2024. május 25. szombat
Orbán napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Újszegedi Partfürdő Kemping és Szabadstrand
Utolsó módosítás időpontja: 2021-06-21
Cím 6726 Szeged,
Középkikötő sor 1-3.

Régió Dél-Alföld
Típus vízparti kemping
GPS 46.251633 20.157680
Telefon +36 62 430 843
Mobil +36 20 52 74 539
E-mail szegedcamping@ihrk.hu
Weboldal http://www.szegedcamping.hu
 
Nyitva tartás 05.01- 09.30.
Osztály Nem minősített
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 1400
Terület (m2) 180000
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI ingyenes
Akadálymentesítés nem
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség készpénz, SZÉP Kártya,
 
Leírás Az Újszegedi Partfürdő Strand és Kemping a Tisza újszegedi oldalán, csodálatos környezetben fogadja látogatóit. Az ország egyik legszebb fekvésű kempingjétől mindössze 10 perces sétára található Szeged belvárosa. A lapályos parton napozásra, sportolásra, az árnyas fák alatt hűsölésre nyílik lehetőség. Az aktív kikapcsolódáshoz futball- és strandröplabda pálya állnak a vendégek rendelkezésére. A kijelölt tűzrakó helyeken bográcsozásra, szabadtéri sütésre, főzésre is van lehetőség.

Apartmanjainkban 150 fő részére tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani. A kempingezőket kellemes környezet várja az óriás nyárfák tövében, a lakókocsival érkezők számára pedig áramvételi és szennyvízürítési lehetőséget biztosítunk. Közös helységek, zuhanyzók, WC és főzőhelyiség is a vendégek rendelkezésére állnak. A kemping területén lévő gyógyvizes medencék kiváló lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra és gyógyulásra egyaránt. Létesítményünket a pihenni vágyók mellett iskolák, osztályok, rendezvényirodák, üzleti utaztatók szervezőinek is figyelmébe ajánljuk! 

A Partfürdőt kiváló adottságai alkalmassá teszik csapatépítő tréningek, osztálykirándulások, táborok, céges rendezvények, családi napok lebonyolítására is, melyek sikerét felkészült és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák garantálják. A szabadtéri rendezvények megszervezéséhez megfelelő technikai, műszaki és tárgyi eszközökkel rendelkezünk.               A Partfürdő ad helyszínt az ország legnagyobb múlttal rendelkező multikulturális fesztiváljának, a Szegedi Ifjúsági Napoknak is, mely minden év augusztusának végén kerül megrendezésre és naponta több tízezer fiatalt vonz az ország szinte minden pontjáról.

 


Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum