója volt a Kerekdombi kemping. Nagyon kevés ilyen termálfürdő van az országban, ahol a melegvíz ilyen érintetlenül kerül a medencékbe. A beszámolót Katona Lajos, a képeket, Tóth Márti és Szkajcsics József készítette.
2019-05-28 08:36:57
Kíváncsi rá, hogy merre jár a Levanter-karaván?

Macedónia – Albánia 2019. 05. 26 - 06. 10. Fényképes útinapló
Május 26-án immár tizenkettedik utunkra indulunk lakóautós csoportjainkkal. Egyik legkedvesebb úti célunk felé vesszük az irányt: Macedóniába és Albániába látogatunk. Elmegyünk például a képen látható gyönyörűséges Ohridi-tóhoz, ahol talán most az egyszer nem ázunk agyon.
 

 
Felfedezzük a lenyűgöző albán hegyeket és a pazar tengerpartokat. Megkóstoljuk a helyi ételeket, italokat, hogy aztán hazatérve mesélhessünk a Balkán csodáiról.

Ha szeretné figyelemmel kísérni az utazásunkat, megnézni a frissen készült fényképeket, elolvasni a napi tudósításokat, akkor kattintson a következő linkre: ÚTON VAGYUNK
2019-05-23 07:17:37

MHKK Hajdúnánási találkozó

Hajdúnánáson tartotta a májusi találkozóját a Magyar Hagyományos Kemping Klub.
A találkozó csütörtökön kezdődött. A megelőző napokban, de még szerda délután is hűvös-esős volt az idő, nem éppen kempingezésre csábító. Az indulástól kezdve azonban vasárnap délutánig csodás napsütéses tavaszias lett az idő, csak időnként tűntek fel ijesztgető sötét felhők, de eső nem esett. Érkezéskor baráti szeretettel fogadtak a korábban érkezettek és segítettek a parkolóhely kiválasztásában. Beszámolót Katona Júlia készítette, a találkozón készült fényképeket a galéria rovatban lehet megnézni.
2019-05-21 08:00:22


 
Szezonkezdés Cserkeszőlőn

A hagyományt követve az idén is Cserkeszőlőn tartotta az évnyitó találkozóját a Campinform és a ŁKCC szervezésében, több mint negyven család Lengyelországból. A Łódzi, Kaliszi, Radomi, Bydgoszcsi, Wrocławi, Gdanski kempingesek közel két hetet töltöttek a folyamatosan megújuló, szépülő kempingben. Sajnos idén az időjárás nem fogadta kegyeibe a társaságot, a hűvös esős idő ellenére mégis a megszokott jó hangulat, vidámság volt jellemző a társaságra. Ennek bizonyítéka a találkozó képgalériája.
2019-05-14 07:19:47

 
Székelyföldi Karaván túra

Április 26-tól május 5-éig Erdélyben túráztak az MCCC tagjai. Dést, Gyergyószárhegyet, Csíksomlyót, és még számtalan történelmi helyet látogattak meg. A találkozóról Góczen Ferenc készített beszámolót. Képes beszámolót Rédei Attila és Kati készítették.
2019-05-09 08:07:52

 
Jánoska-eresztés Baja, május 18. szombat

Helyszín: Szentjánosi kápolna, Halászpart, Petőfi-sziget

Élt egyszer régen Prágában egy pap, aki a legenda szerint azzal haragította magára IV. Vencel cseh királyt, hogy még az ő parancsára sem volt hajlandó megszegni a gyóntatásra vonatkozó titoktartási kötelezettséget. A királyné gyóntatójaként Nepomuki János megőrizte a rábízott titkokat, ez azonban az életébe került: a feldühödött uralkodó megkínoztatta, majd a Moldva folyóba dobatta. Mivel sokan szerették és tisztelték, az emberek keresésére indultak: holttestét apró fénypontok jelezték a vízben. Ez a legenda és hagyomány kel életre a bajaiak egyik kedvenc ünnepe, a Jánoska-eresztés bizonyos mozzanataiban. A később szentté avatott Nepomuki János szobra a bajai Szent János kápolnában található, évente egyszer, május derekán azonban a szentjánosi városrész küldöttsége körbehordozza a városban, hogy mindenki találkozhasson vele. A Türr-kilátóhoz érkezve pedig felvirágozott és zenészek, dalos fiatalok által kísért hajóra szállnak vele, hogy tiszteletére lassan lehajózzanak a Sugovicán, egészen a vízszínpadig. A főhajókat sok apró bárka, csónak és egyéb, díszes és kivilágított vízijármű övezi, a vízen lobogó mécsesek lángocskái pedig visszatükrözik a parton kísérő sokaság fáklyáinak fényét.

A látványos vízi felvonulás a kemping területéről követhető. Szállás foglalás: Napsugár Ifjúsági Szálló- Kemping- Apartmanház, telefonon a 79 522 230-as számon, vagy a szallas@bajamarketingkft.hu e-mail címen.
2019-05-08 07:45:33
MHKK majális Nyírbátorban

A hét közepére eső május elsejei ünnepnapnak köszönhetően, a Nyírbátori találkozó öt éjszakásra lett meghirdetve. Szívesen jöttünk ebbe a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 13.500 lakosú kisvárosba, amely a magyar középkor gazdag örökségével fogadja az ide látogatókat, a fürdője pedig valódi termál paradicsom a pihenni, kikapcsolódni vágyók számára. A tágas, ligetes kemping közvetlenül a fürdő szomszédságában található. A beszámolót Katona Júlia készítette. A találkozón készült képeket a klub weboldalán a galéria rovatban lehet megnézni. 
2019-05-07 07:36:00

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know májusi hírlevele

A közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat. Hírek a kempingezés világából. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2019. májusi száma innen letölthető.
2019-05-06 11:17:45

 
Ismét minősített gyógyvíz várja a gyógyulni vágyókat
 
A kiskőrösi kemping 2 hektár alapterületen 50 lakókocsi befogadására is képes. A strandon napi viszonylatban akár 1600 ember is megfordulhat. A tavalyi év a tönkrement termálkútról, és az új kút fúrásáról szólt, mely nemcsak a kinyerhető víz mennyiségét és minőségét, de az érkező vendégek számát is befolyásolta. Mostanra azonban ismét minősített gyógyvíz várja a pihenni, gyógyulni vágyókat Kiskőrösön. Komlósi Gerely fürdővezetővel készített beszélgetés videójának lejátszása a Kiskőrös Televízió weboldaláról.
2019-05-05 10:42:06
Húsvét Kiskunmajsán

A DKK 33 egységgel vett részt a kiskunmajsai találkozón. A kemping által rendezett programok mellett a klub vezetése is szervezett némi „elfoglaltságot” a klub tagjainak. Részletes beszámolót Treszner Marcsitól olvashatjuk. A találkozó képgalériája jól tükrözi a rendezvény hangulatát.
2019-04-28 13:49:16
Húsvét Túrkevén

A Húsvéti hosszú hétvégét Túrkevén az MHKK rendezvényén töltöttük. Az idő remek tavaszi napsütéses volt, a délutáni órákban többnyire 20 fok feletti hőmérséklettel. Az ügyes szervezők úgy kötötték meg a szerződést a kempinggel, hogy 16 egység részvétele felett jelentős kedvezményt adnak az árból. Na, ez a mennyiség bőven teljesítve lett, hiszen – az előzetes jelentkezéseknek megfelelően – 100 fölött volt a találkozón résztvevő lakókocsik, ill. lakóautók száma. Szerencsére nemcsak a kemping, hanem a fürdő területén is parkolhattunk. Részletes beszámolót Katona Júlia készítette. Rövid videó a klub weboldalán a galériából tölthető le.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49 


Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum