2020. június 3. szerda
Klotild napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

HirdetésekKiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Castrum Gyógykemping és Panzió Hévíz
Utolsó módosítás időpontja: 2017-04-10
Cím 8380 Hévíz,
Tópart

Régió Nyugat-Dunántúl
Típus termál kemping
Telefon +36 83 343 198,
Fax +36 83 540 263
E-mail heviz@castrum.eu
Weboldal http://www.castrum.eu
 
Nyitva tartás 03.01- 12.31.
Osztály 4
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 608
Terület (m2) 25000
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI ingyenes
Akadálymentesítés igen
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség készpénz, bankkártya,
 
Leírás A Castrum lánc első gyógykempingje 1989-től fogadja a gyógyulni vágyókat. A kemping és a panzió a tó közvetlen közelében ( 300 m ) található, így nyáron a vendégek akár fürdőköpenyben sétálhatnak át a fürdőbe. A kempinget keresztülszeli a tó túlfolyócsatornája, mely szemet gyönyörködtető látványt nyújt a rózsaszínű, sötétlila és fehér lótuszvirágok sokaságával. A két partot egy romantikus, hangulatos fahíd köti össze, ahonnan a színpompás tavirózsák között úszkáló mediterrán halak is megfigyelhetők. A természetvédelmi terület különleges madár és növényvilággal büszkélkedhet, mely egy életre szóló élményt ad és varázslatos hangulatot áraszt.

A kempingben a számozott, árammal és részben ivóvíz, csatorna és tv kábel csatlakozással ellátott parcellákat zöld sövény választja el egymástól. A nemrég felújított, mennyezetig csempézett vizesblokkokban padlófűtés teszi lehetővé az egész éves nyitva tartást. A zuhanykabinok öltözőfülkével és ajtóval felszereltek, de egyszemélyes mosdófülkék is találhatók. Mindkét vizesblokkban külön, a mozgássérültek részére kialakított helyiség áll rendelkezésre. A kemping a német autóklub (ADAC) kitüntetett kempingje, mely kitüntetéssel Magyarországon csak 5 kemping rendelkezik (ezekből 4 a Castrum csoport kempingjeié). A Castrum kempinglánc tagjaként ez a kemping is megkapta az európai minőségbiztosítási rendszer ISO 9001:2001 minőségi tanúsítványát.

A kemping területén új, meghitt 10 szobás panzió épült, mely a legközelebbi szálláshely a hévízi tóhoz. A romantikus szobákban franciaágy, TV, telefon, hűtőszekrény, zuhanykabin és WC található. A két stúdió apartman minikonyhával is felszerelt.
 
Cím a térképen


Copyright - Campinform.eu | 2008-2020websas.hu | All Rights Reserved! | Impresszum