2024. június 18. kedd
Levente napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2023-08-23 14:12:03

 
MCCC találkozó Balatonfüreden

Füred a Balaton part legrégebbi üdülőhelye, lankás dombok közt fekszik a Balaton északi partján. Hétfő: Ragyogó napsütésben érkeztünk a találkozóra, igazi hamisítatlan balatoni nyár fogadott. Csendesebb utcában, közel a parthoz helyeztek el bennünket. Első napunk a kipakolással, és az üdvözlő ital elfogyasztásával zajlott. Tóth Éva beszámolója, és fotói a találkozóról.
2023-08-22 16:39:20

 
Debreceni Virágkarnevál MHKK találkozó

      Az első Debreceni élményem is a klubhoz köthető, miszerint advent első vasárnapján a híradó előtt irigykedve nézve a debreceni adventet, még nem tudhattam, hogy a mikulás napi összejövetel ajándéka az adventi kirándulás lesz. I M Á D T A M!
    Már akkor tudtam, hogy én ide még visszatérek. A mikulás találkozón azonnal be is iratkoztunk a következő év jó pár helyszínére, köztük volt ez a találkozó is, aminek az apropója a Virágkarnevál. Izgatottan vártam, és idei fő nyaralásunkként tekintettem erre az eseményre. Cselédes Ágnes részletes beszámolója. A találkozó képeit a klub weboldalán a Galéria rovatban lehet megnézni.
2023-08-08 08:16:10

 
MCCC találkozó Adán

      Ada község a Röszkei határátkelőtől 65 km-re, a Vajdaságban, Kelet Bácska középső részén, a Tisza jobb partján fekszik A trianoni békeszerződés a Délvidékkel a Szerb-Horvát-Szlovéni Királysághoz csatolta. Magyarország 1941-1944 között visszaszerezte, majd 1945-ben a párizsi békeszerződések során Jugoszláviához csatolták. 1993 óta Szerbia része, lakosságának háromnegyed része azóta is magyar nemzetiségű.
    Tomboló nyári hőségben érkeztünk meg Adára, ahol némi tétovázás és útbaigazítás után megtaláltuk a fürdő melletti, diófákkal beültetett, gondozott, ligetes területen a leendő kempinget. Itt egyelőre az áram biztosítása lett megoldva, de használhattuk a strand és a szálloda területén lévő vizesblokkokat és élvezhettük a fürdő szolgáltatásait teljes-körűen, nemcsak a nyitvatartási időben. Beszámolót Katona Júliának köszönhetjük. A találkozón készült fényképeket pedig Bereczki Gyula küldte el.
2023-08-01 11:39:42

 
Több mint 1 000 vendég strandolt…
 
     Több mint 1 000 vendég strandolt, szórakozott, bulizott július 29-én a jó hangulatú, sikeres, a fürdőben első alkalommal Strandok Éjszakája rendezvényen. Hálásan köszönjük minden kedves Vendégünknek, hogy megtiszteltek bennünket bizalmukkal és nálunk töltötték a napot! Nélkületek nem sikerült volna! Köszönjük!
Köszönjük szépen együttműködő partnereinkek, támogatóinak a rengeteg munkát, ötletet, kreativitást, ajándékot és lelkesedést!
      Külön köszönet illeti a KŐRÖSSZOLG Nonprofit Kft dolgozóit, akik részt vettek a helyszín berendezésében, valamint a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben dolgozó kollégákat, hiszen az ő lelkesedésük, munkájuk nélkül a rendezvény nem valósulhatott volna meg! Köszönjük szépen!
      A rengeteg pozitív visszajelzés alapján úgy tudjuk mindenki nagyon jól érezte magát! Találkozzunk minél hamarabb újra a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben, valamint jövőre is a Strandok Éjszakáján! Képek a Strsndok Éjszakájáról. Képek a rendezvényről a fürdő Facebook profilján.
Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő
2023-08-01 07:46:33

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júliusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók időpontjai, helyszínei, hasznos információk.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. júliusi száma innen letölthető.
 
2023-07-25 12:04:33

 
Strandok Éjszakája Kiskőrösön
2023. július 29. 09:00 - 23:00
Helyszín: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő, 6200 Kiskőrös, Erdőtelki út 17.
 
RÁDIÓ 97Hallgasd és érezd
Ezúttal a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőből!
DayTime Party Tóth Imivel, a RÁDIÓ 97 műsorvezetőjével
Jet Beach - Jet Café Classic jóvoltából
Sunrise Koktélok széles választéka!!!
Zenés -táncos zumba animáció
Légvár és gyermekprogramok
Vibráló hangulat, felejthetetlen nyári élmények!
Itt garantáltan jól fogod érezni magad!!!
Tarts velünk július 29-én szombaton a Fürdők Éjszakáján!!!
Már nyitást követően is készülünk programokkal, de az igazi programkavalkád - a hosszabbított nyitvatartásnak köszönhetően - délután 15 órától kezdődik és éjszaka 23 óráig tart.
Programok részletesen!
2023-07-10 14:52:33

 
MCCC találkozó Szentendre-Pap sziget

    A találkozó turisztikai kedvcsinálójában, ismertetőjében leírtakat személyesen is megtapasztalhattuk! Csütörtökön érkeztünk a kempingbe. Vendéglátóink Mucsi Zsuzsa és Sándor Tibor köszöntöttek bennünket. Az üdvözlés után hatalmas fák árnyékában berendeztük szállásunkat és vártuk a később érkező klubtársakat. Ebéd után elindultunk a környék felfedezésére.
    A kemping szépen gondozott területen, rendben tartott szállásokkal, bungalókkal, vendéglátó egységekkel ellátott. Délután sétát tettünk a karnyújtásra lévő a szentendrei Duna-ág füves-homokos partján. Az esti megnyitóra a többi társunk is megérkezett. Az étterem teraszán, a közös vacsora elfogyasztása után Zsuzsa köszöntötte és tájékoztatta a jelenlévőket a találkozóval kapcsolatos tudnivalókról. Egriné Ica beszámolója, Mucsi Zsuzsanna képei a találkozóról.
 
2023-07-07 14:10:07

 
Kempingezők Világnapja Révfülöpön MCCC
 
  Csodálatos a révfülöpi kemping, kitűnő a strandja, árnyasak a parcellák, gyerekbarát játszóterek, rend és tisztaság van. Kitűnőek a szolgáltatások, jó érzés és nagy élmény Révfülöpön kempingezni. Többen szerdán megérkeztek, az időjárás is kedvező volt. Az MCCC a szokott helyen, a nyolcas-kilences sorokban helyezkedtünk el.
  Nagy készülődés volt csütörtök reggel ugyanis június 29.-e a Kempingezők Világnapja. Kiraktuk az MCCC zászlókat, a recepción elhelyeztük a Brüsszelből kapott FICC plakettet. Mándicsné Rózsika beszámolója. Krausz József és Ludo Honings fotói a találkozóról.
 
2023-07-04 10:43:04

 
23. Adria Camping Rally
 
A Horvát Táborozók Szövetsége a 23. Adria Camping Rally-t Cres szigeten, Mali Lošinjban, a Cikat kempingben tartotta. mikor szombaton dél felé megérkeztünk a kemping recepciójára, nagyon kedves fogadtatásban részesültünk. Kaptunk fogadó italt, amely választhatóan volt, édes, erősebb, vagy üdítő, azután a méretünknek megfelelő feliratozott pólót és ajándékszatyrot, amelyben voltak prospektusok, tollak, sörnyitó, kedves kabalafigurák és a megnyitó ünnepségen felhasználható étkezési és italjegy. Elhelyezkedtünk a magyarok számára kijelölt területen. Katona Júlia beszámolója. A találkozón készült képeket a klub weboldalág a galéria rovatban lehet megnézni.
2023-07-02 14:34:01

 
Sárközi lakodalom Bátán
 
„A Sárköz Tündérkertje – Báta”, ezzel a szlogennel mutatkozik be az ezer éves település az interneten. Kíváncsivá tett ez a megállapítás - annál is inkább, mivel egy zsákfaluról van szó valahol Tolna- és Baranya vármegyék határán, a Gemenci tájvédelmi körzet szélén. Első benyomásaink a faluról is kezdték kételyeimet igazolni. Nagyon hosszú főutca rengeteg régi házzal, melyeknek egy része már az enyészeté. Mintha élet sem lenne a faluban.
 
Letelepedtünk a faluszéli futballpályán, ahol már nagy valószinűség szerint rég nem fociztak, a szebb időket látott szabadtéri színpadot is szépen benőtte a gaz. Másnapi sétánk során meg kellett állapítanunk, hogy mégis él ez a falu sok-sok figyelemre méltó látnivalójával és kedves lakójával. Németh Éva beszámolója és Halász István képei a találkozóról.


 
2023-06-08 09:14:45

 
60. Europa Rally Krakkó
 2023. május 25-29. között a krakkói Lengyel Repülési Múzeum melletti park területe megtelt kempingezőkkel, akik Európa 20 országából érkeztek. Itt rendezte meg ugyanis a Lengyel Motoros Szövetség (Polski Zwi±zek Motorowy) a jubileumi 60. Europa Rallyt.
 
Magyarországot három kempingklub képviselte a találkozón, az MCCC 15, az MHKK 4 és a TTE 1 egységgel. Már a találkozó hivatalos kezdete előtt lehetőség volt a kijelölt helyek elfoglalására, amit több magyar kempingező ki is használt. Volt, aki közvetlenül otthonról érkezett, istanbul escort de több család már a találkozó előtt ismerkedett Lengyelország nevezetességeivel. Szekeres Kálmán részletes beszámolója, Rettegi András fotói és videói a klub weboldalán érhetőek el.
2023-06-08 09:10:37

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know júniusi és rendkívüli hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók időpontjai, helyszínei, hasznos információk.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. júniusi száma, és a rendkívüli hírlevél innen tölthető le.
2023-06-07 07:20:38

 
MHKK találkozó Aggteleken

A találkozó ugyancsak csütörtöktől volt meghirdetve, de néhányan egyenesen Hajdúböszörményből ide utaztunk. Elhelyezkedtünk a tágas kempingben és mire kipakoltunk megérkezett Icka, Gábor, Bandi, Marika Krakkóból a találkozóról. Ők is gyorsan elhelyezkedtek és mivel a fiúk nagyon éhesek voltak egy kis sztrapacskára, Icka irányításával közösen gyorsan elkészítettük. Nagyon finomra sikerült.
Vacsora közben a krakkói programokról és élményekről beszélgettünk. Hamar ránk sötétedett és a szúnyogok is támadtak. Másnap szerdán délelőtt a kilátóhoz indultunk túrázni. Holonicsné Ági beszámolója, a találkozó képeit a klub weboldalán lehet megnézni.
2023-06-06 17:28:40

 
Dunaföldvári találkozó MCCC

Szerencsére beigazolódott a meteorológus előrejelzése, ragyogó idő várt bennünket Dunaföldváron! Volt, aki már szerdán megérkezett, de csütörtökön jöttek a legtöbben. Csütörtökön kipróbáltuk a gyönyörű környezetben lévő termálfürdő gyógyvizét, megcsodáltuk a várudvarnál a panorámát, a dunaparti sétányt és a pincesort. Este az elnökasszony jóvoltából egy decsi meglepetést, kapros tejfölös kalácsot fogyasztottunk vacsorára. Máncicsné Rózsika beszámolója, Mucsi Zsuzsanna képei és drónfelvétel a találkozóról.
2023-05-17 08:57:38

 
MCCC találkozó Dunaszerdahelyen

Nagy érdeklődés kísérte a klubunk újabb határon túli rendezvényét. A létszám hamar betelt, le kellett zárni az újabb jelentkezéseket, de elhangzott az ígéret, hogy ez a rendezvény megismétlésre kerül később. Ami az időt illeti, valószínűleg jobban is járnak, akik a későbbi rendezvény résztvevői lesznek, mert ennél kellemetlenebb időt nehéz kifogni.
A fagyosszentek ezúttal nem fagyot, hanem esős, hűvös szeles időjárást hoztak, ami nem okoz örömet a kempingezéskor. Katona Júlia részletes beszámolója és Halász István képei a találkozóról.
2023-05-10 08:37:19

 
MCCC találkozó Jászszentandráson

Jászszentandrás, a Jászság határán fekvő „zsákfalu” igazán alkalmas a nyugalpas pihenést keresők számára. A korai időpont ellenére tudták fogadni az MCCC találkozó résztvevőit. A kemping készen állt, igaz, a fürdőben csak a termál medence működött. Az időjárás kezdetben nem volt túl barátságos - az első éjszaka kifejezetten hideg volt, de a többi nap már megmutatta a tavasz szebbik arcát.
A megnyitót ezért a strand éttermében tartottuk meg, köszönhetően Tímár Editnek, aki felfedező útján lefoglalta a helyet. Az étteremben élő zene volt, így aztán aki bírta, rophatta a táncot. Beszámolót Halász István küldte, a találkozón Bereczki Gyula és Mucsi Zsuzsanna készített fényképeket.
2023-05-08 12:10:42

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know májusi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók időpontjai, helyszínei, hasznos információk.
Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. májusi száma innen letölthető.
2023-05-05 17:38:01

 
MHKK találkozó Kisújszálláson

Április 27-én, csütörtökön délelőtt, már szinte tele volt a kemping. Nagy volt e találkozó iránt is az érdeklődés, ezért néhány héttel korábban már le kellett zárni a jelentkezési lehetőséget, mert betelt a létszám. Az idő nagyon kora-tavaszi szeles-hűvös, kissé napos volt. Éjszakánként, a néhány fokra lehűlt hőmérséklet miatt még mindig kellett fűteni.

Csütörtökön délután a konyha részen nagy volt a sürgés-forgás. A csatorna partján pecázók által kifogott halakat szalagrendszerben pucoltuk. Ezt a műveletsort ismételtük még pénteken és szombaton is a vasárnapi halsütésig. Egy másik csoport a pénteki megnyitó menüjének előkészítésével foglalkozott. Katona Júlia beszámolója, a találkozón készült képeket a klub weboldalán a Galériában lehet megnézni.
2023-04-20 12:16:01

 
MCCC Húsvéti találkozó Agárdon

A Húsvéti ünnepeket ebben az évben is az agárdi kempingben töltötte klubunk. Csütörtökön érkeztek az első kempinges társaink és ezzel együtt sajnos a szél is feltámadt, majd pénteken azok is megérkeztek, akik bíztak a jó időben. Így összességében 50 egység vett részt lengyel társainkkal együtt ezen a hétvégi programon.
Beszámoló Sashalmi Évától, a találkozóképei Bereczki Gyulától és Mucsi Zsuzsannától.
2023-04-14 06:15:41

 
MHKK húsvéti találkozó, Berekfürdő

Téli napokat idézett ez a tavaszi találkozó. Hideg volt, erősen fújt a szél, esett a hó, de úgy, hogy az egy darabig meg is maradt, azután az eső esett. Közös helyiség a kempingben technikai okok miatt nem állt rendelkezésünkre. Leülni beszélgetni csak a lakóban vagy annak előterében lehetett, kisebb csoportoknak.
    Sokan, 80 egységnél is többen jelentkeztek a találkozóra. Tekintettel a rossz időre, többen visszamondták a részvételt, mások nem is szóltak, csak otthon maradtak. A pénteken érkezetteket a recepciós küldte el, áramproblémára hivatkozva. Az Elnök úr utánajárására, az elküldötteknek az igazgató úr kárpótlást igért. Végül is 53 egység vett részt a találkozón. Katona Júlia beszámolója, a találkozó képeit a klub weboldalán a galériában lehet megnézni.
2023-04-11 13:35:36

 
60. Európa Rally 2023 jubileumi találkozó májusban, Krakkóban!
 
Európa Rally - Európa legrégebbi kemping-ralija, 1961 óta rendezik, és minden évben más európai országban rendezik. Az általában háromtól hat napig tartó rendezvényt az a gondolat vezérli, hogy támogassák és baráti kapcsolatokat kialakítását a kontinens minden tájáról érkező karavánrajongók között. A határok, a politika vagy a vallás nem számít. Fakultatív kirándulások keretében lehetőségük nyílik megismerni a helyi kultúrát, szokásokat, kipróbálni a helyi konyhát.
Bővebben: https://europarallyeurope.org/
 
"Meggyőződésem, hogy a rendezvény gazdag programja és a város varázsa tetszeni fog. Ezen túlmenően a találkozó helyszíne a Lengyel Repülési Múzeum Krakkóban, további látványosság lesz, és emlékezetessé teszi látogatását.” – mondta Michał Sikora, a PZM elnöke.
 A különleges vendég João Alves Pereira, a Kemping és Karavánozás Nemzetközi Szövetségének (FICC) elnöke, valamint Kees Splint, az Európa Rally elnöke lesz.
 
A ralira a krakkói Lengyel Repülési Múzeumban kerül sor – közvetlenül mellette található a Lengyel Pilóták Park – egy erdős terület játszóterekkel, gördeszkaparkkal, valamint futó- és kerékpáros utakkal. „Krakkó és Małopolska sok mindent kínál. Történelem, kultúra, gasztronómia, természet szépsége. A PZM különleges programokkal készült, köztük lenyűgöző kirándulásokkal – ez egy remek találkozó lesz” – tette hozzá Marcin Turko, a PZM szervezőbizottság egyik vezetője.
További információ: Találkozó programja
Forrás: PZM szervezőbizottság
2023-04-07 09:56:33
2023-03-31 08:54:04

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know áprilisi hírlevele

Hírek a kempingezés világából. Találkozók, hasznos információk, vásárok és kiállítások időpontjai, helyszínei. Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. áprilisi száma innen letölthető.
 
2023-03-30 08:31:41

 
MCCC találkozó Kisújszálláson
 
  2023. március 15-19.-én Kisújszálláson, a Kumánia kempingben tartottuk meg a szezonnyitó találkozónkat, amelynek szervezését Krausz József elnökhelyettes vállalta el. A találkozóra 32 egység jelentkezett!
   Március 15.-én, szerdán az érkezési nap volt, süvítő szél, eső és farkasordító hideg fogadta a lelkes kempingeseket, de a mondás szerint nincs rossz idő, csak nem megfelelően felöltözött kempinges! Szerencsére később azért javult az idő, szépen lassan. A beszámolót és a találkozó képeit Mucsi Zsuzsanna készítette.
forrás: www.mccc.hu

İzmir Escort Bayanları partner kızlarına ulaştıran ilanlarını bulabileceğiniz web sitemizde en güncel İzmir Escort bayanların profil ve ilanları.


İzmir Escort Bayanları web sitesi, İzmir Escort kızların profilleri. Gecelik, Saatlik, Tatil, Toplantı ve tüm organizasyonlarınız için Escort bayan partner ilanlarına 7/24 ulaşabilirsiniz.


Şişli Escort Bayanları Escort partner kızlarına ulaştıran ilanlarını bulabileceğiniz web sitemizde en güncel Şişli Escort bayanların profil ve ilanları.


Ümraniye Escort Bayanları web sitesi, Ümraniye Escort kızların profilleri. Gecelik, Saatlik, Tatil, Toplantı ve tüm organizasyonlarınız için Escort bayan partner ilanlarına 7/24 ulaşabilirsiniz.


İstanbul Escort sex arkadaşınıza ulaştıran ilanları bulabileceğiniz escort sitemizde en güncel İstanbul Escort kızların sexy profilleri.


Taksim Escort kadınlara, tek bir tık ile numaralarına ulaşmanız mümkün. taksim escort Keyifli escort vakitleri geçirirken, aynı zamanda kendi benliğinizi hissedebilirsiniz.


Kartal Escort bayan Kartal Escort Escort Kartal, Kartal Escort Bayan, Kartal Bayan Escort Kartal Escort, Kartal Escort Bayan, Eskort Kartal Kızlar, Vip Elit Türbanlı Gerçek Resimli maltepe escort Kadınlar sınırsız sex Fırsatı Escort bayan vip elit gerçek resimli eskort bayanlar


Kadıköy escort web sitesi kadikoy escort bayan partner arayan görüşme yapmak istediğiniz escort bayanlar hakkında bilgilere ulaşabileceğiniz ataşehir escort partner arkadaş websitesi olarak hizmet verir.


Şirinevler escort hizmetinin en kaliteli sayfası. şirinevler escort bayan partner ve Şirinevler Escort sizler için sınır tanımayan elit escort bayanlar ve rus burada.


İstanbul Escort Bayan Reklam sitesi olarak uzun yıllardır vitrin reklam istanbul escort hizmeti vermekteyiz İstanbul Eskort Bayanlara sitemizden ulaşabilirsiniz. İstanbulda escort bayan olarak servis hizmeti vermek isteyen bayanların telefon numaraları.


Vip Escort Eğlenceli zaman geçirip tanışmak isteyen elit beylere özel vip escort bayan profillerini Eskort sitemizde bulabilirsiniz. Aşkı vip escort ile yaşamak isteyen beyler escortfly.com üzerinden 7/24 Vip escort bayanlara ulaşarak, Vip escort hizmeti alabilirler.


Beylikdüzü Escort Bayan İstanbul Beylikdüzünde en güzel escort bayanlar bu sitede yer alıyor. Beylikdüzü escort aradığınız zaman gerçek zamanlı kaliteli kadınlara ulaşabileceğiniz ve türbanlı beylikdüzü escort bayanların en doğru adresi.


Okmeydanı Escort ile güzel vakit geçirmeniz için yardımcı olmak maksadıyla kurulmuştur. okmeydanı escort kategorisi içerisinde bulunan üyeler her zaman partner hizmetleri.


Tuzla Escort Bayan Tuzla eskort sitesi. Tuzla Eskort bayanlar arasında escort kızları gerçek kurtköy escort bayanları ve tuzla escort bulabilirsiniz.


Maslak Escort, Maslak Bayan Escort İstanbul avrupa yakası, Maslak semti escort kızlarının ilan verme ve arkadaş bulma sitesi. maslak escort ve Maslak bayan escort olarak arayabilir, en kaliteli Maslak eskort bayanı bulabilirsiniz.


Ümraniye Escort ile karsılasın, Bu tatlı, seksi ve elit ümraniye escort Bayan ilanlarını detaylı inceleyebilirsiniz.


Mecidiyekoy escort model sitesi, mecidiyekoy escort mecidiyeköy escort bayanları ve eskort modelleri online web sitesi.


Bakırköy Escort bayan arkadaşlarınıza ulaştıran ilanlarını bulabileceğiniz sitemizde en güncel bakırköy escort kızların profilleri.


Şişli Escort bayanları online web sitemizde sizlere ilçenizdeki en uygun şişli escort bayanlarını bulabileceğiniz kaliteli hertür fantazinize uygun escort bayanları sunuyoruz.


Beşiktaş Escort bayanları online web sitemizde sizlere ilçenizdeki en uygun bayanlarını bulabileceğiniz kaliteli hertür fantezinize uygun beşiktaş escort bayanları sunuyoruz.


Escort hizmetinin en kaliteli sayfası. istanbul escort bayan partner ve escort bayanlar sizler için sınır tanımayan elit escort bayanlar ve rus burada.


Bebek Escort bayan arkadaşlarınıza ulaştıran ilanlarını bulabileceğiniz sitemizde en güncel bebek escort kızların profilleri.
2023-03-29 11:05:35


Felhívjuk kedves ügyfeleink szíves figyelmét, hogy április 1-től üzletünk a nyári szezon szerint tart nyitva. Így nyitvatartásunk az alábbiak szerint változik:
H-P: 8-18
Szombat: 9-13
Óriási kedvezmények április 1-én, a szezon első szombati nyitvatartásán:
Therford és Dometic szaniter kellékekből, tisztítószerekből, Truma termékekből 10 %, kempingbútorokból 15 % kedvezmény!
Üzletünk a Húsvéti ünnepek alatt (április 7. és április 10. között) zárva lesz!

Virág József
Kempingvilág Kft.
1108 Budapest
Újhegyi út 7.
2023-03-28 09:53:24
Megkezdtük az idei évi egyeztetést a kempingekkel

    Szabályzatunk előírja, hogy minden évben kezdeményezzük a partnerkempingekkel az adategyeztetést. Erre azért van szükség, hogy hitelesek tudjunk lenni az oldalunk látogatói számára.
   A kempingkeresőben Magyarország régióira bontva lehet kempinget keresni. Régión belül a település nevére kattintva megjelenik a kemping neve, címe, típusa, piktogrammal a szolgáltatások, képek, egyéb információk, valamint az utolsó módosítás időpontja. Amennyiben egy kemping a megkeresésünkre nem küldi vissza az adategyeztető lapunkat, úgy azt, az egyeztetés lefolytatásáig töröljük adatbázisunkból.
    Használjátok bizalommal kempinges adatbázisunkat, a fenti információ figyelembevételével.
2023-03-19 09:40:55

 
MHKK találkozó Tiszakécskén

  A hét elejétől folyamatosan érkeztek a kempingbe elszánt kempinges társaink, pedig nem volt igazán barátságos a kora tavaszi idő. A levegő hűvös volt, néha csepegett az eső, időnként orkánszerű szél fújt, bár azért elvétve napsütést is láttunk.
  Sajnos közösségi helyiség ebben a kempingben nincs, ezért a traccspartikat csak a kellemesen meleg termálvízben lehetett tartani kiscsoportos formában. Katona Júlia beszámolója. A találkozó képeit a klub weboldalán a galéria rovatban lehet megnézni.
2023-03-17 14:04:28

 
Húsvét Kiskunmajsán a kempingben

Kiskunmajsai Jonathermál Zrt. Motel, Kemping megszervezi a 38. Húsvéti kempingtalálkozó és XXI. Batisz Zsigmond Emléktúrát 2023. április 7. és 11. között.  A rendezvény helyszíne Thermál Motel és Kemping Kiskunmajsa, Kőkút 26. A találkozó részletes programja innen tölthető le.
Jelentkezni a kempingkluboknál lehet. Dunántúli Kemping Klub treszner.m@gmail.com,  Baranyai Camping Club jelentkezés a klub weboldalán, Táborozó Természetbarátok Egyesülete farkas11@temail.hu.
Szeretettel várnak minden kempingezőt a szervezők!
2023-03-15 11:07:09

 
Megjelent a F.I.C.C. Good to Know speciális hírlevele

Speciális kiadványban ismertetik a F.I.C.C. a Wold Camping Festivál tudnivalóit. A F.I.C.C. WORLD CAMPING FESTIVAL 2023 június 23. és július 1. között lesz megrendezve a csodálatos Zaton üdülőhelyen (Zaton Holiday Resort Draľnikova 76t). Az angol nyelvű F.I.C.C. God to Know 2023. speciális száma innen letölthető.
 
2023-03-09 09:57:08

 
Örömmel jelentjük be, hogy a 60. jubileumi Európa Rally nyitóünnepségén részt vesz a Nemzetközi Kemping és Karaván Szövetség (FICC) elnöke - João ALVES PEREIRA
Elnök úr, nagyon örülünk, hogy vendégül láthatjuk Önt Krakkóban!
Polski Zwi±zek Motorowy
 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49 


Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum