2024. május 25. szombat
Orbán napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Barack Thermal Camping
Utolsó módosítás időpontja: 2024-04-15
Cím 6060 Tiszakécske,
Rózsabarack tér 2.

Régió Dél-Alföld
Típus termál kemping
Telefon +36 76 541 100
E-mail camping@barack.hu
Weboldal https://barackresort.hu/camping
 
Nyitva tartás 01.01- 12.31.
Osztály 3
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 200
Terület (m2) 15000
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI ingyenes
Akadálymentesítés igen
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya,
Kedvezmények Az alábbi kemping kluboknak tudunk 10% kedvezményt biztosítani a szállás és parcella árából: MHKK, MCCC, FICC, Kempingmánia, ACSI. 15% kedvezményt pedig az ADAC tagok részére.
 
Leírás A Barack Thermal Camping lakói korlátlan, ingyenes belépési lehetőséget kapnak a Barack Thermal Resort területére (közvetlen átjárással), akár naponta többször is igénybe vehetik annak szolgáltatásait. A campinghez közvetlenül kapcsolódó Barack Thermal Resort wellness lehetőségek széles tárházát kínálja. Külső strand- és élménymedencék, két gyógyvizes medence, fedett úszómedence, beltéri és kültéri gyermek medence és jacuzzi áll a vendégeink rendelkezésére.

A modern wellness részlegen különféle masszázsok, Caracalla masszázskádfürdő és a különleges Jouvence Spa ágy segítik a vendégeink teljes feltöltődését. Gyógyászati részlegünkön reumatológus és belgyógyász szakorvosok rendelnek minden hétfőn. A vendégeink OEP és magán úton kersztül is igénybe tudják venni a fürdő és a gyógyászat szolgáltatásait. A tágas szaunavilág finn-, infra-, stollen- és rózsabarack aromaszaunával, gőz-fürdővel, Kneipp medencével, tepidáriummal, homok-fürdő pihenőszobával, merülő medencével és élményzuhanyokkal várja a kikapcsolódni vágyókat.

Fürdő területén a vendégeink különböző kategóriájú vendéglátóegységek közül válogathatnak, a magyar gasztronómia széles palettáját kínálva. Nyári időszakban három étterem, palacsintázó, lángosos, hamburgeres, sült halas és fagyizó egységek várják a vendégeinket.


Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum