2024. május 25. szombat
Orbán napja van
Számítógépeden állítsd be kedvenceid közé a www.campinform.eu weblapot!

Vedd fel a címlistádra az inform@campinform.eu címet!

Hirdetések

Kiemelt partnereink
magyar angol német lengyel cseh szlovák
Dávodi Kemping és Szabadidőpark
Utolsó módosítás időpontja: 2019-04-08
Cím 6524 Dávod,
Keszeg u. 1.

Régió Dél-Alföld
Típus termál kemping
GPS 45.99380 18.91317
Mobil +36 30 73 01 675
E-mail info@davodfurdo.hu
Weboldal http://www.davodfurdo.hu
 
Nyitva tartás 05.01- 09.01.
Osztály Nem minősített
Talaj füves, sík felszín
Jelleg részben árnyékos
Férőhely (fő) 200
Terület (m2) 20000
 
Beszélt nyelv(ek)
WIFI nincs
Akadálymentesítés nem
 
Szolgáltatások

Szálláslehetőségek

Jellemzők

Egészségügyi és higiéniai berendezések

Szabadidő és sport

Szolgáltatások

Kempingen belül:

Kempingen kívül:

 
Fizetési lehetőség készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Erzsébet utalvány
 
Leírás Apartman-ház Összesen 10 szobából álló apartman-házunkban 20 fő elhelyezését tudjuk biztosítani, pótágyak igénybe vételével 30-35 fő. Minden szobában található televízió és hűtő, illetve minden szobához saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és toalettel. Lakóautóknak illetve sátorozóknak: Akik a természetjárás eme formáit kedvelik, azok igényeit is maradéktalanul kielégíti a Dávodi Kemping és Szabadidőpark.

A bekerített, őrzött területen mindösszesen 40 db elektromos kemping csatlakozó szekrény található, darabonként: 2 x 220 V ipari áramú csatlakozó kifejezetten lakókocsik számára, 4 x 220 V háztartási áramú csatlakozó. Kényelmesen összesen 80-110 lakóautó fér el a területen. Kifejezett előny, hogy vendégeink maguk választhatják meg, hogy hol kívánják a lakókocsit parkolni / a sátrat felállítani. Vendégeink számára az apartman-ház alsó szintjén két teljesen felújított, jól felszerelt konyha található, illetve női és férfi zuhanyzók, toalettek.

Étkezési lehetőségek: A Kemping konyháiban lehetőség van az önellátásra, illetve a strand büféjében is lehetőség van az étkezésre. A kempingtől mintegy 500 m-re található a Hotel Fortuna**** melynek éttermében lehetőség van igény szerint étkezni. Egyéb lehetőségek: A Kemping recepcióján bérelhető futball-labda, asztalitenisz-ütő, röplabda, teniszütő. Salakos teniszpályánk a strand területén található, a többi sportpályával együtt, de ezek a játékok kötetlen formában a Kemping területén is játszhatóak. Jöjjön el, legyen a vendégünk!


Copyright - Campinform.eu | 2008-2024 | All Rights Reserved! | Impresszum