2022. október 1. szombat
Malvin napja van
IdőjárásSzámítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák

HÍREK

2016-08-12 05:37:50
MHKK logo
Meghívó

A Magyar Hagyományos Kemping Klub Évi Rendes Közgyűlésére!

Az Alapszabály III. fejezet I/1-c.) pontja alapján közgyűlést hívok össze:

A Közgyűlés időpontja: 2016. szeptember 03. szombat 09.30. óra

Helye: Tiszakécske-Kerekdomb, Termálfürdő és Kemping, Kerekomb u. 1.

NAPIRENDIPONTOK:


1. Elnökség beszámolója a 2015-ös és 2016-os évről.
2. Pénzügyi beszámoló 2015-ről és 2016-ról
3. A 2017. évi tagdíj megállapítása.
4. MHKK tagfelvétele saját jogon az F.I.C.C.-be
5. Tisztségviselők (elnök, elnökhelyettesek) választása.
6. A felügyelőbizottság tagjainak megválasztása
7. Különfélék , aktualitások

Amennyiben a közgyűlés nem határozat képes (50%+1 fő), a megismételt közgyűlést összehívom 2016. szeptember 03-án 10.00. órára a fenti helyszínre. A megismételt közgyűlés a megjelentek létszámtól függetlenül határozatképes, de csak az eredeti napirendi pontok tárgyalhatók.

Budapest, 2016. augusztus 10.              Mórocz Imre sk.  MHKK elnök
2016-08-10 09:30:22
A Dunántúli Kemping Klub 2016. augusztus 17-től 21-ig tartja a következő találkozóját Ráckevén, a Thermal Camping Aquqlandben. A szervező két programra hívja fel a jelentkezők figyelmét. Az egyik program 12- 20. között megrendezendő Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál lesz a másik, közvetlen a kemping melletti strandon, 13-án 21 órától Thermal Sound, ahol több DJ forgatja a lemezeket a 90-es évek slágereiből válogatva, reggel 4 óráig. Az időpontok nem elírás, mert a találkozóra már augusztus 13-tól érvényesek a meghirdetett árak, tehát lehet pakolni és indulni.
2016-08-05 08:09:52
Gyógyhelyi minősítést kapott Tiszakécske

2014 telén kezdtük el a gyógyhellyé minősítés engedélyeztetését, akkor rendeltük meg a négy évszakos méréseket (zajszint, egészségügyi szakvélemények) és most jött el az az örömteli pillanat, amikor célba ért törekvésünk. A határozat, amely hivatalosan tizenöt nap múlva emelkedik jogerőre 2016. augusztus 1-jén érkezett meg Tiszakécskére.
A gyógyhelyi cím elnyerésével számos pozitívum éri majd a települést, ezek a fejlesztések nemcsak a turizmusra hatnak: új munkahelyek teremtődnek, helyi turisztikai vállalkozások jönnek létre, a tőkebeáramlás és a vállalkozói kedv növekszik a térségben. Részletek a Kécskei Krónikában.

Az ÁNTSZ OTH nyilvántartása alapján jelenleg összesen 20 település rendelkezik 21 gyógyhelyi címmel. Melyek ezek a helyek, és mi is az a gyógyhely, a www.gyogyhelyek.hu oldalon olvashatsz.

 
2016-08-03 11:33:30
MCCC logo
MCCC Kempingtalálkozó Bajmócon

Ismét remek programajánlattal hívta kempingezni tagjait az MCCC. A találkozó helyszíne ezúttal az egész Felvidék legnépszerűbb és leglátványosabb várkastélyának szomszédságában lévő Bajmóci Kemping. A részletes programban a környék nevezetességeinek megtekintése szerepelt. Mivel a kemping - a mérete miatt - csak 20 egység fogadását vállalta, ezért a létszám hamar betelt. A találkozóról Katona Juli írt beszámolót, képeket a fotóalbumban nézhetitek meg.
2016-07-31 12:07:17
DKK Tamási 2016. július

Elérkezett a várva-várt  nyári találkozó. Az idei év szeszélyes időjárása most sem maradt el, volt eső, kánikula és lehűlés is. Mindezek ellenére fergeteges találkozónk volt. Mivel 80 egység jelentkezett, amiből 71 egység lett, ezért három időszakra osztottam el az érkezőket. Voltak, akik 14-17-ig, 17-20-21-ig és 21-24-26-27-ig voltak. Treszner Marcsi részletes beszámolóját a DKK beszámoló rovatában, a találkozó fényképeit pedig a képgalériában tudjátok elérni.
2016-07-29 14:20:00
Pilismaróti T3-tuning weekend
Izgatottan vártam ezt a hétvégét. Apa már régóta szerette volna megmutatni milyen is egy buszos hétvége a Duna-parton. Nem kis "félsz" volt bennem, amikor pénteken megérkeztünk. Pár busz és lakókocsi fogadott bennünket. Számomra ismeretlenek voltak, de mégis mint régi ismerőst üdvözöltek.
Nagyon jó érzés volt, amikor hallottam mennyire örülnek a klubtársak apának. "Mikikém, de örülök, hogy itt vagy! Ezer éve nem láttalak!"- büszkeséggel tölt el, hogy a férjem ennyire kedvelt tagja a T3-as társadalomnak. Na de hagyjuk a lelkizős részt! 
Olvass tovább, nézd meg kawa, devaévi és utazóMiki fotóit.
A beszámolóból és a képgalériából is láthatjuk, mennyire jól érzik magukat együtt. Egy kis csapat, nagyszerű emberekkel.
2016-07-27 14:34:57
E m l é k e z t e t ő  f e l h í v á s

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a „20. Dahlie Rallye”-re történő jelentkezési határidő 2016. július 31-ével lejár. E határidő után a részvételi díj már nem kedvezményes.

A jelentkezés gyors és praktikus megoldása a web-lapon található jelentkezési lap kitöltése és elküldése. A szlovák rendezők azonnal visszaigazolják a jelentkezés elfogadását. Szervezési okok miatt kérjük a jelentkezőket, hogy az mccc@mccc.hu internet-elérhetőségünkön jelezzék részvételi szándékukat.
MCCC Elnöksége

 
2016-07-27 13:13:16
BCC találkozó Tamásiban, július 4- 15.

Ha július, akkor Tamási. Elég nehezen indult, annál jobb lett. Végre az időjárás is mellénk állt, igazán nem panaszkodhatunk.  Az ismert problémák miatt, nem  számítottunk túl nagy létszámra, de úgy néz ki, ha lassan is, de ki fogunk jutni a válságból. Végül is 22 egység képviseltette magát és abból  hét egység több mint tíz napot  töltött egyhuzamban a  kempingben. Több egység  töltött  el  öt napnál hosszabb időt, illetve maradt még tovább.
Deverdics József részletes beszámolóját és a találkozón készült képgalériát a BCC weboldalán is el lehet olvasni.
2016-07-12 09:32:00

DKK logo

DKK közlemény!!!

Mindenkinek szól nem csak azoknak, akik jönnek Tamásiba! A jövőben kérek mindenkit, hogy ha jelentkezett egy találkozóra és mégsem tud jönni, ezt jelezze felém.

Kellemetlenül érintett, hogy Igalba a 60 lejelentkezett egységből 43 jött el, ebből három jelezte, hogy nem tud jönni. Mivel a befogadóképessége Igalnak nem végtelen ezért a végén már csak váró listára tudtam elfogadni jelentkezést. Mivel ennyien nem jelezték, hogy nem jönnek ezért le kellett mondanom a várólistán szereplők nagy részét, így elvették a lehetőséget azoktól, akik arra vártak, hogy tudnak-e jönni.

Most Tamásiban szintén elfogadtam 68 egységnyi jelentkezőt, de nem szeretnék megint így járni, mivel itt sem tudok több egységet fogadni. Arról nem beszélve, hogy mielőtt én elmegyek egy találkozóra be kell vásárolnom a jelentkezők  arányában. Nem mindegy hogy kevés valami vagy kidobjuk én meg kifizetem.

Kérem a megértéseteket és a továbbiakban ennek megfelelően jelentkezzetek.

Köszönettel: Treszner Marcsi

2016-07-10 12:09:00

Knaus Partnertalálkozó

Még néhány nap és megkezdődik az Első Knaus Partnertalálkozó Agárdon, a Park Strand Kempingben. A négy napos rendezvényre várják a kempingezés szerelmeseit, és azokat is, akik még csak most szeretnének megismerkedni ezzel az életformával.  A rendező Hollakó Kft. vezetőjétől úgy értesültünk, hogy van még hely a kempingben, de a részvételhez feltétlen be kell jelentkezni. A részletes programok és a jelentkezési lap innen érhető el.

2016-06-30 16:50:00

Bajai Halfőző

Bajai Halfőző Fesztivál

Baja a halászlé fővárosa, amit évről évre bizonyít ország-világ előtt. A valódi, bográcsban főzött, forró, ínycsiklandóan finom bajai halászlé a hozzá készített házi tésztával nem hasonlítható semmi máshoz! Ráadásul, ha ez a páratlan kulináris élvezet még egy óriási fesztivállal, több színpados, rendkívül változatos zenei kínálattal is párosul, az garantáltan felejthetetlen élménnyé válik minden látogató számára! Ezek után már nem lehet kérdés, hogy ha július második hétvégéje, akkor Bajai Halfőző Fesztivál! www.bajaihalfozofesztival.hu Szállás az Ifjúsági Szálló és Kempingben vehető igénybe.

2016-06-27 13:47:00

Ide érdemes lesz eljönni…

Agárd Knaus

Részletek, és jelentkezés a képre kattintva.

2016-06-26 10:38:00

Levanter logo

Elindult az idei első Levanter lakóautós túra - Erdélyben töltjük az elkövetkező két hetet. Akit részletesen is érdekel, hogy mi történik a csoporttal az minden nap rövid képes beszámolót talál a következő címen:
http://levanter.hu/uton-vagyunk.html

2016-06-23 11:02:00

rendőrség logo

50 km/óra 70 km/óra 80 km/óra

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a VÉDA rendszer által rögzített adatok alapján a – 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó – gépjárműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedők az átlagosnál gyakrabban követik el a sebességtúllépés jogsértést, vélhetően a KRESZ vonatkozó szabályainak hiányos ismeretei miatt. A KRESZ idevágó rendelkezése alapján ez esetben autópályán maximum 80 km/óra, lakott területen kívül egyéb úton 70 km/óra, lakott területen 50 km/óra sebességgel szabad közlekedni. Részleteke a police.hu oldalon.

2016-06-18 09:57:00

MHKK logo

MHKK Hírlevél

Tájékoztatom  a tagságot, hogy az Alapszabály értelmében az elnökség mandátuma ebben az évben lejár. A szeptember 3-ra Tiszakécske - Kerekdombra meghirdetett közgyűlésen meg kell választani az elnökség és a felügyelőbizottság tagjait.

Javaslatokat kérünk az elnök, elnökhelyettesek és a felügyelőbizottság tagjai személyére, valamint ha valaki szívesen vállalná, bármelyik tisztséget kérjük, jelezze.

A javaslatokat, jelentkezéseket az mhkk@mhkk.hu e-mail címre kérjük küldeni.

A beérkezett javaslatokat, jelentkezéseket továbbítjuk a jelölő bizottság (Gittler József, Szappanos Sándor, Burián Gábor) tagjainak.

Mórocz Imre MHKK elnök

2016-06-17 08:35:00

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk rendezvényünket Kiskunmajsán:

LEVENDULA SZÜRET.

Erre az alkalomra tisztelettel invitáljuk Önt és kedves barátait, klubtársait, bízva abban, hogy kellemes időjárás mellett tölthetünk el egy hétvégét.

Rendezvényünk időpontja: 2016. június 25-26.

Reméljük felkeltettük érdeklődését, kérjük, hogy további információért tekintse meg honlapunkat (www.jonathermal.hu) címen.

Töltse ezt a hétvégét a kiskunmajsai kempingben és vegyen részt a Lópofa Csárdába szervezett levendula szüreten. A levendula szüret programját színesítik, bemutatók, helyi termékek, kézművesek, koncertek, és gasztronómiai termékek.

 Balog Zsolt motelvezető

2016-06-06 09:23:00

MCCC logo

„Kempingezők világnapja”  Invitálás

        Az MCCC Elnöksége az Agárdi Jubileumi Találkozó alkalmával az ott jelenlevő FICC elnöknek, Pereira úrnak felvetette, hogy a világ kempingezői minden évben, június 29-én Péter és Pál napon – mint világnapon -  emlékezzenek a kempingezésre. Erre az ad okot, hogy Pál apostol a zsidó szokás szerint mesterséget is tanult, sátorkészítő lett, mellyel apostolkodása idején is foglalkozott.

        A FICC vezetése eddig nem döntött az ügyben. Az MCCC Elnöksége ugyanakkor úgy véli, a „kempingezők világnapja”-ja jól alkalom lehet a kempingezési mozgalom népszerűsítésére,

        A magyar kempingező társadalom összefogását erősítendő, a hagyományteremtés szándékával hirdetjük meg a 2016. június 24.-július 03. között Balatonbogláron megtartandó találkozót, melynek programja az MCCC www.mccc.hu internetes lapján olvasható. A találkozóra  természetesen örömmel várjuk a külföldi társklubok tagjait is.

2016-05-31 18:33:00

F.I.C.C. logo

Megérkezett a F.I.C.C. INFO kiadvány 2016/5

A kiadványban megtaláljuk a 84. International Rally F.I.C.C. részletes programját, a kemping pontos GPS koordinátáit, az ajánlott útvonalakat. Időjárás előrejelzést Ponte Do Lima körzetére, valamint a fontosabb telefonszámokat, és a Portugál Kemping Szövetség webcímét. Előzetest olvashatunk a 85. Imternational Rallyról, ami 2017. május 17-től 26 ig lesz Törökországban, Datça-ban. A Taiwanon rendezendő 86. Imternational Rally és a 2018-ban Berlinben rendezendő 87. Imternational Rally weboldala is elérhető. További hasznos információk a kempingezés világából. Az angol nyelvű F.I.C.C. INFO2016/5 innen letölthető.

2016-05-28 12:41:00

MCCC logo

Pünkösdi Kempingtalálkozó Celldömölkön 

A fagyosszentek ebben az évben pontosan érkeztek. Hírüknek megfelelően esős, hűvös szeles időt hoztak. Jól lehűtötték a május elején már megszokott szép napokat. Alaposan ráijesztettek a találkozóra jelentkezettek egy részére, ugyanis többen – hallgatva a meteorológiai előrejelzéseket - már a találkozó kezdete előtt lemondták részvételüket, mások meg csendben elmaradtak. Katona Júlia részletes beszámolója az MCCC weboldalán olvasható, ugyan itt a találkozó képgalériája is elérhető.

2016-05-24 12:17:00

DKK logo

Rétes Fesztivál Kiskőrösön

Alig jöttünk haza Csisztáról, máris váratlanul tovább mentünk Kiskőrösre, mivel kiderült, hogy ott rétes fesztivál lesz a hétvégén. Gyorsan kőr e-mailt küldtem és nem várt eredmény  született,  ugyanis  24 egységgel képviseltük a fesztivált. Fantasztikus élményben volt részünk. A beszámolót Treszner Marcsi készítette, képgaléria is megtekinthető.

2016-05-19 11:09:00

Knaus Tabbert

Knaus Partnertalálkozót szerveznek a Hollakó Karaván Kft. ötlete alapján

Agárdon a Park Strand kempingben, 2016. július 21 és 24. között szervezi meg az első partnertalálkozóját a Knaus Tabbert Kft, a Knaus, Weinsberg, T@b lakókocsik gyártója, a találkozón részt vesznek a hazai és európai kereskedelmi partnereik. Az egységdíj 2 felnőtt részére: 4.900,- Ft lesz, 14 éven aluli gyerekeknek ingyenes.
Részletek később. A logora kattintva le lehet tölteni a jelentkezési lapot.

2016-05-18 08:05:00

Jánoska logo

VÍZI FELVONULÁS A JÁNOSKA-ERESZTÉS HAGYOMÁNYŐRZŐ PROGRAMON
Baja városa az idei évben is megrendezi hagyományőrző programját, a Jánoska-eresztést. A program keretében lampionos vízi felvonulásra kerül sor a Sugovicán. Az eseményen két nagyhajó vesz részt, továbbá lehetőséget teremtünk minden kisgép hajóval, csónakkal, kajakkal, kenuval rendelkező érdeklődő számára a fáklyás vízi felvonuláson való részvételre.

Időpont: 2016. május 21. szombat, 20 óra 15 perc
Gyülekező időpontja: 19 óra 45 perc
Gyülekező helyszíne: Türr István Kilátó előtti vízterület

Kísérje Ön is Szent János szobrát a Sugovicán, a Duna-menti városrészből, Szentjánostól a Petőfi-szigeti rendezvény térig. A felvonulás a kemping területéről követhető. Részletek a fenti képre kattintva.

Szállás foglalás: Ifjúsági Szálló és Kemping, telefonon  a 76 522 230 as számon, vagy a szallas@bajaiturismus.hu e-mail címen.

2016-05-17 13:23:00

Kiskőrös

Május 20- és 22. között tartják Kiskőrösön, a Városalapítók Napját. A három napos rendezvény kiemelkedő eseménye lesz az Országos Rétes- és Gasztronómiai Fesztivál. Az meteorológiai előrejelzések alapján kellemes májusi időben lesz részük a rendezvényre kilátogatóknak. Kempingezőknek a Kiskőrösi Termálfürdő kempingjét ajánljuk, ahol barátsággal és színvonalas szolgáltatással várják a bel és külföldi kempingezőket. A Dunántúli Kemping Klub is ide várja tagjait. A rendezvény részletes programját a logora kattintva lehet letölteni.

2016-05-13 10:18:00

I love campinform

Ki lesz a 300-dik?????

Lassan, de biztosan…. eljutottunk a 299-dik kedveléshez a Facebookon.

Köszönjük!

De vajon ki lesz a 300-dik lájkolónk? Reméljük, minél hamarabb köszönthetjük Őt is.

2016-05-13 09:17:00

MCCC logo

Új vezetősége van az Magyar Camping és Caravanning Clubnak 

 

2016. május 7-én, szombaton az MCCC Taggyűlése értekezletet tartott a Mária utcai irodájában. Az Elnökség és a Felügyelő Bizottság beszámolója után megtörtént a tisztújítás. A Taggyűlés új elnökké dr. Abonyi Mátyást választotta meg, elnökhelyettesek Krausz József és Kincses József lettek. A Felügyelő Bizottság tagjait a Taggyűlés megerősítette a tisztségükben.  A Karavanning Kft. végelszámolásának elfogadásával a  Klub Kft-je megszűnt.

Sok sikert kívánunk az új elnökség munkájához! Campinform szerkesztői

2016-05-11 07:48:00

DKK logo

Celldömölki Május-1

Nagyon vártuk az új helyszínt ahol eddig még nem voltunk. Nagyon rossz időpontra sikerült  tervezni  mivel  a május.-1  hétvégére esett ezért szabadság kellett sokaknak, de a ballagások is ezen a hétvégén voltak és még ráadásul az idő is rossz volt a hét elején.

De  ahogy hallottuk, baranyában  hét közben is esett és rosszabb idő volt, mint nekünk. Bár kis létszámmal voltunk jelen azok, akik ott voltak nagyon jól érezték magukat. Treszner Marcsi készített beszámolót és a képgalériát.

2016-05-10 09:56:00

MCCC logo

MCCC Május 1. Szentesen

Kedves kis szösszenet hívott Szentesre az MCCC web lapján: „Kemping a Kurca partján tárt karokkal minket vár”. Nem volt egyszerű a városközponttól kb. 500 méterre lévő Széchenyi ligetben, a város szabadidő központjában megtalálni a kempinget, illetve annak bejáratát. A GPS irányított a régi, de már lezárt bejárathoz, az új bejárat kiírását meg nem láttuk. Némi bizonytalankodás után az étteremből éppen kijövő kempinges társak segítségével sikeresen bejutottunk a kempingbe. Jártak így többen is! Említették a recepción, hogy érdeklődéssel figyelték az előttük oda-vissza haladó lakóautókat. Mi történt a kalandos megérkezés után, azt Katona Julia írásából megtudhatjátok. Képgaléria a találkozóról a www.mccc.hu oldaláról.

2016-05-04 08:29:00

MCCC logo

A Magyar Camping és Caravanning Club 2016. május 07-én (szombaton) 10 órakor az MCCC irodában, (Budapest, VIII. ker.,  Mária u. 32-34. II. emelet 4.) T A G G Y Ű L É S T tart. Részletek az MCCC weboldalán a Friss hírek rovatban.

2016-05-04 08:12:00

DKK logo

DKK közlemény a Pünkösdi Találkozóról

Itt küldöm a Pünkösdi Csisztafürdői találkozó árait. Szokás szerint lesz Pünkösdi király választás, és azt megelőzően játékos vetélkedő is.

Aki még nem járt arra ne hallgasson a GPS-re mert elvisz a földes útra. Az a lényeg,hogy Buzsákra kell menni ott a községháza után jobbra, az visz Csisztára. A megkezdett építkezések után balra be kell menni, mert nem látszik az útról a kemping. Én 10.-étől ott leszek, aki akar, jöhet előbb.

Marcsi

DKK Csiszta

2016-04-29 07:59:00

Europa Rally 2016 logo

Gyorshír!!!

Figyelem! A Hollandiában rendezendő Europa2016 Rally-re további jelentkezőket nem fogadnak, a rendezvény kempingje megtelt! Információ a www.mccc.hu weboldalról.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45 
Copyright - Campinform.eu | 2008-2022websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum