2022. október 1. szombat
Malvin napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2018-01-07 10:23:51

 
2017. évi szilveszter Kiskunhalason

Már második alkalommal rendezett évbúcsúztatót az MCCC Kiskunhalason a Csipke Szállóban. Köszönhető ez a kiváló körülményeknek és a nagyon szívélyes vendéglátásnak. Érkezésünktől a búcsú napjáig velünk volt idegenvetőnk, a kedves Péter Anna. Ö szervezte a programjainkat, mesélt, magyarázott a múzeumokban, intézkedett, segített, amikor szükség volt rá, és velünk volt a szerbiai buszos kiránduláson is. Részletes beszámolót Katona Júlia készítette. A találkozóról Katona Júlia és Rettegi András készített fényképeket.
2018-01-05 08:30:30
1% felajánlása
 
Adóbevalláskor, ha rendelkezik az adó 1%-ról, azzal segíteni tudja a kemping klubok működését. Az adó 1% felajánlása semmibe sem kerül, de nagyon sokat segít vele!
 
Sok kicsi sokra megy!
 
Figyelme és Támogatása révén a családias közösséget, a fesztelen időtöltést és a természetet szerető kempingezők ügyét tudja támogatni!
A Magyar kemping klubok közül az alábbiak részére lehet felajánlani az adója 1 %-át.
Baráti Karaván Klub                               adószám:    18020034-1-42
Baranyai Camping Club                          adószám:   18325164-1-02                    
Magyar Camping és Caravanning Club     adószám:   19816092-2-42
Magyar Hagyományos Kemping Klub      adószám:   18261657-1-43
Táborozó Természetbarátok Egyesülete   adószám:   18864401-1-17
2017-12-31 12:19:36

 
Sok újdonság az újévben az autópályás díjfizetésben

A szabályozás alapjait érintő változások lépnek életbe 2018. január 1-én a hazai díjköteles úthálózat használatára vonatkozóan. A díjrendelet (36/2007. (III. 26.) GKM rendelet) módosításának elsődleges célja, hogy megszűnjenek azok az adminisztratív buktatók, amelyek a jóhiszemű, a szolgáltatásért fizetni hajlandó úthasználók figyelmetlenségét és tájékozatlanságát szankcionálták. A jogszabályalkotók szándékának megfelelően ez hatalmas lépést jelent a használati díjas (e-matrica) rendszer felhasználóbarát átalakítása felé, ami összhangban van a szolgáltató és ügyfélbarát állam megteremtésének kormányzati stratégiájával.

A díjrendelet új és módosított rendelkezéseit az e-matrica rendszer több éves működési tapasztalatai, illetve az úthasználók és a szakmai szervezetek visszajelzései alapján fogalmazták meg. A változások két kivétellel 2018. január 1-ével lépnek életbe. Fontos kiemelni, hogy a módosított díjrendeletben az e‑matrica árak továbbra is változatlanok maradnak. A fontosabb változásokról a www.nemzetiutdij.hu  ad áttekintést.
2017-12-21 10:07:55
2017-12-21 10:04:11

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know 2017. decemberi hírlevele

A lapban a közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat, továbbá néhány írást a kempingezés világából. Hírek a kempingezés világából. Az Automobile Club de Luxembourg bemutatkozása. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2017. decemberi száma innen letölthető.
 
2017-12-13 09:01:49
Szeretet vendéglátás

Az MCCC Budapesten a Mária utcai irodájában tartotta a – hagyományoknak megfelelően – karácsonyi szeretet vendéglátását. Jóval a 14 órai kezdési időpontot megelőzően már nagy volt a készülődés. Karácsonyi dekorációk kerültek az asztalokra és a konyhában aranyos hölgyek készítették a gusztusos szendvicseket. Folyamatosan kerültek ki az asztalokra az otthon készült sütemények. Részletes beszámoló, és képek Katona Júliától.
 
2017-12-11 18:27:07

 
Elkészült az MCCC 2018. évi programtervezete

Az MCCC tervezett programjait meg lehet nézni a Találkozók menüpont alatt a 2018- ra kattintva. Az adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, ezért érdemes gyakran felkeresni oldalunkat. Amennyiben szeretne valaki programot ajánlani, azt megteheti az inform@campinform.eu e-mail címen.
2017-12-08 08:25:26

 
Levanter lakóautós kőrtúrák 2018-ban

Visszatérő utasaink nagy száma bizonyítja, hogy érdemes évről-évre belevágnunk egy újabb csoportos lakóautós út szervezésébe. 2018-ban két vadonatúj célpont felé indulunk. Célszerű mielőbb jelentkezni, mert már csak néhány üres helyünk van - bizony törzs utasaink foglalásaival a csoportjaink már szépen összeálltak.

A részletes programot, árakat a következő linkekre kattintva olvashatja el:

ANDALÚZ LAKÓAUTÓS KÖRTÚRA 2018. 04. 17 - 05. 08.
AL-DUNAI LAKÓAUTÓS KIRÁNDULÁS 2018. 06 15 - 06. 21.
 
Az érdeklődők nagy száma miatt már megnyitottuk a jelentkezés lehetőségét az info@levanter.hu e-mailen, vagy a 30/9988-290 telefonon. Zelena Ferenc Levanter Lakóautó Kft.
 
2017-12-06 09:52:39

 
Fizessen kényelmesen, gyorsan, biztonságosan és egyszerűen bankkártyával a Kempingvilág webáruházában!

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?

1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.
További részletekért kattintson ide.
2017-12-05 16:56:45
2017-11-22 08:49:28
Megkezdtük az évente aktuális egyeztetést a kempingekkel

Azért, hogy a www.campinform.eu hiteles információkat juttasson el a kempingezőkhöz, minden évben kiküldünk egy adatlapot, melyet a kempingek aktualizálva visszaküldenek. A beérkezés dátumának feltüntetésével (Utolsó módisítás időpontja) szerepeltetjük oldalunkon az új adatokat. Vannak kempingek, akik a többszöri megkeresés ellenére sem aktualizálják adataikat, így ezeket a kempingeket nem jelenítjük meg a kempingek rovatunkban. Kérünk minden kempingezőt, hogy a kempingkereső használatakor vegyék figyelembe az adatok megjelentetésének időpontját.
Sajnos két kedvelt kempinget is bezártak az elmúlt időszakban, Balatongyörökön a Castrum Campinget, és Hosszúperesztegen a Szajki Tavak Kempinget. A sok kellemes emlékért köszönet az üzemeltetőknek!
 
2017-11-17 08:58:40
Sástói Márton nap MCCC

A 2017. évzáró találkozóját Zalaegerszegen októberben megtartottuk, mégis jó volt útra kelni, a Márton-napi Sástói találkozóra. A csütörtöki érkezés napján nagyon barátságtalan nyirkos, ködös idő fogadott. Szerencsére a további napokban időnként a napsütés is előfordult, de inkább borús hűvös, gyakran szeles volt az idő. Részletes beszámolót és a találkozó képeit Katona Júlia készítette.
2017-11-16 14:30:38

 
MHKK Márton napi találkozó Kerekdombon

Kerekdombon ünnepelte Márton-napot az MHKK csapata. Forralt bor, tea, bundás kenyér alapozta meg a hangulatot, amit közös zenehallgatás, éneklés követett. Fürdés, lazulás, tök faragás, majd az ünnepi libavacsora. A találkozó beszámolóját M. Sanyi és Marcsi készítette. Képek a találkozóról.
2017-11-15 13:34:17
Kedvencünk téli tárolása

Ahhoz, hogy a szezon kezdésekor újra biztonságosan, szép állapotban indulhassunk útra kedvencünkkel, megfelelően kell gondoskodni a téli tárolásról. Ehhez kértük szakember segítséget, aki a következőkre hívja fel a figyelmünket.

A lakókocsi, lakóautó tárolás legjobb módja a fűtött, fedett garázs, de talán erre nem mindenkinek van lehetősége, íme néhány jó tanács, hogy a tavaszi kempinges szezont problémamentesen kezdjük:
- Lehetőleg jól szellőző, erre a célra készült védőhuzattal takarjuk le a járművet. Ne "dunsztoljuk" be nem szellőző (pl. nejlon) anyaggal, mert a pára nem tud távozni és bepenészedik a jármű!
- Ha nincs lehetőség a védőhuzattal való lefedésre, rendszeresen hó- és jégtelenítsük a jármű tetejét, mivel a napközben megolvadt víz a kis résekbe, repedésekbe jutva éjszaka visszafagyva és szétrepesztve nehezen és költségesen orvosolható problémákat okozhat!
- A megfagyott víz a jármű belsejében is komoly gondokat okozhat, így vagy fagyállózzuk fel a vízrendszert (beleértve a hűtőrendszert, ablakmosó rendszert, a friss- és szennyvíz rendszert is!), vagy gondosan engedjük le a vizet a leeresztő csapokon keresztül! Még ezután is maradhat a rendszer magasabban lévő részein víz, így ajánlatos kis nyomással (pl. pumpával vagy kompresszorral) a vízcsapokból, csövekből kifúvatni a bennmaradt vizet.
- Az akkumulátorok gondozása is fontos, mivel extrém időjárási körülmények között akár az akkumulátor is szenvedhet maradandó károsodást, így a legjobb, ha inkább kiszereljük, hűvös, száraz helyen tároljuk a szezon kezdetéig és rendszeresen (1-2 havonta) teljesen feltöltjük.
- A járműveket inkább ékekkel rögzítsük, kézifékét engedjük ki, mert nagy hidegekben nemcsak a kézifék kötelek, de a fékbetétek is összefagyhatnak a fékdobbal, így akár maradandó sérülést is okozva a fékrendszerben.

Köszönjük az információkat a Kempingvilág ügyvezetőjének, Virág Józsefnek.
2017-11-08 13:22:41
Folyamatosan érkeznek a kluboktól a 2018. évi programtervezetek

A tervezett programokat meg lehet nézni a Találkozók menüpont alatt a 2018- ra kattintva. Az adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, ezért érdemes gyakran felkeresni oldalunkat. A magyar klubok közül az MHKK  jelentette meg eddig, a jövő évi programjait. A cseh, lengyel és a szlovák klubok is jelentetik meg sorra a találkozóik kiírásait. Tapasztalatunk az, hogy a V4 országok kempingklubjai szívesen látják a magyar kempingezőket találkozóikon. Érdemes elindulás előtt tájékozódni, mivel több találkozónál létszámkorlátozást határoznak meg a kiírásban. A találkozók részletes kiírásait folyamatosan teszik elérhetővé a klubok, ezeket mi a leggyorsabban megjelentetjük.
Amennyiben szeretne valaki programot ajánlani, azt megteheti az inform@campinform.eu e-mail címen.
Több kempingező érdeklődött az umagi CampingIN Park tengerpartjának megközelítésével kapcsolatban történ változásokról. A Horvát Kemping Szövetség küldött néhány fotót, ami IDE kattintva nézhető meg.
 
2017-11-06 13:15:38

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know 2017. novemberi hírlevele

A lapban a közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat, továbbá néhány írást a kempingezés világából. Autópályadíjak és matricák Portugália, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Csehország. Holland kemping klub bemutatkozása. Téli kempingezési lehetőségek. Norvégia bemutatása. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. Good to Know 2017. novemberi száma innen letölthető. 
2017-11-03 08:57:02
Különleges téli kínálat 2017/2018 a Čikat kempingben!

Kempingezés a téli hónapokban! Ha valaha is gondolt, vagy vágyott télen tengerparti kikapcsolódásra ITT AZ ALKALOM!
Most a Camping Čikat egész évben nyitva tart, ez még több ok arra, hogy kipróbálják a téli kempingezés élményét! A téli kempingezéssel kapcsolatos szolgáltatásokat is kibővítettük. A téli kempingezés lehetőségei a Čikat kempingben szélvédett öbölben, tengerre néző kilátással. Superior telken villany, víz, tv csatlakozóval. Ugyan így a vizes blokkot is téliessítettűk. 
A téli kemping ára 13 EUR/nap, mely tartalmazza az alábbiakat:
  • 2 felnőtt
  •  Szuperkor telken lévő elhelyezés
  • Áram, víz, csatorna és TV csatlakozó
        Az ajánlat érvényes 2017.10.21– 2018.03.24-ig.
Újév várási lehetőség van a Čikat kempingben 30 euro/fő, amely bőséges vacsorát tartalmaz és élő zenét. Szeretettel ajánljuk, hogy a téli pihenésüket kössék össze az Újév várással!
További információért forduljanak a recepcióhoz! Telefonon a +385 51 232 125, vagy e-mailben info@camp-cikat.com elérhetőségen.
2017-10-29 17:28:49

 
III. Kemencés Gasztronómiai Fesztivál

Az idei évben harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kemencés és Gasztronómia Fesztivál Kiskőrösön a Petőfi téren. Részletek, friss információk az esemény facebook-oldalán. A fesztiválon a kézműves kirakodóvásár mellett helyi és környékbeli őstermelők, borászatok is képviseltetik majd magukat.
Nem mellékesen a kiskőrösi kempingben tartja a Dunántúli Kemping Klubja a hagyományos Márton Napi Libás Találkozóját.
2017-10-26 16:12:20
MHKK Évadzáró Túrkevén

Nemzetközi csapattal zárta a nyári időszakot az MHKK tagsága. Túrkevei kirándulás, fürdés, és az elmaradhatatlan zsíroskenyér parti, ahol ukrán, szlovák, lengyel és magyar kempingezők együtt szórakoztak estig. A találkozóról beszámolót készített Hegyesné Mara.
 
2017-10-24 18:56:05

 
MCCC évadzáró találkozója Zalaegerszegen

Évadzáró találkozóra gyűltek össze az MCCC tagjai Zalaegerszegen az Aquatherma Termálfaluban lévő kempingben. 38 egység, mintegy 80 főnek kínált maradandó élményt a termálfürdő, valamint a szervezett kirándulások. A találkozóról beszámolót és képeket Katona Júlia készítette. További fotók Rettegi Andrástól.
Zala megyei hírportál interjút készített a szervezőkkel, a Gébárti-tó mellett rendezett MCCC találkozóján. A teljes cikk a zaol.hu oldalon olvasható.
2017-10-17 09:15:45
Gratulálunk a jubíleumhoz!


 
Október 20 és 23. között rendezi Cserkeszőlőn a Magyar Lakóautó Kub a Jubileumi találkozóját. Minden klubtagot szeretettel várnak, részletek.
2017-10-10 08:00:49
Különdíjat kapott az MCCC a Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztiválon

Sokan valljuk azt, hogy Kiskőrösön van a kedvenc termálfürdőnk és kempingünk. Oda mindig szívesen megyünk akár önállóan is, de jó programot kínáló rendezvényen különösen igyekszünk részt venni. Az MCCC október elejére meghirdetett rendezvénye csábító volt a hely, a jó program és a meteorológia által beígért kellemes őszi idő miatt. A sok program mellett a gasztronómiai fesztiválon való részvétel volt a fő attrakció. Részletes beszámoló, és képgaléria Katona Júliától, további fotók a kakaspörkölt fősésről.
2017-10-05 08:05:15

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know 2017. októberi hírlevele

A lapban a közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat, továbbá néhány írást a kempingezés világából. Autópályadíjak és matricák Spanyolország, Macedónia, Montenegró, Norvégia, Románia és Svájc. Izraeli kemping klub bemutatkozása. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2017. októberi száma innen letölthető.
2017-10-04 08:05:20
Indulhat a tervezés!

Elsőként a Magyar Hagyományos Kemping Klub 2018. évi kempingtalálkozói kerültek fel a campinform weboldalára. A találkozók időpontjai mellett a tervezett helyszíneket lehet megnézni. Információink szerint a klub elnöksége már megkötötte a kempingek vezetőivel a jövő évi találkozók szerződéseit. A részletes kiírások folyamatosan jelennek meg az MHKK weboldalán, valamint a www.campinform.eu ”Találkozók” 2018 rovatában.
2017-10-02 13:40:44
KÖZLEMÉNY

Klubtagjainktól és támogatóinktól az  Szja 1% felajánlásából 152.997.- Ft érkezett a klub folyószámlájára.
Ezúton is köszönjük, hogy  támogatásukkal segítik a klub működését.
                                             
                                                             Köszönjük MHKK elnöksége
2017-09-29 08:03:27

 
MCCC Kirándulás Erdélybe

A rossz időjárás ellenére az MCCC lelkes kempingezői ellátogattak Erdélybe. Déván kaptak szállást a Dévai Szent Ferenc Alapítvány egyik közösségi épületében. Innen szervezték a környező települések látványosságainak meglátogatását. A találkozóról Katona Júlia készített beszámolót, valamint képeket.
2017-09-28 07:36:16

 
Téli nyitva tartás a kempingvilágnál

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy október 2-tól üzletünk a téli szezon szerint tart nyitva:  
H-P: 8-17   Szombat: zárva
Amennyiben nyitvatartási időn kívül látogatna el hozzánk, kérjük telefonon vagy e-mailben néhány nappal előre egyeztesse velünk!
2017-09-26 07:54:58

 
Van már programja szombatra?

30-án, azaz szombaton arra invitáljuk Önt, hogy válasszon az ország legnagyobb használt lakóautó kínálatából, vagy csak töltsön egy kellemes napot olyanok között, akik számára a szabadidő aktív és tartalmas eltöltése életforma.

XIX. LEVANTER LAKÓAUTÓ BÖRZE ÉS TEADÉLUTÁN 2017. szeptember 30-án szombaton, ahová bárki ingyen elhozhatja és értékesítheti saját lakóautóját. Eladóknak és vevőknek is szakértő segítséget nyújtunk. Helyszín: 1149 Budapest, Mogyoródi út 16-20. Nyitva: 9-től 13 óráig.

Lakóautók Tömegmérése, a két rendezvény között 13.30-tól 15.00-ig lehetőség lesz arra, hogy hiteles mérőeszközökkel mindenki lemérethesse a lakóautóját. A végső egyeztetések még zajlanak, a mérés díjáról a következő hírlevelünkben adunk tájékoztatást.

Lakóautós teadélután szeptember 30-án, szombaton délután 3-tól, ahol különleges teák kóstolgatása mellett, lakóautós témájú előadásokat hallgathat végig.
A péntek és szombat éjszakára telepünk egy rögtönzött kempinggé alakul: mindazok lakóautójukban ott tölthetik az éjszakát, akiket a börze és a teadélután érdekel.
Az előadásokra és a kempingbe a belépés ingyenes! Részletes információ.
 
2017-09-22 13:22:16
21. Dahlie Rallye Radków

A 21. Dahlie Rallye 2017. augusztus 31. és szeptember 04. között Lengyelországban, Alsó-Sziléziában Radków város 26. számú kempingjében került megtartásra. Országok szerinti megosztásában CZ 15 egység 29 fővel, H 13 egység 31 fővel, PL 17 egység 37 fővel és SK 16 egység 31 fővel, összesen 61 egység 121 fő kempingező vett részt a találkozón. A találkozóról beszámoló jelent meg az MCCC weboldalán, fotókat dr. Abonyi Mátyás, és a Camping Club KČT TJ Roznov pod Radhostem kempingezői készítették.
2017-09-20 09:13:03
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know 2017. szeptemberi hírlevele

A lapban a közeljövő találkozóiról olvashatunk információkat, továbbá néhány rövid cikket a kempingezés világából. Vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2017. szeptemberi száma innen letölthető.
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45 
Copyright - Campinform.eu | 2008-2022websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum