2024. április 20. szombat
Konrád, Tivadar napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Mátra Kemping Sástó
Utolsó módosítás időpontja: 2024-04-09
Cím 3232 Mátrafüred-Sástó,
Farkas utca 4.

Régió Észak-Magyarország
Típus hegyi-erdei kemping
Telefon +36 37 374 025, +36 37 574 002
Mobil +36 20 27 37 888
Fax +36 37 374 025
E-mail info@matrakemping.hu
Weboldal http://www.matrakemping.hu
 
Nyitva tartás 01.01- 12.31.
Osztály 4
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 400
Terület (m2) 25000
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI van
Akadálymentesítés igen
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya,
 
Leírás Küldetésünk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk minden generáció számára a helyi kulturális és természeti értékek megőrzése és közvetítése által. A 4 csillagos Mátra Kemping**** az ország legnépszerűbb kirándulóhelyén, a Mátrában, annak is a szívében, a Sás-tó közvetlen szomszédságában található. A 2 hektáros zöld területen 21 komfortos konyhás és konyha nélküli faház, számtalan közművesített (áram, víz) lakókocsi és sátor parcella, 2 vizesblokk, 2 felszerelt közösségi konyha, szennyvízleeresztő, mosógéppel felszerelt mosóhelység, ezen kívül motel, rendezvényközpont, játékterem, borospince, kültéri színpad, tűzrakóhelyek, játszótér, és kültéri épített kemence kapott helyet.

A Mátra Kemping központjában fekvő Sástó Hotel*** saját wellness részleggel és az ország egyik legnagyobb sóbarlangjával rendelkezik! A többszörösen zöld szálloda díjas, gyermek és állatbarát 3 csillagos szállodánk 4 szobakategóriával minden korosztály igényeit kiszolgálja. Színes animátori programok színesítik vendégeink mindennapjait legyen szó aktív kikapcsolódásról vagy játékos szórakozásról! A szálláshelyhez tartozó Tavirózsa étterem, házias svédasztalos reggelivel és vacsorával várja szállóvendégeinket, a kirándulók pedig napközben á la carte menünkről és büfékínálatunkból válogathatnak kedvükre!

Kempingünktől 500 méterre található az Oxygen Adrenalin Park (https://adrenalin-park.hu/), a Mátra déli lejtőjén, Mátrafüred és Mátraháza között a sástói kőbányában. Az ország legmagasabban fekvő kalandparkjában nemcsak az adrenalint termelő élményelemektől áll el a lélegzet, hanem az elénk táruló panorámától is. A kempinget és a kalandparkot egy közel 500 méteres, 2 személyes libegő köti össze. Az 5-7 perces út során a Mátra gyönyörű kilátása tárul elénk, mely felejthetetlen élményt nyújt vendégeink számára.


Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum