2022. május 25. szerda
Orbán napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Neptun Kikötő és Kemping
Utolsó módosítás időpontja: 2021-05-03
Cím 3387 Újlőrincfalva- Üdülőkörzet,
Tisza-tó Újlörincfalva gátszakasz

Régió Tisza-tó
Típus vízparti kemping
GPS 47.595430, 20.626810
Mobil +36 30 94 06 280; +36 20 97 12 124
E-mail neptunkikoto@gmail.com
Weboldal http://www.neptunkikoto.hu
 
Nyitva tartás 06.01- 10.30.
Osztály Nem minősített
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 20 sátor, 10 lakókocsi
Terület (m2) 2500
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI nincs
Akadálymentesítés igen
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya,
 
Leírás A Neptun Kikötő és Kemping Újlőrincfalva Magyaradinál található a Tisza-tó jobb oldali gátja mellett Sarud és Poroszló között, a Laskó patak befolyása mellett. A Kikötő és Kemping jól megközelíthető Poroszló vagy Sarud felől a Tisza-tó gátkoronáján, aszfaltozott kerékpár és személyautó úton. GPS koordináták: N 47.595430; E 20.626810 /0+400 8211; 0+600 tkm szakasz.

A 100 férőhelyes hajókikötő és kemping a Tisza-tó teljes mértékben EU-s szabványnak megfelelően épült létesítménye. A horgászni, pihenni, sportolni vágyók csónakot bérelhetnek, vagy saját csónak, hajó, vitorlás vízijárművüket tárolhatják a Neptun hajókikötőben, kerékpárt bérelhetnek, és a kikötőből indulhatnak útra vízen és szárazföldön, ha igénylik, képzett túravezető tanácsadásával és kíséretével.

NEPTUN KIKÖTŐ területén, apartmanjaink várják a szálláshelyet keresőket. Tisza-tóra néző 2 db.klimatizált 4 ágyas apartman szoba ( + fürdőszoba, közös konyha, terasz) válik pillanatnyi otthonává az itt pihenőknek. A szobák 3 csillagos besorolásúak. A kikötőben biztonságos sólyázás (hajó- és csónak vízbeeresztés) és tárolás zajlik. Valamennyi móló víz, villany, szennyvíz csatlakozással rendelkezik. A kikötőben a vendégek kényelmét esőházak, és a Tisza-tóba nyúló félszigeten kialakított pihenőhelyek biztosítják. A kikötő a nap 24 órájában üzemel, kikötőmesteri szolgálattal.

A kikötőt igénybe vevő és kempingező vendégek rendelkezésére áll a szociális létesítmény, melyben WC, melegvízű zuhanyzó és a mozgássérültek részére akadálymentes vizesblokk van kialakítva. Egyedi szolgáltatásunk a vízpart közelében kialakított lakókocsi-lakóautó helyek kiváló kilátással a tóra.

A mentett oldalon létrehozott több száz négyzetméteres zárt parkírozó biztosítja a kikötő vendégeinek gépkocsitárolását, míg a tulajdonos a Tisza-tó vizén hajózik, vagy kerékpározik. A kikötő, elhelyezkedéséből adódóan rendkívül alkalmas csillagtúrák megtételére vízen és szárazföldön is.
 
Cím a térképen
Copyright - Campinform.eu | 2008-2022websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum