2019. augusztus 24. szombat
Bertalan napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Solaris Camping és Üdülőház
Utolsó módosítás időpontja: 2015-01-30
Cím 2900 Komárom,
Táncsics M. u. 34-36.

Régió Közép-Dunántúl
Típus termál kemping
Telefon +36 34 342 551
Mobil +36 30 56 35 841
Fax +36 34 342 551
E-mail recepcio@komthermal.hu
Weboldal http://www.komaromfurdo.hu
 
Nyitva tartás 01.01- 12.31.
Osztály Nem minősített
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 150
Terület (m2) 10000 gyógyfürdővel együtt
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI ingyenes
Akadálymentesítés igen
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség bankkártya,
 
Leírás A kétcsillagos kemping a Komáromi Gyógyfürdő területén található, így közvetlen átjárást biztosítanak a vendégeknek a fürdőbe. A kemping városközponti elhelyezkedésének köszönhetően a centrum és a város főbb látnivalói is gyalogosan elérhetőek.

A kemping 1990 óta várja vendégeit. Az 1,3 ha területen 75 lakókocsi és sátorhely található. A recepció minden nap reggel 8-tól este 19.00 óráig tart nyitva, vendégeink részére éjszakai ügyeletet biztosítunk. A kemping vendégeinek kényelmét vizesblokk, mosókonyha, főzőkonyha, valamint WI-FI internet kapcsolat szolgálja. A közelben gyermekjátszótér található, a nyári időszakban aquatorna van a fürdő területén.

A kemping szállásdíja a napi többszöri fürdőbelépőt is tartalmazza. Tíz medence található a Komáromi Gyógyfürdőben: a fedett részen gyógy- és úszómedencék, jakuzzi, valamint egy tanmedence, kültéren pedig a két gyógyvizes mellett úszó-, élmény- és gyermekmedencék vannak. Utóbbi kétféle vízmélységű medencét takar, ami csúszdával és élményelemekkel van felszerelve. A nyári szezonban családi csúszda várja a vendégeket. A gyógyászati részlegben elektroterápia, balneoterápia, gyógypakolások és reumatológiai szakrendelés is elérhető. A gyógyfürdőben lehetőség van komplex balneofizioterápiás kezelésre is, a kezelések OEP támogatással és támogatás nélkül is igénybe vehetőek. Két finn szauna, valamint egy rönkszauna található a gyógyfürdőben, ahol hetente több alkalommal tartanak szaunaszeánszokat és havi rendszerességgel (minden hónap 10-ét követő szombatján) éjszakai fürdőzést.

A fürdő mellett apartmanház, motel és kemping várja kedves vendégeket. Rendezvényekhez 40 fős konferenciatermet tudunk biztosítani.
 
Cím a térképen


Copyright - Campinform.eu | 2008-2019websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum