2022. május 28. szombat
Emil, Csanád napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Família Camping
Utolsó módosítás időpontja: 2021-12-28
Cím 8637 Balatonöszöd,
Szabadság utca 080/69

Régió Balaton
Típus faluközeli kemping
Mobil + 36 20 388 0513
E-mail info@familiacampingbalaton.hu
Weboldal http://www.familiacampingbalaton.hu
 
Nyitva tartás 04.14- 09.30
Osztály Nem minősített
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 240
Terület (m2) 7000
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI ingyenes
Akadálymentesítés igen
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya,
 
Leírás A Família Camping 2022-ben nyitja meg kapuit a kempingezni vágyók előtt Balatonőszödön, szabadstrandtól 700 m-re. Balatonőszöd Somogy megyében, a Balaton déli partján, Balatonszárszó és Balatonszemes között található. Legegyszerűbben közúton közelíthető meg, a 70-es főútról és az M7-es autópályáról egyaránt közvetlenül elérhető. A legközelebbi vasút- illetve hajóállomás is Balatonszemesen található.
 
A település csaknem két kilométeres Balaton-parti sávval rendelkezik. A nyolc hektáros területtel rendelkező Ligetes strand a település egyetlen ingyenes strandja, a Tündér utcán keresztül könnyen elérhető. A strand fás-ligetes területével a csendes kikapcsolódásra fekteti a hangsúlyt, ezért a nagycsaládosok körében igen elterjedt. A szabadstrand lassan mélyülő vizének köszönhetően a kisgyerekek is kedvükre pancsolhatnak, vagy a modern játszóteret is kipróbálhatják két fürdés között.
 
Vízibicikli kölcsönzésre is van lehetőség, a sport kedvelőknek sakk asztal, ping-pong, vízi kosárlabdapálya, strandröplabda pálya, strandfoci biztosított. A Ligetes strand területén modernizált mosdók, öltözők és zuhanyzók is kialakításra kerültek, valamint büfé kínálatából is kedvükre válogathatnak
 
A kemping új építésű, csendes környezetű. 7000 m2 területen helyezkedik el. 50 lakókocsi beállására alkalmas, ezenkívül sátorhelyeket is tudunk biztosítani. Külön vizesblokk áll rendelkezésre a kemping területén, kulturált női-férfi zuhanyzókkal, mellékhelyiségekkel. Főzési lehetőség, kerti pavilonok, tűzrakóhely. Mosási lehetőség. Extra szolgáltatásként ingyenes WIFI hozzáférés várja kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Kutyák és egyéb háziállatok a kemping területén engedélyezettek.
 
A környék számos gyönyörű látnivalót és kirándulóhelyet ígér a túrázni vágyóknak. A Balatont megkerülő bicikliút a kemping közelében halad el.
 
Cím a térképen
Copyright - Campinform.eu | 2008-2022websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum