2024. július 19. péntek
Emília napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Katica Kemping
Utolsó módosítás időpontja: 2023-03-28
Cím 4921 Tivadar,
Petőfi út 11.

Régió Észak-Alföld
Típus faluközeli kemping
Mobil +36 20 92 65 803
E-mail tarczakata@freemail.hu
Weboldal http://www.camping.extra.hu
 
Nyitva tartás 06.10- 08.31.
Osztály 2
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 120
Terület (m2) 2500
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI nincs
Akadálymentesítés nem
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség készpénz,
Kedvezmények Csoportoknak csak 2.500 Ft/fő/éj számolunk fel.
 
Leírás A tivadari Katica kemping az Észak-alföldi Régióban, a Felső-Tisza egyik legszebb településén a tengerpartot idéző homokos Tisza parttól 200 m-re található.
A kempingben nyitott konyha (hűtők, gáztűzhelyek, edények, mikró, stb.),  folyamatos meleg vizes mosdók, zuhanyzók, szabad tűzön főzési, grillezési lehetőség áll ingyenesen a vendégek rendelkezésére.
A kemping területén egy 100, illetve egy 20 férőhelyes fedett, de nyitott terasz ad lehetőséget beszélgetésekre, étkezésekre, találkozók megszervezésére (rádióamatőr találkozó, bűnügyi értekezlet, baráti találkozók… stb.). A kemping teljesen körbekerített, füves területen hatalmas diófák árnyékában helyezkedik el. Kisgyermekek részére homokozó van műanyag játékokkal, kismotorokkal.
Vízitúrázók részére díjtalan BOY-szolgálat a Tisza parttól a Katica Kempingig, ami azt jelenti, hogy a csomagokat, hordókat, evezőket díjtalanul fel- és leszállítjuk utánfutóval az érkezés napján, illetve a távozás napján!
A Katica kempingnek van egy saját parthoz közeli (50 m) zárt kenutárolója, ahova mindenki beguríthatja kajakját, kenuját a kemping kenuszállító eszközeinek segítségével!
A lakókocsival érkezőknek és az áramot igénylőknek elektromos csatlakozók állnak rendelkezésre a kemping egész területén!
A kemping előnye, hogy kicsit messzebb van a parttól, így a parti diszkók, élőzenés mulatóhelyek, éttermek zenéje nem hallatszik fel. Aki bulizni akar, megteheti anélkül, hogy zavarná a pihenni vágyókat. A kemping az üdülőfalu központjában helyezkedik el, így a kisbolt a kemping bejáratától 50 méterre található.
Nyári időszakban alacsony vízállásnál Tivadarban gyönyörű, tengerpartot idéző, selymes, homokos part van, így a sekély strandon a legkisebbek is nyugodtan homokozhatnak, fürödhetnek, napozhatnak!
Tivadar 50 km-es körzetében Szatmár-Bereg számos irodalmi és történelmi emlékhelye fedezhető fel. Az elmúlt években a Tisza mentén a töltés mindkét irányba szilárd útburkolattal lett ellátva, így kerékpárral is fel lehet fedezni a környék látnivalóit.  Információval tudunk segíteni kenu- és kerékpárbérlési lehetőségekben, valamint a 10-15 fős VIZI-TUTAJ bérlésében, mely csodálatos élményt nyújt a Tisza  szerelmesei számára.
A júliusi és az augusztusi hónap a térség fesztiváljairól híres. Ekkor számos település a hagyományőrzést szem előtt tartva rendezi meg saját gasztronómiai fesztiválját, melyre színes zenei, hagyományőrző programokkal, tájjellegű ételkülönlegességekkel, szatmári szilvapálinkával, diólikőrrel,... várják az érdeklődőket (Milota, Fehérgyarmat, Beregdaróc, Tarpa, Szatmárcseke, Túristvándi, Panyola, Penyige, Vásárosnamény...). A Felső-Tisza ezen szakasza alkalmas horgászásra horgászjegy megváltása mellett.
Az 1989 óta családi vállalkozásként működő Katica Kemping szeretettel várja visszatérő és leendő vendégeit! Aki nem szeretne sátorozni, annak ajánlom a Fehérgyarmaton (8km) található Katica Magánszálláshelyet!


Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum