2022. május 28. szombat
Emil, Csanád napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Naturista Oázis Kemping
Utolsó módosítás időpontja: 2021-04-27
Cím 2337 Délegyháza,
Naturista part

Régió Budapest és környéke
Típus naturista kemping
Telefon +36 24 512 845
Mobil +36 70 24 88 980
E-mail recepcio@naturista.hu
Weboldal http://www.naturista.hu
 
Nyitva tartás 06.01- 10.31.
Osztály Nem minősített
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 1000
Terület (m2) 230000
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI ingyenes
Akadálymentesítés nem
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya,
 
Leírás Közép-Európa legnagyobb, 23 ha területű naturista kempingje Délegyháza mellett, a IV., V. és VI. tavak által határolt területen fekszik. A tavak kavicsbányászat során alakultak ki a 80-as években, medrük kavicsos, az átlagos mélységük 3-5 méter. A terület igen jó természeti adottságokkal rendelkezik, sok a zöldfelület valamint jelentős a tavak vízfelülete, a legnagyobb V. tó kiterjedése kb 40 ha, de ezen kívül a kemping még további két kisebb tóval is rendelkezik.
A kempingben 3 strand található, valamint 3 büfé, 2 játszótér és sportolási lehetőségek (petangue, ping-pong, strand röplabda, tollaslabda, foci, úszás, evezés, vitorlázás). A tavak környékén nincs ipari tevékenység és a mezőgazdasági tevékenységből sem kerül semmilyen mesterséges anyag a tavakba, így vizük természetesen tiszta. A szép táj, a tó és a jó levegő eszményi feltételeket teremtenek a naturista családi nyaralásra, úszásra, evezésre, horgászatra.
A kempingben 70-100 m2 méretű, többségében vízparton bérelhető területek találhatók. A bérelt területre sátor, lakókocsi, kisebb (mobilizálható) ház telepíthető. A bérelhető helyek, valamint a kemping helyeink áram és vízcsatlakozással vannak felszerelve. Bérelhető területek korlátozottan még állnak rendelkezésre. Ha bérelsz, "saját" vízparti telked lehet ! Jelenleg 140 bérlő családunk van, akik MNE tagságuk révén egyben tulajdonosok is.

A kemping naturista, melyet belépőjeggyel bárki látogathat, ha elfogadja a naturista életmódot és szabályokat. A bérlői helyek nagyobbik része saját vízparttal rendelkeznek. Bérlőink a saját vízparti bejárójukon keresztül tudnak a tóba jutni vagy a partról horgászni. Tavaink nem horgász tavak, azonban jelentős természetes halállománnyal rendelkeznek (csuka, harcsa, keszeg, kárász, sügér, süllő, amúr, busa, stb).

Ha szereted a természetet, naturista vagy és nem ragaszkodsz 5 csillagos infrastruktúrához, akkor ebbe a kempingbe bele fogsz szeretni.
 
Cím a térképen
Copyright - Campinform.eu | 2008-2022websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum